Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Velem van a gond? Miért nincsenek IGÉNYES lányok?
Amit most írni fogok HOSSZAN nem fog tetszeni sem férfiaknak sem nőknek. Talán aki hasonlóan igényes mint én majd ír valami értelmeset és megnyugtat ,hogy DE DE bizony van ilyen lány!
Szóval az a problémám, hogy gyakorlatilag minden lány akivel eddig randiztam,kapcsolatban voltam, megismertem -ISMERTEM tehát nem akarok itt általánosítani- nem felelt meg nekem.
1. Egyrészt külső: Nekem bevallom nagyon nagy igényeim vannak. Legyen hibátlan szépség.Nehéz ilyet találni? Nem annyira! Ismertem pár ilyen lányt a külsejük rendben volt de a többire majd kitérek. Szeretnék egy gyönyörű karakteres arcot ez a legfontosabb, legyen nőies, szexis, kislányos. Az alakja legyen jó. Ne legyen már igénytelen! lógó háj stb. Én adok magamra, nem tudna belekötni de akkor ő is. Persze a formás fenék, mellek adottság de nem ezek a legfontosabbak. Aztán öltözködjön normálisan ne úgy mint egy bugris! Nőiesen, ismerje a divatot, sminkeljen szépen, legyen jó illata stb. Lehetőleg a megfelelő alkalomra a megfelelő ruhát vegye fel, ne kelljen égnem mellette, had legyek büszke rá mindig. Azt akarom ,hogy csodálhassam mert olyan szép.
Mielőtt nyavalyognátok! Vannak ilyen lányok akik nekem külsőre megfelelnek. Kevés de van. Mondjuk valószínű aki nektek 10/10-es az nekem max 7-es de mindegy én hepciás vagyok, ízlések és pofonok.
2. Másrészt a belső: Hát ez már nem egyszerű. Néhány egyszerű szóval dobálóznék mint például jószívű, humoros, OKOS, ambiciózus stb. Ezeket szerintem mindenki sejti miket írnék még. De például az ,hogy okos. Ebben annyi buktató van, fel sem tudom sorolni. Az hogy valaki okos és művelt nem ugyan az, a műveltséghez hozzátartozik a jó ízlés, a tájékozottság mindenféle témában akkor ezekből jönnek különböző tulajdonságok mint például ha hall valamit azt egyből elhiszi e vagy utána jár ugye mennyire felületes, szorgalmas, körültekintő , mennyire lehet megvezetni stb. Jó érzés lenne ha én mondanék valamit és értené miről beszélek nem kéne folyton elmagyaráznom vagy azt hallgatnom "hát én nem tudooom".
Aztán miért nem lehet valaki igényes a környezetére? A legtöbb fiatal lány nem képes rendet tartani! Igénytelenek, nekem kell utánuk pakolni, nekem kell FŐZNI!!! mert ők már egy rántottánál is elakadnának. Van aki nem mos rendszeresen fogat, nem fürdik, büdös, bagózik, alkoholszagú mert az érdeklődése kimerül a piálásban hétvégente. Nincsenek normális céljai, azt hajtogatja az összes! "hááát egyetemre (befizetik a szülei mert másképp nem megy) megyek aztáááán majd külföldre szeretnék menni (mert Magyarországon élni nem menő ugye) és itt kb eladnak. Terveik szerint addigra már az instagramon látott luxusban fognak élni aztán majd posztolgathatják a sok parasztnak de hogy hogyan érik ezt el arról fogalmuk sincs. Pénzes pali kell nekik és kész. Vagy kevés százalékuk dolgozni szeretne de ők is csak beállnak a 99%-ba dolgozni valami multinak és kész. Valami értelmes ambíció? Életcél? Persze idevehetnék még sokmindent: nincs tartásuk (értitek ugye?) hiányzik belőlük a nőiesség, normális önértékelés , kitartás, bátorság, mentális stabilitás.
Persze jöhettek azzal hogy nincs tökéletes ember, ne keresgéljem stb. Én tudom hogy nincs tökéletes ember de miért ne keressek olyat akiért érdemes élni?
Biztosan nagyon ellenszenvesnek találtok, hiszen szerintem sokatokat megsérettem valamivel a kis listámban. Azonban nem vagyok egy elviselhetetlen alak, ide közzétettem az elégedetlenségemet kioktatós idegesítő stílusban. Én egyébként azért támasztok ilyen igényeket mert hasonlónak meg is tudok felelni. És nem így születtem, nem pottyant az ölembe. Ha én fáradozok akkor a partnerem is törekedjen már rá. És nem nem érdekelnek az átlagos külsejű de nagyon jófej lányok sem. Volt ilyen is az életemben párszor, bennük csalódtam a legnagyobbat. Most nem érem be kevesebbel, ha így döglök meg akkor ez van.
