Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mi miatt fordulhat elő, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi miatt fordulhat elő, hogy valakinek soha életében nincs párja?

Figyelt kérdés

2016. dec. 22. 14:52
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
79%

sok mindentől függhet:

külső, belső tulajdonságok, hozzáállás, kompromisszumra képtelen, önző egoista, betegség, gyáva és lusta tenni azért hogy sikeresebb legyen és elérje a kitűzött célját, egyszerűen csak nem akar, fontosabb neki a munkája, nem akar osztozkodni..stb.

2016. dec. 22. 15:02
 2/18 A kérdező kommentje:
#1 Például milyen belső tulajdonságok?
2016. dec. 22. 15:05
 3/18 anonim ***** válasza:
37%
Ha férfi, akkor azért, mert csúnya és/vagy alacsony. Ha nő, akkor azért, mert irreális igényei vannak, vagy elviselhetetlen a személyisége.
2016. dec. 22. 15:08
 4/18 anonim ***** válasza:
59%

"kompromisszumra képtelen, önző egoista, gyáva és lusta tenni azért hogy sikeresebb legyen és elérje a kitűzött célját"

ezen kívül, lehet, hogy gyáva, önbizalomhiányos és fél leszólítani egy lányt, azt hiszi, hogy valami földönkívüli teremtmény lenne, akihez olyan bonyolult hozzáférkőzni

anyuci pici fiacskája, papucs vagy ennek az ellenkezője uralkodó, diktátor típus, tehát csak az van, amit ő akar!

fontosabb pl. a haverok

nem lehet vele őszintén és nyíltan bármiről bármikor beszélgetni, tehát zárkózott és merev

érzelmi intelligenciája a béka s..gge alatt van

2016. dec. 22. 15:09
 5/18 anonim ***** válasza:
2%

Ha nő,akkor kizárólag egyetlen esetben: irreális elvárások esetén.

Ha férfi,akkor ha már nem jóképű,izmos,kihaénnem bunkó kategória,onnantól 0 esélye van bármelyik nőnél is kinézettől függetlenül is...

Nekem pl. tudom,hogy soha nem lesz barátnőm,eddig sem volt soha. Mert nem születtem jóképűnek,és onnantól a nők szóba sem állnak velem,elkerülnek inkább,arrébb mennek,stb... és ha látnátok milyen fejeket is vágnak hozzá...

25/F

2016. dec. 22. 15:26
 6/18 A kérdező kommentje:
#5: nem baj, ha nem vagy jóképű. Csomó ismerősöm van, akik rondák, de mégis van párjuk, én pedig jól nézek ki, de mégsincs. (20/F)
2016. dec. 22. 15:30
 7/18 anonim ***** válasza:
62%

Súlyos lelki probléma miatt.

Fizikai oknak kb. azt tudom csak elképzelni, ha valaki olyan extrém módon korlátozott fizikailag, ami megakadályozza, hogy ismerkedjen(pl. úgy le van bénulva, mint Steven Hawking)

2016. dec. 22. 15:47
 8/18 A kérdező kommentje:
#7 Milyen lelki problémára gondolsz?
2016. dec. 22. 16:00
 9/18 anonim ***** válasza:
91%
Komoly kisebbségi komplexus.
2016. dec. 22. 16:05
 10/18 A kérdező kommentje:
Hogy valaki kisebbségi komplexus miatt nem mer közeledni a másikhoz? Az lehet.
2016. dec. 22. 16:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!