Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hány nem vetítős, nem hazudós lány létezhet arányaiban?
Ugye mint tudjuk, a nőknek nehéz dolguk van, mert a legtöbb pasi csak dugni akar, és továbbálni, ha jön jobb.
De ennek a tükörképe azok a nők, akikkel könyörögve sem lehet megbeszélni a dolgokat, hazudnak, vetítenek, pedig csak meg kéne (és lehetne!) beszélni a dolgokat, de nem.
Pl volt, akivel nem sikerült a randi, de nem mondta volna meg, hogy mi baja van, csak "nincs időm", "nem jó", "később", és semmi nem lett, közbe meg kiderült, hogy csak annyi baja volt, hogy nem léptem. Nekem meg megvolt az okom miért nem, meg lehetett volna beszélni!
"Ugye mint tudjuk, a nőknek nehéz dolguk van, mert a legtöbb pasi csak dugni akar, és továbbálni, ha jön jobb."
Ugye, mint tudjuk, a nők maguknak okozzák a bajt azzal, hogy mind ugyanazt a pár férfit akarja megszerezni, akik aztán valóban nem érdekeltek abban, hogy elkötelezzék magukat.
De itt a férfiak egy pár százalékáról beszélünk, a többi örül(ne), ha egyáltalában eljut(na) odáig, hogy egy nő érdemben szóbaálljon vele, nemhogy egymás után váltogassa a szexre tartott nőket.
"Na, ezen a gyakorlaton kellene változtatnod."
ezt egészen pontosan hogy érted? Pl fel kellett volna szednem azt, aki rámnyomult, csak nem jött be testileg? Fel kellett volna szedjem, hogy 1 hét után dobjam azzal, hogy bocs, de a teltebb lányokat kedvelem, ő meg félévig sirjon miattam?
Akkor ezután csak az őszinte, normális lányok találnának be??
Igy értetted? Ugye nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!