Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mit tanácsoltok egy 35 éves...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tanácsoltok egy 35 éves férfinak, legyen így boldog, hogy van egy rendes, megfelelően fizető munkahelye, van igaz még jó pár évig hiteles lakása, jó autója, de párja sok-sok éve nincs?

Figyelt kérdés
2016. dec. 25. 12:06
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
Örülj neki hogy nincs, a korodbéliek többsége már elvált és hétvégi apuka kisemmizve ,mert túl korán elkapkodva belement a kapcsolatosdiba.
2016. dec. 25. 19:22
 22/28 anonim ***** válasza:

Mint hasonlo cipoben jaro no, en azt tudom tanacsolni, keress olyan dolgokat, amik oromet szereznek, es ne azon gondolkozz, hogy ha nincs parod mar nem is lehetsz boldog.

En igyekszem mindig elfoglalni magam, persze ilyenkor karacsony tajekan eloterbe kerul, hogy maganyos az ember, de ezt a par napot kibirom, aztan ujra azokkal a dolgokkal foglalkozom, amik oromet szereneznek es lekotnek. Aztan majd megtalal a szerelem is kozben.

2016. dec. 25. 19:24
 23/28 anonim ***** válasza:
100%

"Aztan majd megtalal a szerelem is kozben." Bla.bla.bla..

Hasonló cipőben járó férfi vagyok. Egész egyszerűen arról van szó hogy egy párkapcsolat léte/létrejötte jobban függ külső tényezőktől mint egy jó munka/autó/lakás birtoklása. Ilyen külső tényező pl. a másik ember (a TÁRS) és a szerencse. Ezért utálom mikor azt mondják nekem hogy csak rajtam múlik van-e társam. Na lósz@rt csak rajtam...

Tanácsot így nehéz adni. Majd idővel jobban elfogadod a jelenlegi helyzeted. Persze kívánom hogy légy boldogabb egy társsal!

2016. dec. 25. 20:38
 24/28 anonim ***** válasza:
előző, igazad van.
2016. dec. 25. 22:02
 25/28 anonim ***** válasza:
14-es vagyok. Annyi az összefüggés, hogy aki elégedett önmagával, az egy lakatlan szigeten is ellenne, aki meg nem annak lenne min gondolkodni. Egyébként egyetértek aqer-rel, hogy ott már nehéz lenni elterelni az embernek a figyelmét önmagáról műszaki cikkekkel vagy egyéb (tárgyi) dolgokkal.
2016. dec. 25. 22:58
 26/28 anonim ***** válasza:

Örülj annak amit eddig megszereztél!

Sajnos a társ sok esetben szerencsén múlik,sok szerencsét!

2016. dec. 26. 06:10
 27/28 A kérdező kommentje:
Még nem, olyan 40-42 éves kortól vannak a bajok, ahogy egyszer olvastam egy szakkönyvben. Abban az időszakban a leggyakoribbak a válások 12-15 év házasság után.
2016. dec. 26. 10:35
 28/28 anonim ***** válasza:
Úgy hasonlítod a társat a kérdésben, mint ha az is egy dolog lenne mint amiket felsoroltál. Gondolom, a társat nem így lehet szerezni mint az előbbi tárgyakat, nem ilyen mechanikusan.
2016. dec. 27. 14:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!