Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Velem van a gond? Miért nincsenek IGÉNYES lányok?
Amit most írni fogok HOSSZAN nem fog tetszeni sem férfiaknak sem nőknek. Talán aki hasonlóan igényes mint én majd ír valami értelmeset és megnyugtat ,hogy DE DE bizony van ilyen lány!
Szóval az a problémám, hogy gyakorlatilag minden lány akivel eddig randiztam,kapcsolatban voltam, megismertem -ISMERTEM tehát nem akarok itt általánosítani- nem felelt meg nekem.
1. Egyrészt külső: Nekem bevallom nagyon nagy igényeim vannak. Legyen hibátlan szépség.Nehéz ilyet találni? Nem annyira! Ismertem pár ilyen lányt a külsejük rendben volt de a többire majd kitérek. Szeretnék egy gyönyörű karakteres arcot ez a legfontosabb, legyen nőies, szexis, kislányos. Az alakja legyen jó. Ne legyen már igénytelen! lógó háj stb. Én adok magamra, nem tudna belekötni de akkor ő is. Persze a formás fenék, mellek adottság de nem ezek a legfontosabbak. Aztán öltözködjön normálisan ne úgy mint egy bugris! Nőiesen, ismerje a divatot, sminkeljen szépen, legyen jó illata stb. Lehetőleg a megfelelő alkalomra a megfelelő ruhát vegye fel, ne kelljen égnem mellette, had legyek büszke rá mindig. Azt akarom ,hogy csodálhassam mert olyan szép.
Mielőtt nyavalyognátok! Vannak ilyen lányok akik nekem külsőre megfelelnek. Kevés de van. Mondjuk valószínű aki nektek 10/10-es az nekem max 7-es de mindegy én hepciás vagyok, ízlések és pofonok.
2. Másrészt a belső: Hát ez már nem egyszerű. Néhány egyszerű szóval dobálóznék mint például jószívű, humoros, OKOS, ambiciózus stb. Ezeket szerintem mindenki sejti miket írnék még. De például az ,hogy okos. Ebben annyi buktató van, fel sem tudom sorolni. Az hogy valaki okos és művelt nem ugyan az, a műveltséghez hozzátartozik a jó ízlés, a tájékozottság mindenféle témában akkor ezekből jönnek különböző tulajdonságok mint például ha hall valamit azt egyből elhiszi e vagy utána jár ugye mennyire felületes, szorgalmas, körültekintő , mennyire lehet megvezetni stb. Jó érzés lenne ha én mondanék valamit és értené miről beszélek nem kéne folyton elmagyaráznom vagy azt hallgatnom "hát én nem tudooom".
Aztán miért nem lehet valaki igényes a környezetére? A legtöbb fiatal lány nem képes rendet tartani! Igénytelenek, nekem kell utánuk pakolni, nekem kell FŐZNI!!! mert ők már egy rántottánál is elakadnának. Van aki nem mos rendszeresen fogat, nem fürdik, büdös, bagózik, alkoholszagú mert az érdeklődése kimerül a piálásban hétvégente. Nincsenek normális céljai, azt hajtogatja az összes! "hááát egyetemre (befizetik a szülei mert másképp nem megy) megyek aztáááán majd külföldre szeretnék menni (mert Magyarországon élni nem menő ugye) és itt kb eladnak. Terveik szerint addigra már az instagramon látott luxusban fognak élni aztán majd posztolgathatják a sok parasztnak de hogy hogyan érik ezt el arról fogalmuk sincs. Pénzes pali kell nekik és kész. Vagy kevés százalékuk dolgozni szeretne de ők is csak beállnak a 99%-ba dolgozni valami multinak és kész. Valami értelmes ambíció? Életcél? Persze idevehetnék még sokmindent: nincs tartásuk (értitek ugye?) hiányzik belőlük a nőiesség, normális önértékelés , kitartás, bátorság, mentális stabilitás.
