Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mit tanácsoltok egy 35 éves...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tanácsoltok egy 35 éves férfinak, legyen így boldog, hogy van egy rendes, megfelelően fizető munkahelye, van igaz még jó pár évig hiteles lakása, jó autója, de párja sok-sok éve nincs?

Figyelt kérdés
2016. dec. 25. 12:06
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
91%
Szerintem nyugodtan lehet sírdogálni, mert mindenki másképpen éli meg a magányt (meg mindent). Hiába linkelném Poppert, úgysem néznétek meg. :-) Ezért elmondom, hogy egyik előadásában a boldogságról beszélt, és feltette a kérdést, hogy hol van leírva, hogy boldognak kell lenni. Az élet inkább feladat, küzdelem. Persze az ember szeretne boldog lenni, meg jó is az, de valahogy nem mindenkinek adatik meg. Mondjuk itthon még úgy-ahogy lehet boldogulni, de ahol 1 pohár vízért fél napot állnak sorba, ott már nehezebb. Ott más jelentése van a boldogságnak, mondjuk az, hogy nem zárták el az orra előtt a vizet, mikor sorra került. Szerintem boldogságszintek vannak (elégedettségszintek). Neked van lakásod, autód, munkád. Ez egy szint amit elértél, megszoktál, a társ lesz a következő. Nem lehetetlen szerezni valakit. A boldogság nem cél, hanem állapot. Amit én mondok, az az én gondolataimat tükrözi (meg másét), nem biztos, hogy igazam van. De curva okos vagyok, mindjárt elmegyek a jóbüdös francba. :-) Boldog Karácsonyt!
2016. dec. 25. 12:47
 12/28 A kérdező kommentje:
Ez ne sírdogálás volt, mert nem szoktam. Ez sajnos tény.
2016. dec. 25. 12:54
 13/28 anonim ***** válasza:

37 éves, hitel nélküli lakással, de öreg autóval, és nagyon jó állással rendelkező férfiként azt tanácsolom, hogy legyél boldog! :)

Sokáig rágódtam én is azon, hogy az életben egy csomó területen sikeres vagyok (munka, hobbi, etc), de a párkeresés az utolsó, egyébként 5 éves kapcsolat után nem jön össze...

Úgy voltam vele, hogy nem kell erőltetni, mióta nem teszem, nem görcsölök, ugyanúgy nincs senkim, mint előtte, de legalább nem stresszes az életem.

És ne feledd, ha attól, hogy nem görcsölsz, még bármikor találhatsz valakit :) (nekem pl lett egy pár női haverom, ki tudja, egyszer az egyik bemutat valami csinos barátnőjének :))

2016. dec. 25. 12:55
 14/28 anonim ***** válasza:
Ti akik elégedetlenek vagytok, képzeljétek el, hogy egy lakatlan szigetre kerültök, ahol egy teremtett lélek sincs, se műszaki cikkek, semmi, csak növények, hogy egyetek meg víz, hogy igyatok. Ott hogy éreznétek magatokat?
2016. dec. 25. 13:36
 15/28 anonim ***** válasza:
Utazz. Új élményekkel töltődsz fel általa és még ismerkedhetsz is.
2016. dec. 25. 13:39
 16/28 anonim ***** válasza:

Kedves 14-es! Miért, aki elégedett az élete minden mozzanatával, hogy érezné magát egy ilyen szituációban?

Nem értem az összefüggést a két dolog között.

2016. dec. 25. 14:14
 17/28 anonim ***** válasza:

"Nem értem az összefüggést a két dolog között."

az az összefüggés, hogy ott már nem lesznek kompenzációs tényezők, és a valóság elemi erővel vág orrba.

2016. dec. 25. 15:54
 18/28 anonim ***** válasza:

Nos, én kifejezetten jól érzem magamat idegen, kihalt helyen, egyedül. Ott nagyon nagyon sokáig lekötne az, hogy felfedezzem az ottani életet és kialakítsam a saját világomat, kényelmemet. Ahogy jelen anyagias világban, ott is dolgozna az ösztön, hogy hogyan lenne jobb, hogyan lenne kényelmesebb, mit tudok enni, inni.

Szerintem évekre le lenne a problémám arról, hogy azon gondolkozzak milyen magányos vagyok egyedül.

Ez itthon is játszott, amíg meg nem szereztem mindent, amire éppen szükségem van. Ezután jöttek a problémák, ahogy a lakatlan szigeten is csak ezután jönnének, csak ott kicsit bonyolultabb lenne az eddig vezető út. :D Őszintén... én örülnék, ahogy most is örülök, ha van lehetőségem elvonulni a világ elől!

2016. dec. 25. 18:31
 19/28 anonim ***** válasza:

"Szerintem évekre le lenne a problémám arról, hogy azon gondolkozzak milyen magányos vagyok egyedül."

1 hónapig ha bírnád.

2016. dec. 25. 18:33
 20/28 anonim ***** válasza:
Ha te mondod... :)
2016. dec. 25. 19:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!