Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg ennyire egyforma lenne a nők ízlése?
Van egy haverom aki egy nagy társkeresőnél dolgozik adminisztrátor és moderátorként, így belelát picit a levelezésekbe.
Nyilván részleteket nem mondhat mert titkos dolgok ezek de annyit elárult hogy félelmetes hogy a nők igen szűk rétegű pasikra írnak és félelmetes hogy szinte mindegyik ugyanarra a típusra ír. Azt mondja előre meg tudja mondani már hogy ezzel a pasival fognak beszélgetni vagy nem.
10-es, nem mindegy, milyen céllal. Itt is leírták férfiak ezerszer, hogy dugásra bármi jó.
Azt meg nem tudom, miért hiszitek, hogy csak a nők lepődnének meg, hogy a pasi ronda, fordítva is lenne ilyen.
10# a férfiak 80%-át mondták átlag alattinak a nők.
Én eddig ahány nőt kérdeztem, hogy szerinte a férfiak hány százaléka vonzó, mind 5-10% körüli százalékot mondott.
@11: ez elvileg egy komoly kapcsolatokra szakosodott kereső volt, de természetesen a csak kettyinteni vágyókat egyik nemből sem tudják kiszűrni. Viszont minél nagyobb a mintavétel, annál pontosabb lesz a statisztika (ezért is nem érdemes ilyen felmérést hazai párkeresők maximum pár ezres közönségén csinálni, és várom már nagyon, hogy valaki elkezdje a tindert statisztikázni).
Egyébként az egy legenda, hogy kefélni bármelyik nő jó. Egyrészt ettől nem jelölöd anoníman a hölgyet vonzónak, másrészt még nagyon hiányos időszakaimban sem vállalok/vállaltam be bárkit, és az ismerősök nagyobbik része is ilyen (persze, nekem is van olyan férfi ismerősöm, akinek mindegy, ha nő és hagyja akkor megcsinálja, de nem ők a többség)
"...de az biztos, hogy a nők egy sokkal szűkebb rétegét sorolják a férfiaknak az elfogadható kategóriába (átlagos vagy afeletti), míg a férfiak a nők nagy részét átlagosan csinosnak tartják."
---
Pontosan így van, és az az általad említett két grafikon is tökéletesen reprezentálja a helyzetet, abszolút hiteles. De ez józan paraszti ésszel is felfogható. A nők döntő többségénél eleve kiesnek a 180 alatti pasik, de a 175 alattiak egészen biztosan. Ez már eleve egy elég komoly lemorzsolódás. És akkor ott van, hogy a +175-ös pasik között is vannak soványak, kövérek, vagy szimplán csak vékonyak (vagyis a nem izmosak). Nos ők is elég komoly hendikeppel indulnak hacsak nem érik el a +185-t, amely fölött a csajok már elnézik a testi "problémákat" arra hivatkozva, hogy "nagy darab mackó" vagy "cingár, de magas srác" vagy (mindkettő kompromisszumképes ha elég magas vagy), hiszen a magasság miatt mind2 esetben #biztonságérzetetyújtó pozitív vagy (na ez is egy bicskanyitogató érvelés, amitől hányok). És vannak még a ronda pasik, akik sokszor magasságtól függetlenül is lemorzsolódnak. Így tényleg reális, hogy az átlagos csajoknál is csak a felső 20-30% jön csak szóba.
"Én eddig ahány nőt kérdeztem, hogy szerinte a férfiak hány százaléka vonzó, mind 5-10% körüli százalékot mondott."
Én is írtam már le ilyet, de mindig hozzátéve hogy a korosztályom nagy része teljesen elfogadhatóan néz ki (és aki nem üti meg a mércét, az is nagyrészt azért mert igénytelen, és nem gyárilag ronda).
Nem tudom, nekem ez azért eléggé nagy általánosításnak tűnik. Pl én egyáltalán nem az izmos alkatra bukok. Itt meg még azért nem is kínában vagy japánban vagyunk ahol egy nőre jut 30 férfi...
Persze a nagy átlagra biztos igaz de nem hiszem hogy mindenki esélytelen lenne...
Vagy csak én vagyok túl naiv :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!