Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A nők igényesebbek az ismerked...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők igényesebbek az ismerkedés során?

Figyelt kérdés

Egy nő igényesen megválogatja azt a pasit akit szeretne, neki tetsző férfit fogja választani. Ezzel szemben egy férfi rámegy minden olyan nőre, aki picit is vállalható, lyuk..lyuk el szerint.

Ez társkereső oldalakon látható legjobban, pl tinderen is minden férfi behúzza a nőket, de a nők csak nagyon kevés férfit fognak jelölni, mert ők igényesen megválogatják a párjukat.

2016. dec. 25. 12:49
 1/5 anonim ***** válasza:
27%
Vagy èppen az elvárásaik túl nagyok a nőknek ès várják a szőke herceget bmw-ben, aminek kevesen felelnek meg, míg a fèrfiak minden nőben kèpesek meglátni a szèpet. Napi feminista kèrdès meg volt, mehetsz vissza a tv elè nèzni Kevint.
2016. dec. 25. 13:12
 2/5 anonim ***** válasza:
74%

Nem igényesség kérdése ez, csak más módon szelektálnak, máhol van a nagy szűrő.

Mint ahogy a BTK felkapottabb szakjaira jellemzően piszok magasak a ponthatárok, de aztán az egyetemen belül már nem nagyon szórnak, addig a természettudományos meg mérnök szakokra jóval könnyebb bekerülni, de aztán viszont menet közben kőkeményen szórnak.

Tehát ugyanúgy megvan a szelekció, csak máshol, és ezáltal picit más alapján megy a nagy szórás.

A kegtöbb nő a BTKs modell alapján áll az ismerkedéshez. Tehát az ismerkedés legelején támaszt nagy elvárásokat, már ott el szokták várni, hogy levegyék őket a lábukról (ez az, amit úgy szoktak megfogalmazni, hogy érzik-e "azt a bizonyos bizsergést" vagy sem), viszont ha ezen a szűrőn átjutottál, akkor már nagyon jó esélyeid vannak. Ezért is van az, hogy csomó nő meglepő módon simán eltűri a legnagyobb barmot is, ha már egyszer levette a lábáról, és még ők keresik a mentségeket számára, hogy miért nem gáz, hogy ekkora barom az a pasi...

A legtöbb férfi viszont a természettudományos / mérnökös modellt követi az ismerkedésben: ha el tudja képzelni, hogy az adott nővel jobban megismerve egymást akár ki is alakulhat valami, akkor miért is ne alapon sokkal könnyebben megadja a dolognak az esélyt. Max ha idővel és egymást jobban megismerve se tudja a lány meggyőzni a férfit, hogy tényleg ő kell a férfinak, akkor még mindig ráér akkor levonni a következtetést, hogy mégse ezt a nőt kereste.

És ez az, amit nagyon sok nő félreért: attól még, hogy én férfiként megadom neked az időt és ezáltal az esélyt arra, hogy meggyőzz engem, abból még egyáltalán nem adódik, hogy én már eldöntöttem, hogy te kellesz nekem. Akkor se, ha a társadalmi elvárásoknak engedelmeskedve az ismerkedés alatt amíg még nem döntöttem, addig is udvarolok neked - elvégre azt szeretném, hogy ha úgy döntök, hogy tényleg te kellesz nekem, akkor még legyen esélyem, ahhoz meg ez kell.

És persze ennek megfelelően még akkor se jelenti ezt, ha te már az első néhány randi után eldöntötted, hogy én vagyok a te embeed, es emiatt már egy végleges párként tekintesz ránk.

És ilyenkor jön a sírás, hogy a szemét férfiak... Nem, az esetek egy jó részében nem erről van szó, szimplán csak a nő, mint a guorsabban döntő fél, már elkönyvelte magukat párként, mielőtt a pasi meghozta volna a maga döntését.

2016. dec. 25. 13:56
 3/5 anonim ***** válasza:
70%

Egy nőnek nagyobb kockázat a szex. Alapból félhet, hogy egy idegen megerőszakolja, félhet egy nem kívánt terhességtől.

A férfiak is jobban válogatnának, ha a hetero szexben a fenekükbe kerülne valami.

2016. dec. 25. 15:50
 4/5 anonim ***** válasza:

Erre csak egy példát tudok felhozni, nemtől függetlenül. Ha valakit ledobnak egy élelem nélküli szigetre, valószínűleg 1 hét után már bármi ehetőt megeszik. Ha ugyanezt az embert egy drága étterembe küldenék, végtelen pénzzel, csak a legjobb ételt enné meg.

Egy nő tinderen millió szebbnél szebb férfi közül választhat, mert úgyis match-e lesz. Én lassan 1 hete behúzok napi 100+ nőt és 1 darab kamuprofil párom lett. Valószínű ez nem is fog változni. Nyilván, ha valami csoda folytán mégis összejön valami normálisabb, biztosan adok neki esélyt, hátha összeillünk. Egy nő sosem fog arra rászorulni, hogy esélyt kelljen adnia bárkinek is.

2016. dec. 25. 18:22
 5/5 anonim ***** válasza:

"Egy nőnek nagyobb kockázat a szex. Alapból félhet, hogy egy idegen megerőszakolja, félhet egy nem kívánt terhességtől.

A férfiak is jobban válogatnának, ha a hetero szexben a fenekükbe kerülne valami."

Ez max azt mutatja, hogy a nők és férfiak máshogy állnak a szexhez - a legtöbb nő számára az már a kapcsolat része, és jellemzően csak akkor fekszik le valakivel, ha már eldöntötte magában, hogy számára az a pasi kell, és kellően megbízik benne.

Míg sok férfinál a szex nyugodtan lehet még az ismerkedési folyamat (felmérés része), ami alapján aztán dönteni fog, hogy kellesz-e neki többre is.

2016. dec. 26. 17:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!