Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hány nem vetítős, nem hazudós lány létezhet arányaiban?
Ugye mint tudjuk, a nőknek nehéz dolguk van, mert a legtöbb pasi csak dugni akar, és továbbálni, ha jön jobb.
De ennek a tükörképe azok a nők, akikkel könyörögve sem lehet megbeszélni a dolgokat, hazudnak, vetítenek, pedig csak meg kéne (és lehetne!) beszélni a dolgokat, de nem.
Pl volt, akivel nem sikerült a randi, de nem mondta volna meg, hogy mi baja van, csak "nincs időm", "nem jó", "később", és semmi nem lett, közbe meg kiderült, hogy csak annyi baja volt, hogy nem léptem. Nekem meg megvolt az okom miért nem, meg lehetett volna beszélni!
8# Nyugodtan kifordíthatod a szavaimat, ha ettől jobban érzed magad.
De ez sem váloztat semmit sem azon, hogy a nők a minden-pasi-csak-szexet-akar mesét csak azért tolják, mert nekik könnyebb a férfiakat en bloc hibáztatni azért, mert nehezen képesek egy normális párkapcsolatot létrehozni, minthogy szembenézzenek azzal, hogy mindez a pocsék (férfi)választásuk következménye.
Férfiak is ugyanúgy válogatnak, szerintem igénytelenség mindenkinek csapni a szelet, aztán "majd egy bejön" tök mindegy, hogy vannak-e érzelmek, csak "Má' legyen valaki". A férfi ahhoz megy oda, akihez akar. A nő meg legtöbb esetben vár, hogy valaki próbálkozzon nála, mert társadalmilag még mindig nem elfogadott, ha ő kezdeményez, legalábbis a legtöbb férfi menekül az ilyen "akaszkodós, nyomulós, femináci" nőtől.
21 évesen most van először kapcsolatom, nem is próbálkoztak sokan, de én nem jövök össze olyannal, akihez kicsit sem vonzódom, egyszerűen nem fair se vele, se magammal szemben. Inkább leszek egyedül, mint olyannal, akivel nem érzem jól magam. Gondoltam ennyi igényesség van a férfiakban is, de általában nincs.
"A nő meg legtöbb esetben vár, hogy valaki próbálkozzon nála, mert társadalmilag még mindig nem elfogadott, ha ő kezdeményez, legalábbis a legtöbb férfi menekül az ilyen "akaszkodós, nyomulós, femináci" nőtől."
Látom, fogalmad sincs a férfiakról.
Én valamelyest megértelek, valamelyest nem. Ne értsd félre, nem azt mondom, hogy helyes, hogy az emberek így kommunikálnak, de nem értem a felháborodást. Ez nem csak párkapcsolatokban van így. Haverok, osztálytalálkozó szervezése, kollégák, még egyetemi tanárok is ilyenek, szerintem még a tudományos akadémián is van, aki inkább nem mondja meg, hogy "Józsi, szar volt a legutóbbi kutatásod", inkább azt mondja, hogy nem volt ideje elolvasni. Szóval nem arról van szó, hogy nem értelek meg, de amikor ilyen kérdést látok, mindig arra kell gondolnom, hogy az illető burokban él. Ha valaki 3-4 alkalommal leírja, hogy nincs rád ideje, és tovább kérdezgeted, ki a hülye, de komolyan? A másik ilyen jellegű kérdés, hogy a nők nem válaszolnak. Nekem is többször volt, aki nem válaszolt, nem csak pasizáskor, hanem általában az életben. Nyilván nem kíváncsi rád ilyenkor. Komolyan, néha cserélnék problémákat azokkal, akik erre vannak rácsodálkozva.
23/N
nem kislányom, nem él burokban, csak én a reménytelenül hülyékkel és fszkalapokkal oldom meg úgy, hogy nem válaszolok. És valahányszor ilyen volt, mindig megkérdeztem hogy békénhqgyjalak, ne irjak? Olyan hogy "igen" sohasem volt! "oké, de furcsa lenne, ha tényleg békénhagynál", "ne, mondom hogy majd nézek időpontot"... meg miután valakit lecsesztem hogy akkor ennyi, köszi hogy megbántottál - úgy jött oda hozzám mosolyogva olyan szerencsétlen, magas hanggal másnap...
tényleg én vagyok a hülye. Őszintén kivánom, hogy kerülj ilyen helyzetbe, csak egyszer!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!