Persze jöhettek azzal hogy nincs tökéletes ember, ne keresgéljem stb. Én tudom hogy nincs tökéletes ember de miért ne keressek olyat akiért érdemes élni?
Biztosan nagyon ellenszenvesnek találtok, hiszen szerintem sokatokat megsérettem valamivel a kis listámban. Azonban nem vagyok egy elviselhetetlen alak, ide közzétettem az elégedetlenségemet kioktatós idegesítő stílusban. Én egyébként azért támasztok ilyen igényeket mert hasonlónak meg is tudok felelni. És nem így születtem, nem pottyant az ölembe. Ha én fáradozok akkor a partnerem is törekedjen már rá. És nem nem érdekelnek az átlagos külsejű de nagyon jófej lányok sem. Volt ilyen is az életemben párszor, bennük csalódtam a legnagyobbat. Most nem érem be kevesebbel, ha így döglök meg akkor ez van.
Első rosta a külső: mivel az általad elvárt megjelenés a felszínes, instafüggő, beképzelt partirib.ancokra jellemző, így tényleg tűt keresel a szénakazalban.
Az nálad nem játszik, hogy a tökéletes belsőt keresd, és a lány külsején alakíts, mert ahhoz meg te vagy túl felszínes. Ahogy írod, abból egyértelműen kiderül, hogy a külsőt tekintve nem vagy hajlandó kompromisszumot kötni, inkább elviseled, hogy pia szagú, üres fejű csajod legyen.
Ebben az esetben nem értem, mi bajod van. Senki se kényszerített rá, hogy ilyen libákkal legyél, teljes mértékben a te döntésed, hogy ilyenekkel állsz össze.
"de miért ne keressek olyat akiért érdemes élni?"
Neked csak azért érdemes élni, aki tökéletes szépség és Marry Curry egyszerre? Egyem az érzelem gazdag, romantikus lelked.
Az a baj te kevered az IGÉNYES -t a NEM LÉTEZŐ -vel... ebből egyedül megdöglés lesz barátom...
Felrohogtem,kerdezo. Egy makacs, hisztizo ovodas vagy, aki epp a foldhoz vagta magat es azt uvolti, hogy "de nekeeeeeem akkkor is a tokeeeletes kell!"
A vonzalom nem ugy mukodik, hogy pontrol pontra eloirod, hogy te milyen vagy es ezek alapjan milyen no jar neked. Elmondom, hogy mukodik az elet. Megismrtsz valakit, megkedveled, erzed, hogy vele akarod osszekotni az eleted, annak ellenere, hogy ismered a hibait. O is a tieidet. Es keszek vagytok az osszecsiszolodasra egymasert,a kapcsolatotokert. Te azt hiszed, a parod egy szepen becsomagolt kesztermek, akit leveszel a polcrol es hazaviszel.
Annyi hozzad hasonlo tulkoros kisfiut ismerek, aki hisztizik, hogy lejarok edzeni meg anyukamek tanittattak, szoval okos vagyok, tehat ide nekem azonnal a tojeletes, hibatlan not,mert jar nekem. Erzelmileg visszamaradott vagy, sajnalom.
33N
Simán van egy csomó, de rengeteg hozzád hasonló és nem hozzád hasonló pasi hajt rájuk. Attól, hogy ők ilyenek, nem biztos, hogy ezt keresik.
Azért segítek is. Nem tudom melyik egyetemre jártál, de pl a BGFen rengeteg ilyen csaj van. Nem azt mondom, hogy zsenik, mert mégis csak a BGF, de messze okosabbak, mint a többség. Aztán népszerű a BME gazdasági kara náluk, vagy az Eltén a alk. közgáz szak.
Sokan vannak a Corvinuson, ott a legdivatosabbak, de oda már nem árt, ha a családod is rémgazdag értelmiségi.
Pár butácskább jár még egyéb egyetemekre, mint mondjuk a BKF, de ha elvont stílusú lány is bejön, a Művészetin néz körül.