Tudod kit és mit akarsz.
Ne hallgass a sok kétkedõre.
Meg van a célod el fogod érni.
Ne hallgass a kétkedõkre mert lehúznak a szintjükre.
Az emberi elme amit kigondol azt meg is tudja valósítani.
Hát kédező, ha sikerül ilyen nőt találnod- és az nem küldd el 5 percen belül- írd majd meg.
Illetve magadról is feltehetnél egy képet, hogy tudjuk hogy néz ki Mr Tökéletesség. Szerintem nem csak én lennék rá kíváncsi...
Amúgy nem tudom eldönteni, hogy neked most tényleg ez a mérce (mondjuk a 2-el nagyrészt egyetértek, de az 1-el sok helyen nem), vagy csak nagyot csalódtál, és most dühös vagy...
Jó akkor tisztázzunk pár dolgot. Én nem vagyok megkeseredett sem csalódott. Írtam a kérdésben is de leírom még egyszer, lehet hogy így jön le de nem erről van szó.
Nem azzal van a baj és nem attól félek, hogy majd találok egy "álomnőt" és annak nem kellek. A gond itt nem velem van. Összejöhetnék én rengeteg lánnyal de nem akarok egyikkel sem! Nem szoktam nőket szivatni és nem vagyok rossz ember és még a karma sem fenyeget, hogy na majd megtalálom és PONT neki nem fogok kelleni "hehe". Ez a mesében van csak így meg max ti drukkoltok hogy így legyen.
Nem kellene mindenben megfelelnie, nem pipálgatok a listámon. Ha valaki egész életében egy földalatti atombunkerban élt és kb semmit nem tud a világról én szívesen megmutatok neki mindent. Ugyan így nem kell valakinek annyira nagyon műveltnek lennie, hogy pont azokat a témákat ismerje mint én, csak legyen már benne egy kis tudásvágy, érdeklődés,nyitottság valami normális dolog iránt is ne csak a pénz pénz pénz meg kocsik meg Kylie Jenner a példakép meg elviszem nyaralni és nem csinálna mást csak posztolgat facebookra. Mert ezek arra utalnak, hogy nagyon behatárolt, nem lát túl a hétköznapi élet dolgain és olyanok érdeklik amik engem nagyon nem. Ez szerintem tök jogos elvárás. Egyetemen a legtöbb lány ilyen mint amit leírtam, attól hogy bekerül oda még nem lesz okos senki :D
"És te miért nem vagy igényesebb a helyesírásodra? A vesszőid kissé véletlenszerűen helyezkednek el"
Szerintem az ilyenekkel van a baj, nem velem. Engem ilyesmi nem érdekelne. Őszintén ki nem szßrja le a vesszők helyét? Legyen a legnagyobb gond a vesszők összevisszasága!
Én nem vagyok beteges. Alap elvárásaim vannak csupán. Külsőre legyen nekem tetsző amennyire csak lehet. Belsőre pedig egy értelmes életrevaló ambiciózus és kedves lány, aki nem csak úgy ott van hanem lelkesít engem is és húzzuk egymást a jó irányba. És ebben az életben olyan lányt akarok választani aki igenis a legjobb nekem. Miért érjem be valakivel csak hogy elkerüljem a magányt? Nem vagyok én társfüggő.
Azért örülök hogy van aki egyetért velem!
Én lányként ezeket az elvárásokat támasztottam magam elé, meg természetesen hozzád hasonlóan ilyet is keresek, a belső dolgok szerintem meg is vannak, a külsőmmel nem voltam soha elégedett, de azért minimum átlagosnak merném mondani magam. Nagyon nem tetszik a cicababás, instás sztárokat majmoló stílus, inkább a francia nők lazán elegáns kinézete tetszik, sokkal nőiesebb.
Viszont ilyen fiúval még nem nagyon találkoztam, max egyet tudnék mondani akit ismerek, de ő általában nála alacsonyabb szellemi szintű lányokat keres. Mint a legtöbb férfi, nem szeretik ha a nő egy szinten van vagy okosabb náluk. Mondjuk ha belegondolok, Én is azt szeretném, ha okosabb, műveltebb lenne, de minden rosszindulat nélkül, a körülöttem lévők között nem nagyon van ilyen.
Mindenesetre reménykedek, hogy találok majd valakit, nyilván hajlandó vagyok lejjebb adni az elvárásokból ennek érdekében.
Remélem te is sikerrel jársz :)
22/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!