Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen ismerkedési oldalt ajánlanátok egy nőnek?
Sokszor lehet olvasni, hogy nőnek bárhogy lehet ismerkedni. Azonban a nők is folyton írják, hogy a társkeresőn sok a szexéhes perverz.
Milyen ismerkedős oldalt ajánlanátok egy diplomás, szingli nőnek, aki esetleg egy értelmesebb partnert szeretne magának?
(Nem ismerkedés céljából írtam ki a kérdést, még mielőtt töröltetnétek. Csak tanács kéne. Köszönöm)
"szexelős barmok"
érdekes a nők akikel nem tudnának lefeküdni azokal szóba sem álnak,tehát akkor a nőknek nem fontos a szex?
"Az összes nő szórakozni jár fel ide is és társkereső oldalakra is,ha annyira magányosak lennének mint a pasik,akkor nem válogatnának annyira külsőleg,hanem hálát adnának hogy valaki szereti őket.."
Hálát adok a páromnak, aki engem nagyon szeret, és hogy eddig ennyit válogattam, hogy most vele vagyok, kedves, aranyos, vicces, lelkes, udvarias, figyelmes. Számomra ő a legjóképűbb a világon, más meg bottal sem nyúlna hozzá. Le lehet pontozni fiúkák, úgysem hiszitek el, hogy egy átlagos, pocis, kedves, udvarias férfit szerethet egy nő. Tudom, tudom... Akkor biztos pénzes... :D
#11 azokkal sem, akik nem hozzák föl a szex témát már a csetben.
Ők a "nem férfias" egyedek.
""szexelős barmok"
érdekes a nők akikel nem tudnának lefeküdni azokal szóba sem álnak,tehát akkor a nőknek nem fontos a szex?"
Mert szerinted a nők csak a szex miatt keresnek az élethez partnert, más igényük nincs is... Gratulálok...
Szerintem Veled azért nem állnak szóba, mert borzasztó a helyesírásod és az érzelmi intelligenciád valahol a béka feneke alatt van!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!