Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit csináltok akkor ha ismerkedés során a nő olyan
elvárást vagy olyan kizárási tényezőt mond aminek nem
tudtok vagy egyáltalán nem is akartok megfelelni?
2016. dec. 6. 07:55
Elköszönök tőle. Igazából jó hogy ezt felismerted, rengeteg férfi esik abba a hibába hogy becsicskúl alárendelt szerepbe s nyalja a nő seggét hogy egy kicsi kis dolgot kapjon cserébe. Nem szabad. Az ilyet hagyni kel a francba
2016. dec. 6. 08:13
Nincs az az elvárás, aminek ne tudna megfelelni egy bmw-s pasi.
2016. dec. 6. 08:18
Befejezem az ismerkedést, oszt' jónapot.
Régen még hajlamos voltam a pina kedvéért elsiklani a zavaró tényezők felett vagy megjátszani magam, de mostanra már zéró közelébe csökkent a toleranciám.
Se képmutatásra nem vagyok hajlandó, csak hogy azt higyje, hogy megfelelek az elvárásainak, se arra nem vagyok hajlandó, hogy a részéről elviseljek bármi olyasmit, ami kifejezetten zavar.
2016. dec. 6. 08:20
Ha amúgy tetszik a lány, akkor letojom, hogy most milyen elvárásokat köt ki. A legtöbb nőnek amúgy sincs fingja se arról, hogy mit is szeretne, helyette hangzatos lózungokat szoktak mantrázni, amikről azt hiszik. Hogy na igen, az kell. Aztán ha találkoznak valakivel, aki leveszi őket a lábukról, akkor ez a sok elvárás rögtön nem játszik.
Azt meg majd ő eldönti, hogy én le tudom-e venni a lábáról vagy sem - emiatt nem nekem kell stresszelnem, hogy jaj, vajon minden kívánalmának megfelelek-e.
2016. dec. 6. 08:26
Elhagynam. Sok ilyen kapcsolatbol szaltam ki. Most van vegre egy normalis lany az eletemben aki nem var el tobbet tolem mind amenyit tenni is tudok erte. Es a legjobb, hogy viszonozza is. Eddig ez a legtoleletesebb kapcsolatom. Mindketten hasonloan gondolkodunk szinte mindenrol. Persze meg van csiszolni valo mind a kettonkon.
2016. dec. 6. 08:27
Ez sok tapasztalatlan kamasz fejű 20-30-as srác részéről is így szokott történni, főleg amikor el van torzítva a kép előttük a nők valódi értékeivel kapcsolatosan. Sok 20-30-as férfinak fogalma nincs arról, hogy egyáltalán mik azok.
2016. dec. 6. 08:45
Miért, mik a valódi értékek amit egy nő adni tud a külsőségen kivül?
2016. dec. 6. 08:48
Az utolsó váalszolónak mondanám,hogy ilyen hozzáállással nem, hogy nőd, de 0 életed lesz. A nő nem csak külsőségeket tud nyújtani számunkra, már kapásból a szex sem az. De ugye milyen jó, mikor ott van támogat minden hülyeségedben fogja a kezedet és kitart melletted ? Óvva int a bajtól ? Terelgeti az életed és nem vár el érte semmit csak egy kis szeretetet ? Vagy menjünk tovább, főz mos takarít rád meg a gyerekre is, közben ugyanúgy dolgozik 8 órába, mint te ? Észrekéne venni azt, ami a nőkben van, nem lenézni, lebutítani őket, még ha vannak olyan kategóriájú személyek is a gyengébbik nemben, akik külsőségen kívül mást valóban nem tud nyújtani, de fölösleges általánosítani,mert férfiban is van hasonló
2016. dec. 6. 09:29
#9 a leírtakat a mai nők 98%a nem tudja teljesíteni!
2016. dec. 6. 09:53
Kapcsolódó kérdések: