Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Milyen érveket lehetne felhozn...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kikry kérdése:

Milyen érveket lehetne felhozni egy a saját útját járó férfi meggyőzésére?

Figyelt kérdés

Van egy srác, aki nagyon tetszik. Ez eddig tucatkérdés volna, csakhogy a fiatalember az mgtow kultúra híve, hozzáteszem nem ok nélkül.

Milyen érveket lehetne felhozni annak érdekében, hogy adjon még egy esélyt a nőknek, pontosabban írva nekem?

Főként olyan érvekre gondolok, amelyek egy az érveléselmélet szabályait figyelembe vevő vitában is megállnák a helyüket, ergo a 'minden mgtow nőgyűlölő, a nőgyűlölet rossz => az mgtow rossz' jellegű válaszokra nem tartok igényt. Ugyancsak tartózkodjék a felesleges billentyűkoptatástól mindenki, aki nem tudja mi takar az a kis öt betűs mozaikszó.

Különösen tudnám értékelni ugyanakkor a fent említett kultúra iránt érdeklődő fiúk/férfiak hozzászólásait, hogy őket mivel lehetne meggyőzni, ha ugyan lehetne.

18L

2016. dec. 27. 11:27
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
21%
Lucskos puna, pinád viszket... a női szexualitás lenézve. BUÉK.
2016. dec. 27. 12:51
 12/16 anonim ***** válasza:
80%

Úgy, hogy nem ezzel foglalkozol.

Magadat kell eladnod és kész.

2016. dec. 27. 13:22
 13/16 anonim ***** válasza:
82%

Hát én öreg vagyok már ehhez, nekem egy KISZ titkár nőm volt, aki két menet közt is Che Guevararól dumált... fárasztóak ezek az ideológiai emberek.

Aki "esélyt" kér az jobb is, ha nem kap - eleve egy alárendelt helyzetbe kéredzkedsz be.

Nekem s mondta már nő, hogy "adjak", de hát mire föl?

Ne parázz a párkapcsolaton, beszélgessetek és élvezd a társaságát, szerintem az jelenti a legjobb utat a hódításhoz. Ha ő maga kezdi felülvizsgálni a dogmáit, hogy tényleg minden esetben megállják-e a helyüket?

Azt meg nem kell mondani, hogy legyél mindig 100% egyenes és őszinte.

2016. dec. 27. 13:24
 14/16 anonim ***** válasza:
73%
Semmilyen érvet nem éri meg felhozni, felesleges. Ha győzködni kell, már régen rossz. Ne add olcsón magad, inkább találd meg és fejleszd a saját értékeidet és olyan férfival lépj majd kapcsolatra, aki értékel téged, aki megérdemli és akit te is megérdemelsz. End of story.
2016. dec. 27. 13:49
 15/16 anonim ***** válasza:
72%

Látom, sok elmebeteg mégis koptatta a billentyűzetet...

Nézd, én is MGTOW-s vagyok, (kb veled egyidős), és sejtem milyen lehet a barátod. Az emberekre akik el sem tudják képzelni mi mehet végbe az illető fejében, nem szabad hallgatni. Az előző hozzászólások és konklúziók döntő többségéből nekem ez jött át.

Ahogy írtad is, ezek az emberek nem nőgyűlölők és nem is modortalanok és buták, bármennyire is ezt akarják elhitetni róluk. Sokkal inkább okos visszahúzódó emberek, akiknek van akaratuk és önbecsülésük.

De szerintem a kérdező ezekre már rájött. ha magamból indulok ki, akkor nem hiszem hogy kilehetne ebből engem rángatni, de ha őt mégis lehetséges, akkor nagyon lassan, és nagy türelemmel lehet. (ahogy olvastam a sorokból a fiú sem tegnap kezdte el ezt) A jó hír, az hogy ha sikerül és hosszú távra tervezel akkor nem fogsz csalódni, a rossz hogy ez nem lesz egyszerű, és nem hibázhatsz sokat. :/ Talán azt tudom tanácsolni, hogy nézd meg hogy a mainstream lányok hogyan viselkednek és gondolkodnak és differenciáld magad úgy hogy próbáld megtalálni azokat a pontokat ahol te jobban megtudsz felelni a fiú elvárásainak.

Még van egy másik probléma is, az hogy általában válogatósak ezek a fiúk. tehát ha mondjuk nagyon nem jössz be akkor ne várj csodát (szerintem azért nem erről van itt szó).

Igazából azért írtam így hogy te felelj meg a fiúnak, mert a fiútól nem fogod sokszor hallani hogy milyen kellene legyél. - ezt is tapasztaltad már gondolom -

2017. jan. 26. 14:14
 16/16 Simon Petrikov ***** válasza:
Ez marhajó :D Remélem nem tudtad meggyőzni
2020. márc. 6. 12:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!