Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik egyáltalán ilyen lány?
intelligens
nyílt érdeklődésű
sportos, kedveli a sportokat
nem dohányzik, mértékkel és kulturáltan tud alkoholt fogyasztani
nem facebook-függő, "ájfon mániás"
nem lusta, trehány, rendetlen, igénytelen, munkakerülő
lehet vele beszélgetni bármiről
van humorérzéke
nem túlsúlyos
nem a divatozás a mindene
nincs hatalmas műkörme
nincs széttetoválva
nincs piercingje, fültágítója
nem minden este a népbutító műsorokat nézi a tv-ben (valóvilág és társai)
nem beszél folyamatosan értelmetlenül hülyeségeket
esetleg még továbbá:
tud főzni, sütni
helyesen ír, beszél
nem alacsony
kedveli a növényeket, kertészkedést
csak "szükség esetén" káromkodik
törekszik a becsületességre
illetve a 16-25 év közötti korosztályra gondolok első sorban.
vagy ezek (ha rugalmasan is kezelve) túl nagy elvárások?
Én trehány vagyok, rendetlen és káromkodom. Továbbá sokat lógok a telómon nem szükségszerűen facen. Nem tudok sütni es nem szeretem a növényeket a kertbe pedig csak akkor megyek ha épp elmenőben vagyok itthonról.
Ettol eltekintve stimmel. Mindemesetre a listád irreális. Nem hiszem hogy van olyan ember aki ne hibadzna valahol.
"Nem minden este a népbutító műsorokat nézi a tv-ben (valóvilág és társai)"
En nem mindem este nezem. Neha buliba megyek,ahol nem cigizek es mertekkel iszom alkoholt
Mivel mindenki magából indul ki, így azt mondom, hogy ezek az elvárások nem magasak. :) Csodálkozok, hogy többen írjátok, hogy ilyen lány nincs, valahol hibádzik - rám tökéletesen illik a leírás. Na jó, egy dolog hibádzik: már 33 éves vagyok :)
Kérdező, egy dolgot hozzátennék még ehhez: gyakran úgy érzem, hogy ezekkel a tulajdonságokkal és hozzáállással a Marsról jöttem, mintha nem illenék bele a mai világba.
#9 "Másrészt: némelyik elvárásod jogos, de egy kapcsolatot pont nem az határoz meg, hogy van-e tetoválása vagy műkörme a másiknak, hanem az őszinteség, bizalom, hűség, na meg hogy mennyire álltok ki egymás mellett. :)"
Szerintem pedig eléggé meghatározza, legalábbis azt, hogy lesz-e egyáltalán kapcsolat.
Mert akinek 2 cm-es műkörme van, vagy nem látszik a bőre a tetoválásoktól, azt egyszerűen taszítónak, unszimpatikusnak érzem.
Az őszinteség, bizalom, hűség nagy szavak.
De ez csak több év után, vagy még akkor sem lehet megállapítani ezt a másikról.
De ez már egy bonyolultabb és más kérdés az emberek, nők, lányok személyisége.
#2 "Te mit tudsz nyújtani?"
A teljesség igénye nélkül:
Focizok: van játékvezetői képesítésem, játszok is versenyszerűen, illetve internetes sportelemzéssel is foglalkozok
Kézilabda, kosár, tenisz, darts, verseny no-limit texas hold’em póker, amit még szeretek
Viselkedéskutatás, etológia, pszichológia, kémia és biológia is érdekel
Történelem: középkor, II. világháború, legújabb digitális kor, harckocsik
olvasás: történelem, különböző szakirodalmak, regények
lakásfelújítással foglalkozom nyaranta (burkolás, betonozás, festés, cső-víz szerelés stb.)
