Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek lányok? Ha egy férfi 20 éves, jól néz ki okos, céltudatos és mégis szűz és tök hülye a lányokhoz.
Figyelt kérdés
Én lennék az.2016. dec. 27. 21:02
11/14 A kérdező kommentje:
Miért? Attól, hogy valaki visszahúzódó még lehet nagy neki. Meg ha arra kerül a sor, amire kerülni szokott oda rakja magát.
2016. dec. 28. 01:14
12/14 anonim válasza:
Sajnos teljesen úgy érzek mint #10-es. :-(
Márcsak egy privátban küldött kép a farkadról és elsírom magam...
Annyira cuki voltál kérdező, hogy már priváton gondolkodtam... de aztán időben kiderült, hogy te sem vagy különleges.
13/14 anonim válasza:
-okos, céltutados
-tök hülye a lányokhoz
A két állításod egymásnak ellentmond. Ha valaki okos és céltudatos, akkor előbb utóbb érteni fogja a lányokat. Gyakoroljál és tanuljál.
14/14 anonim válasza:
10-es vagyok, hadd magyarázzam el.
1) Teszek rá, mekkora, csak tudd használni
2) Ennek nem itt van a helye és ideje. Ha eljutsz egy lánnyal addig, hogy ágyba vidd, már nem lesz annyira fontos ez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!