Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mit tanácsoltok egy 35 éves...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tanácsoltok egy 35 éves férfinak, legyen így boldog, hogy van egy rendes, megfelelően fizető munkahelye, van igaz még jó pár évig hiteles lakása, jó autója, de párja sok-sok éve nincs?

Figyelt kérdés
2016. dec. 25. 12:06
1 2 3
 1/28 A kérdező kommentje:
Azt mondják mindenben a szépet kell látni. Ebben mi a szép? Vagy csak én nem látom a fától az erdőt.
2016. dec. 25. 12:07
 2/28 anonim ***** válasza:
10 évvel fiatalabban, de ugyanezt élem meg. Dolgozom, aránylag jó fizetést kapok, amiből fizetem a hitelem és segítek a családnak. Körülveszem magam műszaki cikkekkel, amik ideig-óráig feledtetik a bánatom, de azt elnyomni semmi sem tudja, hogy itt vagyok Karácsonykor hót egyedül, senki sem kíváncsi rám, párom sincs fél éve és semmi magánéleti dolog nem jön össze. Ebben mi a szép? Totál kiheréltnek érzem az életem.
2016. dec. 25. 12:12
 3/28 anonim ***** válasza:

kösd le magad, és keresd a lehetőségeket.

komolyan idegenektől kérsz engedélyt, hogy boldog legyél?

2016. dec. 25. 12:21
 4/28 anonim ***** válasza:
pff xD mit sírtok? akkor kezdjem én is hogy 19 éve nincs senkim még csak nem is volt de még a munkahelyem sem fizet jól? sott nem hogy nem jól hanem valaki annyiért meg sem halgat én meg kénytelen vagyok :D most sírjak én is? nektek legalább pénzetek van jézusom ha nekem lenne jobbnál jobb hobbikat találnák ki magamnak nem hogy sírjak
2016. dec. 25. 12:23
 5/28 anonim ***** válasza:
66%

a kérdező remekül megfogalmazta: az ember nem elég önmagának.

hiába élnek önámításban a szinglik, az nem segít rajtu(n)k.

2016. dec. 25. 12:25
 6/28 anonim ***** válasza:
100%
"Mit tanácsoltok egy 35 éves férfinak,... van egy rendes, megfelelően fizető munkahelye, van igaz még jó pár évig hiteles lakása, jó autója," Gondolom ezekért megdolgoztál. Akkor most kezdj el dolgozni végre azért is, hogy megfelelö párod legyen!
2016. dec. 25. 12:29
 7/28 A kérdező kommentje:

,,Akkor most kezdj el dolgozni végre azért is, hogy megfelelö párod legyen!"

Tévedsz, ha azt hiszed, hogy nem dolgoztam/dolgozok ezen. De aki nekem nem kell, annak én kellek, akinek én nem kellek, az nekem kell. Ha meg volt, hogy mindketten kellettünk, akkor a nő kinyögte pár hónap után, hogy nem szerelmes és szakítsunk.

2016. dec. 25. 12:38
 8/28 anonim ***** válasza:

Ismerkedjen,barátozzon és előbb utóbb talál magának barátnőt,társat!

Sok sikert,szerencsét és nagyon boldog karácsonyt kívánok! 30N

Férfinek egyszerűbb és könnyebb!

viszont szerencse kell hogy megtalálja a megfelelő embert!

2016. dec. 25. 12:41
 9/28 anonim ***** válasza:
100%

Nagy általánosítás, igaz... de azt látom az engem körbevevő embereken, hogy akinek a párkapcsolata összejött, megállapodott, akár már családot is alapított, annak a karrier nem jött össze. Sokan egyszerű fizikai munkások, vagy külföldön dolgoznak.

Aki továbbtanult, egyetemre ment, lediplomázott és a karriere alakulóban van, az anyagi háttere rendezett és hosszú hosszú évekre bebiztosítottnak tűnik hazai körülmények között is, azok a magánéletben nem boldogok.

Az első kategória a magánéltért hajtott addig, amíg mi a karrierünkért, a biztos anyagi hátterünkért. Innentől kezdve nálunk minden jobban kitolódik és én is sokszor azt érzem, hogy talán sosem lesz olyan boldog párkapcsolatban részem, mint nekik.

Nő vagyok, úgyérzem az anyagi hátterem néhány éven belül eléri azt az induló állapotot, amire azt mondom ezzel már bele mernék vágni a családalapításba, ugyanakkor a társam iránt nem érzek elsöprő szerelmet és teljes odaadást, illetve félelmek gyötörtnek, hogy mi lesz, ha a gyermekvállalás miatt hosszú évekre kiesek a munkából. Lesz-e a karrieremben ennél még följebb, vagy innen már csak lefelé szánkózhatok? Akarom-e egyáltalán, hogy legyen feljebb?

Jár-e nekem az elsöprő szerelem, vagyis keresgéljem még, avagy állapodjak meg a biztos jó mellett, kényelemben, egyfajta kompromisszumos megoldásként?

A biológiai órám ketyeg és az életem egy részében ugyan sikeresnek érzem magam, másik részében teljes kudarcnak élem meg, amim van.

Kezdem azt hinni, hogy ez az én keresztem, ahogy mindenki másé is, aki céltudatosan, egy irányt belőve robotolt azért, hogy "neve legyen". Utólag belegondolva, annyira háttérbe szorult a magánélet kérdése az egyetem és az első munkás évek alatt, hogy egyszer csak ott találtam magamat egy lakásban, kinyitottam a szememet és rádöbbentem, hogy hoppá... ez mind szép és jó, de a másik felem hiányzik! Nagyon hiányzik!

2016. dec. 25. 12:42
 10/28 anonim ***** válasza:
engem boldoggá tenne egy jó fizető állás.
2016. dec. 25. 12:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!