Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik egyáltalán ilyen lány?
intelligens
nyílt érdeklődésű
sportos, kedveli a sportokat
nem dohányzik, mértékkel és kulturáltan tud alkoholt fogyasztani
nem facebook-függő, "ájfon mániás"
nem lusta, trehány, rendetlen, igénytelen, munkakerülő
lehet vele beszélgetni bármiről
van humorérzéke
nem túlsúlyos
nem a divatozás a mindene
nincs hatalmas műkörme
nincs széttetoválva
nincs piercingje, fültágítója
nem minden este a népbutító műsorokat nézi a tv-ben (valóvilág és társai)
nem beszél folyamatosan értelmetlenül hülyeségeket
esetleg még továbbá:
tud főzni, sütni
helyesen ír, beszél
nem alacsony
kedveli a növényeket, kertészkedést
csak "szükség esetén" káromkodik
törekszik a becsületességre
illetve a 16-25 év közötti korosztályra gondolok első sorban.
vagy ezek (ha rugalmasan is kezelve) túl nagy elvárások?
Biztos létezik, bár én a magassági és életkori kritériumnál elbuktam. :-)
Na, mondjuk én sem akarnék egy korodbelivel összejönni, nagyon más életszakaszban járunk én 30 fölött, te meg még csak bontogatod a szárnyaidat. Egyébként kívánom, hogy találd meg a hozzád illő lányt.
erre én is kíváncsi lennék, csak a 25-30 éves korosztályból! Hogy én mit tudok nyújtani a kisújjamon kívűl, azt majd az adott hölgynek leírom..
29f
Hááát... Biztos van, de őszintén szólva nekem most egy sem ugrik be, pedig 21 éves nő vagyok, szóval sok ilyen korú nőt ismerek. Persze ezt nem azt jelenti, hogy az egész ismerettségi körömben nincs ilyen, csak a baráti körből nem jut eszembe senki.
Vagy értelmiségiek, de akkor annak az összes egyetemistákra jellemző vadhajtásával, mint cigi, káromkodás, piálás, vagy butuskábbak, cserébe viszont szeretnek főzni és csinálják a Rubint Rékát. Igazából olyat aki intelligens is, meg jókislány háziasszony is, nem ismerek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!