Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Milyen ismerkedési oldalt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen ismerkedési oldalt ajánlanátok egy nőnek?

Figyelt kérdés

Sokszor lehet olvasni, hogy nőnek bárhogy lehet ismerkedni. Azonban a nők is folyton írják, hogy a társkeresőn sok a szexéhes perverz.

Milyen ismerkedős oldalt ajánlanátok egy diplomás, szingli nőnek, aki esetleg egy értelmesebb partnert szeretne magának?

(Nem ismerkedés céljából írtam ki a kérdést, még mielőtt töröltetnétek. Csak tanács kéne. Köszönöm)

2016. dec. 28. 18:00
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

"szexelős barmok"

érdekes a nők akikel nem tudnának lefeküdni azokal szóba sem álnak,tehát akkor a nőknek nem fontos a szex?

2016. dec. 28. 19:12
 12/16 anonim ***** válasza:

"Az összes nő szórakozni jár fel ide is és társkereső oldalakra is,ha annyira magányosak lennének mint a pasik,akkor nem válogatnának annyira külsőleg,hanem hálát adnának hogy valaki szereti őket.."

Hálát adok a páromnak, aki engem nagyon szeret, és hogy eddig ennyit válogattam, hogy most vele vagyok, kedves, aranyos, vicces, lelkes, udvarias, figyelmes. Számomra ő a legjóképűbb a világon, más meg bottal sem nyúlna hozzá. Le lehet pontozni fiúkák, úgysem hiszitek el, hogy egy átlagos, pocis, kedves, udvarias férfit szerethet egy nő. Tudom, tudom... Akkor biztos pénzes... :D

2016. dec. 28. 19:15
 13/16 anonim ***** válasza:

#11 azokkal sem, akik nem hozzák föl a szex témát már a csetben.

Ők a "nem férfias" egyedek.

2016. dec. 28. 19:15
 14/16 anonim ***** válasza:
#12 majd 11 év múlva térjünk vissza a kérdésre, hogy még mindig a tündi bündid lesz e (vagy te ő neki)
2016. dec. 28. 19:16
 15/16 anonim ***** válasza:

""szexelős barmok"

érdekes a nők akikel nem tudnának lefeküdni azokal szóba sem álnak,tehát akkor a nőknek nem fontos a szex?"

Mert szerinted a nők csak a szex miatt keresnek az élethez partnert, más igényük nincs is... Gratulálok...

Szerintem Veled azért nem állnak szóba, mert borzasztó a helyesírásod és az érzelmi intelligenciád valahol a béka feneke alatt van!

2016. dec. 28. 19:19
 16/16 anonim ***** válasza:
Az "Èletet"...
2016. dec. 29. 16:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!