Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért egyforma a lányok szinte midegyikének (14-25 ig) az ízlése?
Hiába mondják, hogy kinek a pap, kinek a paplan, ez nem igaz. Mindnek egyforma nagyjából. Itt a példa. Tegnap egy homo felrakott egy képet magáról és a legtöbb lánynak máris bejött. Akkor meg ne mondjátok már, hogy különbözik az ízlésetek mert nagyon nagyot hazudtok! Ha valaki meg azt fogja írni, hogy nekem nem jön be ez a melegnek tűnő fiú, akkor sem nagyon hiszem el neki és kész. Mert egyformák vagytok mint 3 millió tojás.
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__egyeb-kerdesek_..
Vagy ö is szinte csak pozitív válaszokat kapott, aki már vagy 30 szor posztolta ki magát itt a gyk-n.
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__randizas__23608..
Véletlen lenne, hogy minden lánynak majdnem egyforma az ízlése?
Minden kornak megvan a maga ideálja. A második, akit belinkeltél nekem speciel nem jön be, de a kérdésedben szereplő srác igen.
Ettől függetlenül párom nem úgy néz ki, és nem is cserélném le rá =)
A pasiknak is van ideálja, nincs ebben semmi rossz.
Ha te nem tartozol bele a mai ideálba ez van, bőven van hal a vízben, és csaj az utcákon. Kivételek pedig mindig akadnak, akiknek megfelel az adott ideáltól eltérő stílus. Ahelyett, hogy másokat szapul az ember, szerintem érdemesebb keresgélni. =)
Nem nevezném lagymatag homonak, inkább kölyökképűnek =) Mint írtam is, mellettem hülyén mutatna egy macsó kemény férfi, mert kislányos külsőm van, a korom ellenére. Kényelmetlenül érezném magam, és nem mások véleménye miatt, mert azt lesz*rom.
Ha meg barátnődnek megfelelsz, akkor nem édesmindegy? =D Inkább vele foglalkozz, minthogy erre pazarolj felesleges energiát =)
De ez csak az én véleményem, természetesen.
Szerintem meg a viva-s műsorvezetőnek, egy kis borostával és férfiasabb arcvonásokkal jobban be kellene, hogy jöjjön a lányoknak mint a mai lány arcú pasik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!