Nem kell feltétlen odajárnod. Fogod, leülsz a főépület elé, ahol mindenkinek van órája, és leszólítgatod a lányokat.
Ilyen beállítottságú pasi senkinek nem kell. Túlságosan nagy hangsúlyt fektet az amúgy teljesen felesleges dolgokra.
Úgy hajtják el a nők az ilyeneket ahogy vannak. Egy ilyen pasi csak hisztis kis pitsa kb. Csak férfiben, ha lehet annak nevezni.
Azért mert te fényezed magadat, attól még nem vagy senki.
Senkitől nem vagy jobb, vagy rosszabb. És mivel emberek vagyunk, ezért nem vagyunk hibátlanok.
Nem az igényességgel van itt baj, hanem a külsőségek abszolút előtérbe helyezésével.
Persze nagyon is fontos, hogy felnézhessünk a párunkra, de többségünknek nem létkérdés, hogy ő legyen a legjobb vagy a legszebb a környezetünkben.
Nem érzelmi alapon döntesz, hanem a szeretetet és a figyelmet feltételekhez kötöd. Hát ez bizony nem így működik.
Találsz ilyet, de
1. teljesen eltérő a személyiségetek
2. A szépség megfakul. Történhet bármi, betegség akármi ami miatt külsőre megváltozhat
2. Nem biztos alapokon (szeretet, megbecsülés, bizalom) nyugszik a kapcsolat, ezért nem lehet stabil.
3. Mindenkit meg lehet unni.
4. Elég egy rossz beszólás vagy "hiba" a csaj részéről, te csalódsz majd benne...
4. Ha találsz ilyet, lehet hogy te nem kellesz majd neki.
Ésatöbbi...
Nézd meg az Alfie c. filmet, pont egy ilyen férfiről szól, a konklúzió benne rejlik.
Figyelj!A kettőtök személyiségének az összeférhetősége lesz úgy is a döntő, nem az hogy te vagy a nőd mennyire mutatósak vagy műveltek vagytok.
:D
Nagyon egyszerűen elírom neked, te miért nem találsz magadnak ilyen csajt.
Azért, mert pl. én külsőre messze nem azt hozom, amit te elvársz, te pedig belsőre már azt se hozod, amit én elvárok.
Vagyis lehet neked akármilyen tested, kisapám, de hogy egy ilyen hisztipisti nem kell az átlagos külsejű, okos lányoknak sem, az egészen biztos!
Hozzád pont az ilyen műkörmös, külsejükkel foglalkozó, belül ürességtől kongó pi.csák illenek, akkor is, ha neked ez kevésnek tűnik.
Tessék elfogadni a tényt, hogy egy okos nőhöz te kevés vagy ezzel a belsővel, akkor is, ha sza.rrá gyúrod magad!
Márpedig ha egy átlagos külsejű, okos lányhoz TE kevés vagy, akkor mit szeretnél te a tökéletesektől? :D
Vicc az egész amit leírtàl,legjobb rész hogy "nekem kell Főzni!!!" :D
Kivàncsi lennék hàny éves vagy,ovis koromban voltak ilyen elképzeléseim a tökéletes férfiről.
""Aztán miért nem lehet valaki igényes a környezetére? A legtöbb fiatal lány nem képes rendet tartani! Igénytelenek, nekem kell utánuk pakolni, nekem kell FŐZNI!!! mert ők már egy rántottánál is elakadnának. Van aki nem mos rendszeresen fogat, nem fürdik, büdös, bagózik, alkoholszagú mert az érdeklődése kimerül a piálásban hétvégente. Nincsenek normális céljai, azt hajtogatja az összes!--> Terveik szerint addigra már az instagramon látott luxusban fognak élni aztán majd posztolgathatják a sok parasztnak de hogy hogyan érik ezt el arról fogalmuk sincs. Pénzes pali kell nekik és kész.""
Ez igaz magyar nők többségére!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!