Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kinek fontos, hogy a zenei ízlése a kedvesének vele egyforma legyen?
Hm...pár évvel ezelőtt pááánk csajsziként, biztos nem jártam volna hip-hop-ot hallgató gyerekkel...
Szóval egyetértek, hogy csak fiatalkorban(nem mintha most annyira öreg lennék:D) fontossak az ilyenek...Mert ezt mindenki kinövi...Bár...ma már biztos nem járnák punk gyerekkel. :D
Mostani párommal, bár a zenei izlésünk egyforma, mégsem nem ez a fontos egy kapcsolatban...
L19
1-2éve nagyon is számított.Akkor még csak rockot hallgattam és nem tudtam volna elviselni olyan embert a környezetembe aki hip-hop-ot,disco zenét stb.-t hallgat.
viszont ma már én is hallgatok mindenfélét (persze a rock megmaradt:D).
De egyébként ma már tudom,hogy ez annyira nem fontos,mert sokkal jobb programok is vannak,mint hogy együtt hallgassunk zenét;)
15/L
Egyetértek kicsit sem fontos. Nekünk se volt egyező az ízlésünk, az elején még aggódtam is kicsit hátha baj lesz belőle. Na igen, az elején a falat kapartam a zenéitől. Aztán néhány hónap után azon kaptam magam, hogy kezd tetszeni, ma már egyenesen imádom.
21/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!