Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi miatt fordulhat elő, hogy valakinek soha életében nincs párja?
Szerintem ez elsősorban komoly fizikai és/vagy lelki problémák miatt adódhat így, vagy esetleg azért, mert valaki túlságosan karrierista és "kifut az időből", esetleg nagyon elviselhetetlen a jelleme vagy épp semmi EQ-ja nincsen. De mondjuk nem hiszem, hogy csak egy-egy konkrét dolog áll ennek hátterében, ez ennél összetettebb, legalábbis szerintem.
Itt vagyok például én, soha nem volt még senkim: kishitű vagyok, önbizalomhiányos és szorongásos problémákkal is küzködöm. Emellett még pluszban soha nem volt előttem pozitív párkapcsolati minta, mindig a negatívumokkal kellett találkoznom, ha nem is a saját bőrömön tapasztaltam. Ezáltal pedig még azelőtt kiábrándultam valamelyest a fiúkból/férfiakból, mielőtt én magam is szerezhettem volna személyes tapasztalatokat. Persze nem zárkózom el teljesen az ismerkedéstől, csak iszonyatosan nehezen bízom meg a másik nemben. És akkor ehhez még hozzájön az is, hogy introvertált típus vagyok, és általában elsődleges szempont nálam a "karrier". Tehát több tényező is áll a háttérben.
Ettől függetlenül mondjuk nem gondolom, hogy egész életemben nem lesz soha senkim, még nagyon fiatal vagyok, úgyhogy még bőven van esélyem, hogy összejöjjön.
20/L
Nekem eddig nem volt senkim, egyszer ismerkedtem akkor jól elkaszált az illető. Sose vagyok elégedett semmivel amit véghezviszek és nem szeretem a váltzásokat, ha csinálok valami időbeosztást igen erősen ragaszkodok hozzá...mintha kicsit autista lennék. Szociális képességeim az abszolút nulla fokot érik el, illetve manapság már nem is igazán érdekelnek az emberek / nem nyitok feléjük.
Magányos vagyok? Természetesen, de "objektíven" megítélve elég nagy nyűg lennék akárkinek is. 24F
(Szóval ezeket próbáld elkerülni?..mittomén)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!