Hogy fordulhat meg valakinek egyáltalán ilyen a fejében, hogy a Holdat reptoidok építették?
http://www.gyakorikerdesek.hu/ezoteria__ufo-eszlelesek__4404..
Ebben a kérdésben annyi hülyeség van összehordva, hogy ez már trollkodásnak is gyenge. Ha mégis komolyan kérdezte az illető, akkor én meg azt kérdezném meg tőle, hogy szerinted a nem tudom hány milliárd naprendszer szintén milliárdszoros bolygóinak a holdjait is ők építették egyenként vagy esetleg a Szilvásbuktoidok?
Mé kik építették, csak azt ne mondd, hogy magától lett.
Én inkább hiszek az asztrofizikusoknak, akik bebizonyították, hogy a reptilián népek építették.
Olvass fizikakönyveket kérdező, ne youtube-videókból tájékozódj, meg nevenincs blogokból, és ismeretlen tudósok műveiből összeollózott kamusztorikból.
Hogyan gondolhatja komolyan valaki, hogy az embert egy mindenható szellem/valaki porból gyúrta?
Szerintem az ember hisznek ettől nagyobb marhaságokban is. Szimplán izgalmasabb lesz tőle az életük.
Nem mindegy nekünk, hogy ki építette a Holdat és ki használja most is bázisnak?
Mit kezdenél az információval, ha kerek perec megmondaná neked az igazat, miért lett a Hold. Az is lehet, hogy korábban az ő bázisuk volt rajta, mára pedig már másé. Csak mi csinálunk ezekből ekkora ügyet, mert az egész földönkívüli dolog titokként volt kezelve az emberek előtt, hogy jobban lehessen őket irányítani.
mi teremtettük a képzeletünkbe, amikor tudat alatt, még fizikai testbe meg nem születve megállapodtunk a közös(rendszer karma )sajátosságaiban.
utána felvettük fizikai ruhánkat(testet), és azokat a körülményeket látjuk, amik akkor szerepeltek a kollektív megállapodásban!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!