Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Milyen ismerkedési oldalt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen ismerkedési oldalt ajánlanátok egy nőnek?

Figyelt kérdés

Sokszor lehet olvasni, hogy nőnek bárhogy lehet ismerkedni. Azonban a nők is folyton írják, hogy a társkeresőn sok a szexéhes perverz.

Milyen ismerkedős oldalt ajánlanátok egy diplomás, szingli nőnek, aki esetleg egy értelmesebb partnert szeretne magának?

(Nem ismerkedés céljából írtam ki a kérdést, még mielőtt töröltetnétek. Csak tanács kéne. Köszönöm)

2016. dec. 28. 18:00
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
32%
Tulajdonképpen bármelyik tökéletes egy nőnek. Mindenhol sok levelet fogsz kapni, ezek között tuti lesznek perverzek és olyanok akik annyit írnak majd, hogy "szia dugunk?", de ahogy hallottam vannak normális levelezőpartnerek is
2016. dec. 28. 18:06
 2/16 anonim ***** válasza:
35%
Egyáltalán nem igaz, hogy sok a "szexéhes perverz". Valójában 90-95% pasi teljesen normális ismerkedési szándékkal ír rá egy nőre, csak a nők mindig ezeket a pasikat veszik észre, mert a többi az láthatatlan szürke egér.
2016. dec. 28. 18:07
 3/16 anonim ***** válasza:
43%

Kedves kérdező!

Tényleg így van, egy nő bárhol tud ismerkedni. Netes társkeresőn ez már kicsit más, mert túl sok üzenetet kap nagyon rövid időn belül, túl sok embertől. A sok dícséret miatt immunis lesz arra, ha valaki bókolna neki és a végén csak a "tökéletes" férfi levelét várja.

Ennek ellenére úgy gondolom, hogy értelmes férfit nagyobb eséllyel olyan oldalon találsz, ahol sokan vannak. Ilyen a randivonal, badoo szerintem. Tény, hogy energiát kell bele tenni. Mondjuk én is sok energiát teszek bele a személyre szabott leveleimbe, mégis 1% körüli a válaszarány.

Sok sikert.

28F

2016. dec. 28. 18:08
 4/16 Diavolino44 ***** válasza:
0%

Ezt nem lehet kiszűrni, akármelyik oldal jo, de mindenhol lesznek ilyenek. Mert ezeknek szoktak a nők visszairni, vagy rairni, ezert magasnak fog tűnni a számuk. Amugy a nagyobbakon ugye tobb a felhasználó, igy nagyobb eséllyel futsz össze azzal akit keresel.

Tinder, lovebox, love.hu

Amiről itt leszoltak beszelni a felhasználókat, az az elittars.

2016. dec. 28. 18:11
 5/16 A kérdező kommentje:
Azt elárulnátok, hogy pasiknak miért nem javasolja senki a netes ismerkedést? :D
2016. dec. 28. 18:12
 6/16 anonim ***** válasza:
42%
Én nem hallottam, hogy egyáltalán ne javasolták volna férfiaknak de az igaz, hogy nem könnyű férfiként ezeken az oldalakon sem. Pontosabban átlagos férfiként. Ha levelet írunk 10 nőnek és az 10 személyre szabott levél, nem pedig egy sablon hablaty akkor talán 1 van aki pozitivan ír vissza, van még 1-2 elutasító levél, a többi pedig válaszra sem méltat. Ez az első hetekben még nem gond, de idővel sokaknak el tudja venni a kedvét az online ismerkedéstől is.
2016. dec. 28. 18:18
 7/16 anonim ***** válasza:
68%

#5 azért mert egy női adatlapra 24 órán belül jön minimum 10 levél még akkor is hapsz 1-2 levelet ha a Holdon laksz.

Pasi adatlapra (enyémet pl) 1 hónapos kiemelés alatt se nézte meg SENKI!

+ általában 60-40% a pasi többség a társkereső oldalakon.

2016. dec. 28. 18:47
 8/16 anonim ***** válasza:
0%
Az összes nő szórakozni jár fel ide is és társkereső oldalakra is,ha annyira magányosak lennének mint a pasik,akkor nem válogatnának annyira külsőleg,hanem hálát adnának hogy valaki szereti őket..
2016. dec. 28. 18:58
 9/16 anonim ***** válasza:
tinder felejtös ott csak jóképüeknek van esélyük meg csak szexelni akarnak
2016. dec. 28. 18:59
 10/16 anonim ***** válasza:
91%

Mindenhol vannak szexelős barmok, akik bárkinél bepróbálkoznak, aki egy kicsit is tetszik nekik. Ez úgy 90%. Aztán vannak, akik egy értelmes mondatot nem bírnak leírni, vagy akiknek hiába írod ki az adatlapodon, hogy milyet akarsz, ők akkor is bepróbálkoznak. És a legkevesebb lesz az, akivel el is tudsz menni randira, és nem villantja meg már első randin a bunkó vagy udvariatlan, esetleg lekezelő énjét, és nem melegítőben vagy rohadt foggal jön el. Viszont általában ezek az udvarias, tisztelettudó palik szoktak még körülnézni, mivel érzik, hogy bejön a nőknek a viselkedésük (sajnos tényleg ritkaszámban vannak, és ezért válogathatnak). Ők szokták nekem írni, hogy okos, vicces, intelligens, vonzó, stb. nő vagyok, de sajnos nincs meg bennem az, amit keresnek.

Általában a gond velük ott lehet, hogy 40 km-re lakom, és helyben akarnak valakit, vagy túl visszafogott vagyok, vagy csak egyszerűen tényleg nincs meg a kémia, hiába szórakoztunk jól. (Itt kérném meg az itteni siránkozó férfiakat, hogy mellőzzék a "biztos mert egy macsó volt mind" jellegű dumájukat, mert nem igaz!)

2016. dec. 28. 19:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!