Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mi miatt fordulhat elő, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi miatt fordulhat elő, hogy valakinek soha életében nincs párja?

Figyelt kérdés

2016. dec. 22. 14:52
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
62%
Szerintem a csalódás is lehet oka. Ismerek egy nőt (távoli rokon), akit már többször és olyan durván otthagytak (pl. karácsonykor újszülöttel), hogy még azóta sem tudta feldolgozni, és nem akar soha többé párkapcsolatot, mert már nem tud bízni a férfiakban.
2016. dec. 22. 16:37
 12/18 anonim ***** válasza:
88%
A fiatal férfiak nagy része azt tapasztalja, hogy egyáltalában nem kérnek belőle a nők, így fel is hagy az kurdarcra ítélt próbálkozásokkal. Aztán később persze már nincs se önbizalma, se tapasztalata sincs, hogyan kell udvarolni a nőknek és mint tudjuk a férfiaknál nem működik a 'hagyd, hogy megtörténjen' módszer.
2016. dec. 22. 16:43
 13/18 anonim ***** válasza:
13%
rondaság
2016. dec. 22. 17:36
 14/18 anonim ***** válasza:
0%
Szerencsétlen
2016. dec. 22. 19:49
 15/18 anonim ***** válasza:
53%
Átlag alatti külső, unszimpatikus jellem, introvertált típus, félénk, valamilyen betegsége van ami látszik, akár kisebb szintű.
2016. dec. 22. 19:53
 16/18 anonim ***** válasza:
Pontozzatok le, de ez az igazság...
2016. dec. 22. 21:31
 17/18 anonim ***** válasza:

Szerintem ez elsősorban komoly fizikai és/vagy lelki problémák miatt adódhat így, vagy esetleg azért, mert valaki túlságosan karrierista és "kifut az időből", esetleg nagyon elviselhetetlen a jelleme vagy épp semmi EQ-ja nincsen. De mondjuk nem hiszem, hogy csak egy-egy konkrét dolog áll ennek hátterében, ez ennél összetettebb, legalábbis szerintem.

Itt vagyok például én, soha nem volt még senkim: kishitű vagyok, önbizalomhiányos és szorongásos problémákkal is küzködöm. Emellett még pluszban soha nem volt előttem pozitív párkapcsolati minta, mindig a negatívumokkal kellett találkoznom, ha nem is a saját bőrömön tapasztaltam. Ezáltal pedig még azelőtt kiábrándultam valamelyest a fiúkból/férfiakból, mielőtt én magam is szerezhettem volna személyes tapasztalatokat. Persze nem zárkózom el teljesen az ismerkedéstől, csak iszonyatosan nehezen bízom meg a másik nemben. És akkor ehhez még hozzájön az is, hogy introvertált típus vagyok, és általában elsődleges szempont nálam a "karrier". Tehát több tényező is áll a háttérben.

Ettől függetlenül mondjuk nem gondolom, hogy egész életemben nem lesz soha senkim, még nagyon fiatal vagyok, úgyhogy még bőven van esélyem, hogy összejöjjön.

20/L

2016. dec. 22. 21:49
 18/18 anonim ***** válasza:

Nekem eddig nem volt senkim, egyszer ismerkedtem akkor jól elkaszált az illető. Sose vagyok elégedett semmivel amit véghezviszek és nem szeretem a váltzásokat, ha csinálok valami időbeosztást igen erősen ragaszkodok hozzá...mintha kicsit autista lennék. Szociális képességeim az abszolút nulla fokot érik el, illetve manapság már nem is igazán érdekelnek az emberek / nem nyitok feléjük.

Magányos vagyok? Természetesen, de "objektíven" megítélve elég nagy nyűg lennék akárkinek is. 24F

(Szóval ezeket próbáld elkerülni?..mittomén)

2016. dec. 24. 00:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!