Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit csináltok akkor ha ismerkedés során a nő olyan elvárást vagy olyan kizárási tényezőt mond aminek nem tudtok vagy egyáltalán nem is akartok megfelelni?
12-es, mi van, ha vannak elvárásai, de megfelelsz nekik? Akkor is azért szeret, mert alapból olyan vagy. Vannak feltételei.
Meg ezek szerint akárki akármilyen párt akar, az feltétellel szeret. Legyen sovány, izmos, humoros, intelligens... ezek mind-mind feltételek.
"A legtöbb nőnek amúgy sincs fingja se arról, hogy mit is szeretne, helyette hangzatos lózungokat szoktak mantrázni, amikről azt hiszik. Hogy na igen, az kell. Aztán ha találkoznak valakivel, aki leveszi őket a lábukról, akkor ez a sok elvárás rögtön nem játszik.
Azt meg majd ő eldönti, hogy én le tudom-e venni a lábáról vagy sem - emiatt nem nekem kell stresszelnem, hogy jaj, vajon minden kívánalmának megfelelek-e."
Egyetértek (hiába pontoztak le sokan). Láttam már nem egy nőt, aki ilyen-olyan légbőlkapott elvárásokat hangoztatott, aztán mégis felszedte egy olyan srác, aki ezeknek nem felelt meg és nem is akart kényszeresen a nő kedvében járni, hanem magabiztosan kezelte a nő felszínes kifogásait.
"12-es, mi van, ha vannak elvárásai, de megfelelsz nekik? Akkor is azért szeret, mert alapból olyan vagy. Vannak feltételei."
Nem, ez egy baromság. Ha tudomást szerzek róla, hogy feltételei vannak, akkor végeztem vele. Mintha azért lenne velem, mert gazdag vagyok, és ha nem lenne pénzem, akkor nem is kellenék neki. Kinek kell ilyen kapcsolat? Nyilván annak, aki csak a szex miatt tart barátnőt, vagyis a férfiak 90%-ának. Én nem egy robot vagyok, aki a bináris számrendszer szerint választ társat. Nem támasztok senki elé elvárásokat. Igen, nekem lényegtelen, hogy sovány vagy nem sovány, humoros vagy nem humoros, mert ha nem illünk össze, akkor úgyse lesz a dologból semmi, de nem azért, mert nem felel meg a feltételeimnek, hanem mert nem egészítjük ki egymást, ami a párkapcsolat alapja. Ha pedig összeillünk, akkor ezek tök lényegtelen dolgok. De nem feltételek. Próbáld ki egyszer, hogy megpróbálod elfogadni a másikat úgy, ahogy van. Hihetetlen felszabadultságot fogsz érezni. Nem leszel többé a feltételek rabja, nem ezek a hülye programok fognak irányítani, hanem a valódi éned.
" Akkor is azért szeret, mert alapból olyan vagy. Vannak feltételei"
Amúgy igen, volt már olyan lány, aki a szememre hánytra, hogy ő azt hitte, hogy más vagyok, meg hogy a megismerkedésünk elején más voltam. Azóta se bántam meg, hogy többet nem beszélünk.
amit az ismerkedés során elmond a nő, annak a fele ha fontos, a többi csak leányálom, igazából ki kell szűrni azt az 1-2 tényleg nagyon fontos dolgot ami számára elengedhetetlen, és azt összevetni magaddal.
Csajok sok mindent gondolnak és mondanak és sok mindenre nem gondolnak, szóval ha nem találod magad perfektnek a listáján, felsorolhatod, hogy ezen kívül mit tudsz adni és lehet meglepődik a csaj, hogy "hú, ilyen dolgokra nem is gondoltam"
Befejezném az ismerkedést.
Annak nem látom értelmét, hogy ne legyek önmagam egy kapcsolatban, csak azért, hogy összejöjjek valakivel, akivel a jelek szerint nem is passzolunk össze.
Akkor már inkább keresek valakit, akivel tényleg összeillünk.
Ez egy kicsit off lesz, elnézést érte, de felháborít ez a sok gyűlölködő hozzászólás.
MINDEN embernek vannak elvárásai, elképzelései a leendő párjával kapcsolatban, legfeljebb ezek nem tudatosulnak mindenkinél, de megfigyelhetők, ha mondjuk egy kapcsolat nem működik jól vagy megszakad, hogy miken csúszott el az a két ember egymással kapcsolatban.
Ha valakik nem felelnek meg egymás "elvárásainak", az azt jelenti, hogy nem egymáshoz valók. Semmi többet. Majd mással meg egymáshoz valók lesznek. Mint egy puzzle darabkái. Ha azt akarod, hogy összeálljon a dobozon lévő kép, akkor a megfelelő darabokat kell egymás mellé a helyükre rakni. Ha nem megfelelően rakod össze, akkor csak kuszaság lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!