Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg ennyire egyforma lenne a nők ízlése?
Van egy haverom aki egy nagy társkeresőnél dolgozik adminisztrátor és moderátorként, így belelát picit a levelezésekbe.
Nyilván részleteket nem mondhat mert titkos dolgok ezek de annyit elárult hogy félelmetes hogy a nők igen szűk rétegű pasikra írnak és félelmetes hogy szinte mindegyik ugyanarra a típusra ír. Azt mondja előre meg tudja mondani már hogy ezzel a pasival fognak beszélgetni vagy nem.
Persze!
Ennyit a "társkeresőkről"....
#16: Most erre nőként mit írjak?
Van egy egyedi ízlésem, ami nem egyezik (teljesen) a többségével. Például a teljesség igénye nélkül: vonzónak találom a nagy orrot, a vastag alsó ajkat, de kiráz a hideg a világos (főleg a kék) szemtől, és azt sem szeretem, ha több mint 10 (esetleg ~13) centivel magasabb nálam a pasi (174 cm vagyok), de az nem zavar, ha 5 centivel alacsonyabb (a lényeg, hogy sokkal ne térjen el a szemmagasságunk). A testalkatban is azt szeretem, ha kb. hasonló kaliberűek vagyunk, persze, mindenki a nemének megfelelően (kevés háj, normális mértékű edzettség). A hasonlóság még az intelligencia terén is áll, mert nem vagyok egy buta nő, és nehéz olyannal, aki elmarad tőlem, illetve egy zseni mellett is kicsit kényelmetlenül érezném magam. A külsőségeken túl még roppant fontos, hogy legyen elég tökös a pasi, különben én hordom kettőnk közül a nadrágot a kapcsolatban, az pedig egy idő után erősen frusztrál. Ha már korábban volt szó egzisztenciáról... nem szeretem a túl pénzes hapsikat, mert előítéleteim vannak velük szemben, sokszor nem alaptalanul. És kifejezetten tetszik, ha valaki pl. elvből nem jár autóval, vagy önellátó életmódra vágyik. Na, de nem is folytatom. Ebből szerintem, látszik, hogy valóban szűk rétege jön be csak a pasiknak, de nem irreális elvárásaim vannak, csupán megvannak a preferenciáim, ami alapján amúgy tök átlag pasik tök jó eséllyel indulnak nálam. Vagyis csak indultak, mert találtam már rég hozzám illőt. A társkeresőkön meg általában csak azok érdekeltek, akiket én kerestem meg. :D És a páromat is ott találtam.
#7 elhiszem hogy igazad van a nemek arányát illetően, sosem társkeresőztem.
A példa szempontjából viszont szerintem az arányok irrelevánsak, a lényeg annyi, hogy a nők a nagyszámú jelenlévő férfiből könyebben válogatnak és csak egy szűk rétegnek írnak. A nemek aránya maximum annyit befolyásol, hogy a férfiak esetében a kevesebb nő miatt ez a szűk reteg kicsit bővebb.
Van egy ilyen modern városi legenda, hogy a magas, kigyúrt, jóképű, gazdag vállalkozók (akikből persze rengeteg létezik, főleg Magyarországon) minden nőt elhappolnak szegény félénk, esetlen srácok elől (főleg társkeresőkön). :D
Egyrészt józan ésszel belegondolva hány ilyen férfi létezhet? (ha az élet egyik területén jól teljesítesz, sokszor a másik rovására megy, főleg munka vs. edzés) Másrészt aki ilyen életet él, miért vesztegetné az idejét társkeresőkön nagyrészt átlagos nőkre? Simán elmehet privát bulikra, a legdögösebb csajokkal (és/vagy prostikkal), szóval ők nem konkurencia, mert megvan a saját körük, amelyen belül mozognak.
Ennyi marhaságra nőként felesleges reagálni. Egyfelől: ugyanannyi férfi van párkapcsolatban, mint nő. Ennyit arról, hogy a nők szerint kizárólag a férfiak 10%-a vonzó. Másfelől: a kapcsolatban lévő férfiak jelentős része bizony 170 cm alatti, átlagos, sőt, átlagos anyagi helyzettel is rendelkezik (most őszintén, hány pasi rohangál bmw-vel hazánkban? )
Az, hogy kire mondom azt hogy vonzó, pedig nem jelenti azt hogy csak ilyennel járnék.Ha most elém tennétek egy képet Johnny Deppről meg a pocakos szomszéd Józsiról, álszentség volna nem Johnyy Deppet választani, mint vonzóbbat. De ez nem jelenti azt hogy csak ilyen külsejű pasival járnék.
Én már egy korábbi kérdésnél is írtam hogy egy évig voltam fent társkeresőn csinos elvált anyukaként és egy év alatt mindössze 2 darab pasi írt rám. Én eleve nem írok pasikra, mert konzervatív vagyok ebből a szempontból, de jól mutatja hogy amit itt összehordtok, az baromság. Nem álltak sorban a postaládámban az üzenetek, nem kellettem senkinek, mégsem vádolom a férfiakat azzal, hogy felszínesek, mert nem a kisgyerekes nőket választják, vagy talán a 162 cm magasságomhoz sok a 60 kiló pedig sportolok,de mindegy. Szóval nem tudom miért nem érdekeltem senkit egy év alatt, de nem vádolok senkit felszínességgel. Csak elfogadom, hogy az ilyen jellegű ismerkedést nem nekem találták ki.
A nők ízlése azért sem lehet egyforma, mert mindannyiunknak más tetszik, sosem jöttem volna össze a barátnőim pasijaival és fordítva.
De ezen az ostoba oldalon a kis rinyagépek mindent jobban tudnak. A magassággal kapcsolatos kérdésnél képesek voltak lepontozni,amikor megjegyeztem, hogy a volt férjem 165 cm magas és nekem tökéletesen megfelelt így. És lepontozták, mert nem illett bele abba a képbe, hogy az alacsony nőknek is magas kell. Hát most őszintén, ennyire primitív társasággal mit lehet kezdeni? Tisztelet a kivételnek, persze. Amelyik nem itt rinyál és a másik nemet hibáztatja.
"mert nem a kisgyerekes nőket választják"
igen, ez jellemző, amíg meg kell csinálni a gyereket, addig szóba sem állnak egy átlag pasival, amikor megvan a gyerek, és otthagyták őket, akkor minden átlag pasi felszínes, mert nem kell nekik egy gyerekes nő
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!