alternatív gyógyászat, gyógymódok, gyógynövények
láncfűrészelés, alpin favágás, bármilyen gép, jármű szerelése (kivéve 220V: abba nem nyúlkálok egyelőre)
informatika: (web)programozás (objektumorientált nyelvek főként), MI (mesterséges intelligencia), konfigurációépítés, kiborg technológia, etikus hackelés, ECDL vizsgám is van
zongorázni is tudok, kedvelek mindenféle zenét (kivéve az operát)
főzés, mosás, takarítás, sütés mindennapos tevékenységem, szerintem ez nem csak női munka kell, hogy legyen
kertészkedés: gyümölcs és zöldség termesztés + tervezek erdőgazdasággal, pálinka és bor készítéssel is foglalkozni; növényvédelem
kedvelem a sorozatokat, igényes filmeket bármilyen műfajban
rendelkezem katasztrófavédelmi és tűzoltó alap szakképesítéssel és elsősegélynyújtó képesítéssel
angol, német nyelvet tanulok
van jogosítványom (egyelőre csak B kat. de vezetnék bármilyen járművet szívesen)
Magamban hiszek; „a sorsodról nem tehetsz, de ellene igen” – jelmondatom
Amit nem mindenki talál(hat) pozitívnak szerintem:
nem szeretem a lusta, trehány, rendetlen, igénytelen, munkakerülő embereket
és alacsony IQ-val rendelkezőket
a macskákon kívül más állatokat nem szeretek
nem nyílt érdeklődésű - egysíkú gondolkodásúakat, maradiakat sem kedvelem
nem vagyok társasági ember
nem szeretem az alábecsülést
kevés infót oszt meg magamról általában, keveset beszélek
kerülöm a tömeget
nem nézek tv-t, csak sportot
Egyébként F/19
Összes kritérium kipipálva.
Viszont van már páron, de nem hiszem hogy minden ilyen lány foglalt lenne. 24N
intelligens--> MENSA hivatalos IQ tesztjén 129 pontom lett. ( 130tól vesznek fel..:( )
nyílt érdeklődésű--> művészetekben és természettudományokban jártas vagyok, Egy 500 oldalas könyvet átlag 7 óra alatt elolvasok
sportos, kedveli a sportokat--> tvben minden sportot megnézek, esténként tornázom + kutyázom
nem dohányzik, mértékkel és kulturáltan tud alkoholt--> soha nem cigizek, soha nem iszok
nem facebook-függő, "ájfon mániás"--> nincs iPhone-om, facere napi 2x szoktam felnézni
nem lusta, trehány, rendetlen, igénytelen, munkakerülő--> szeretek pakolászni, nem vagyok munkakerülő, de épp munkanélküli vagyok, mert felmondtam a "hülye" főnök miatt
lehet vele beszélgetni bármiről--> Húrelmélet?
van humorérzéke--> nekem nincs
nem túlsúlyos--> 9 kiló plusz. Maradhat?
nem a divatozás a mindene--> nem divatozok
nincs hatalmas műkörme--> nincs
nincs széttetoválva--> nincs, de ez talán változhat
nincs piercingje, fültágítója--> nincs
nem minden este a népbutító műsorokat nézi a tv-ben (valóvilág és társai)--> valóvilágot nem nézek
nem beszél folyamatosan értelmetlenül hülyeségeket--> nő vagyok, mást nem tudok
esetleg még továbbá:
tud főzni, sütni--> tudok
helyesen ír, beszél--> máshogy nem tudok
nem alacsony--> BAMM 160 centi vagyok
kedveli a növényeket, kertészkedést--> páfrányom van. Elég?
csak "szükség esetén" káromkodik--> ..attól függ, milyen gyakran jön rám a szükség
törekszik a becsületességre --> ja
FRAANCBA!! Megbuktam!
Most akkor sorolhatom az én elvárásaimat?
Kérdező, olyan kisgyerek vagy még ..:D
Nem buktál meg, mert nem olvastad végig figyelmesen a kérdést (késő este van, és tudom hosszú is).
Utolsó sor:
"vagy ezek (ha rugalmasan is kezelve) túl nagy elvárások?"
nem emeltem ki, de én egy rugalmas és minden körülményhez alkalmazkodni képes ember vagyok.
Véleményem szerint egy-egy pozitív tulajdonság, képes ellensúlyozni a negatívakat bizonyos mértékig.
Illetve sorolhatod a Te elvárásaidat. Kíváncsi vagyok! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!