Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tanácsoltok egy 35 éves férfinak, legyen így boldog, hogy van egy rendes, megfelelően fizető munkahelye, van igaz még jó pár évig hiteles lakása, jó autója, de párja sok-sok éve nincs?
Mint hasonlo cipoben jaro no, en azt tudom tanacsolni, keress olyan dolgokat, amik oromet szereznek, es ne azon gondolkozz, hogy ha nincs parod mar nem is lehetsz boldog.
En igyekszem mindig elfoglalni magam, persze ilyenkor karacsony tajekan eloterbe kerul, hogy maganyos az ember, de ezt a par napot kibirom, aztan ujra azokkal a dolgokkal foglalkozom, amik oromet szereneznek es lekotnek. Aztan majd megtalal a szerelem is kozben.
"Aztan majd megtalal a szerelem is kozben." Bla.bla.bla..
Hasonló cipőben járó férfi vagyok. Egész egyszerűen arról van szó hogy egy párkapcsolat léte/létrejötte jobban függ külső tényezőktől mint egy jó munka/autó/lakás birtoklása. Ilyen külső tényező pl. a másik ember (a TÁRS) és a szerencse. Ezért utálom mikor azt mondják nekem hogy csak rajtam múlik van-e társam. Na lósz@rt csak rajtam...
Tanácsot így nehéz adni. Majd idővel jobban elfogadod a jelenlegi helyzeted. Persze kívánom hogy légy boldogabb egy társsal!
Örülj annak amit eddig megszereztél!
Sajnos a társ sok esetben szerencsén múlik,sok szerencsét!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!