Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogyan lehetett volna megszólí...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehetett volna megszólítani egy olyan lányt, aki a húgával és az édesapjával forralt borozott tegnap?

Figyelt kérdés
Mellettük álltam a barátommal, de nagyon hülyének éreztem volna csak úgy leszólítani.
2016. dec. 21. 13:08
1 2
 11/16 Szergej55 ***** válasza:
Ezt engedd el inkább. Csak akkor szólítsd meg, ha pálinkázni szokott.
2016. dec. 21. 15:09
 12/16 anonim ***** válasza:
Erről egy jó pár évvel ezelőtt történt esemény ugrik be: Egy borfesztiválon voltam egy haverommal, neki a szüleivel, hugával és a bátyámmal, a srác apja elment valamerre, mi többiek néztük az előadást, egyszer csak egy részeg csávó oda áll haver huga elé,majd megkérdi van barátod? "Van".Ezután rögtön fordul az anyjához: Van barátod? Nem volt gyenge a srác.:)
2016. dec. 21. 15:33
 13/16 Krukutyán Levente ***** válasza:
83%

Üdvözletem te nemes hölgy, ki húgával, édesapjával borozol eme csodás december 20. -i napon vala.

Ne aggódj, falloszomnak nincs szaga.

Ha akar beszállhat még tán a papa.

Csak legyél oda lenn kopasz baba.

2016. dec. 21. 17:39
 14/16 anonim ***** válasza:

én sok helyre járok a családommal, és gondolkoztam már ezen hogy mi lenne ha valaki akkor akarna leszólítani :)

szerintem ha először szólsz a szülő(k)nek hogy elnézést, szeretnél valamit kérdezni a lányuktól vagy hasonló és utána 2 lépéssel arrébb hívod a lányt az egész korrekt :) de ne ott akarj randizni vele rögtön, max egy gyors szám/névcsere és mindenki megy a dolgára.

2016. dec. 21. 20:52
 15/16 anonim ***** válasza:

Ezzel a szöveggel érdemes odamenned:

-Teccő te ge@i! Hoztam fűszert a borodba! Fél cent pálinkát is töszök bele,ha adsz egy csókot!

-Ha Te is benne vagy,gyere hozzám és igényeljünk egy CSOK-ot és kapunk egy 20 milliós lakást!

2016. dec. 21. 21:32
 16/16 anonim ***** válasza:
Én sem pasiznék apám előtt, szóval ez a dolog alapból esélytelen lett volna sajnos. :D
2016. dec. 22. 09:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!