Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Melyik a nehezebb ismerkedés...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melyik a nehezebb ismerkedés során?

Figyelt kérdés

Beszélgettem egy lánnyal, aki szereti az udvarlást.

Azt mondta azt szereti, ha a férfi keresi állandóan, kezdeményez, kis apróságokat vesz neki, elhívja id oda, figyel rá stb stb.

Megkérdeztem, hogy a nő mit ad ezért cserébe.

Azt mondta először is fogadja az udvarlást és otthon sminkel, szépítkezik.

2016. nov. 29. 21:14
 1/7 anonim ***** válasza:
Ezzel így, ilyen formában semmi gond nincs. A gond akkor kezdődik, ha ő sem bókol vissza, nem hív fel vagy el randira, nem főz vagy süt időnként Neked, amivel viszonozza majd. De ez csak kis idő múlva fog kiderülni. Amit így, eddig most mondott, az nekem helyén való.
2016. nov. 29. 21:19
 2/7 anonim ***** válasza:

Talán az udvarlás lehet nehezebb, mert minden nő mást szeret, és viszonylag rövid idő alatt kell eldöntened/kitalálnod hogyan udvarolj neki.

Van aki szereti, ha elviszed mindenhova, valakinek az számít, hogy bókolj, van aki azt szereti ha ajándékokat kap, valaki szereti ha mindig keresik őt....

Én 22 éves lány vagyok, szeretem ha a fiú udvarol. Nekem ami tetszik, ha a srác az ismerkedés elején keres, rámír, érdeklődik irántam, és elejt egy-két bókot. Az hogy elvigyen különböző helyekre, meg meghívjon vacsorázni, az nekem nem számít, sokkal jobban szeretem ha sétálunk és beszélgetünk.

Aztán mikor összejövünk már nem várom el, hogy lesse minden kíváságom, hogy mindig ő keressen. Ilyenkor már én is ráírok, felhívom, meghívom.....stb.

2016. nov. 29. 21:27
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Lehet, hogy rosszul vagyok bekötve, de ha férfiként én nem tapasztalom azt, hogy keresne magától a nő, akkor ideje korán meghal a lelkesedésem. Igenis emelje fel a telefont a nő és hívjon fel magától ő is, írjon stb. Nem kell óránként, de nem játszik nálam az, hogy csak én keresem, aaa-aaa.
2016. nov. 29. 21:30
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem az elején a férfi keressen, persze én is adok jelzéseket, hogy érdekel.

Meg kell találna az arany középutat. Ilyen téren kicsit régimódú vagyok, és szeretem ha a fiú udvarol, nem kell hogy hónapokig, 2-3 hét elég, és nem kell , hogy minden nap keressen.

2016. nov. 29. 22:14
 5/7 anonim ***** válasza:
Én kiröhögtem volna ezt a nőt és keresek értelmesebbet.
2016. nov. 29. 22:50
 6/7 anonim ***** válasza:
Ez így nagyon gáz. Ilyen formában nem várnám e egy pasitól se.
2016. nov. 29. 23:16
 7/7 anonim ***** válasza:

Hogyne a kis királylánynak mindent perzsaszőnyeget himzett párnát ne vegyek a segge alá..

Azt birom mikor ilyen teljesen természetesen elvárják s mondják hogy hát a férfi állandóan teperjen érte.. Az ilyen lány törődést nem érdemelne.

2016. nov. 30. 00:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!