Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehetett volna megszólítani egy olyan lányt, aki a húgával és az édesapjával forralt borozott tegnap?
Üdvözletem te nemes hölgy, ki húgával, édesapjával borozol eme csodás december 20. -i napon vala.
Ne aggódj, falloszomnak nincs szaga.
Ha akar beszállhat még tán a papa.
Csak legyél oda lenn kopasz baba.
én sok helyre járok a családommal, és gondolkoztam már ezen hogy mi lenne ha valaki akkor akarna leszólítani :)
szerintem ha először szólsz a szülő(k)nek hogy elnézést, szeretnél valamit kérdezni a lányuktól vagy hasonló és utána 2 lépéssel arrébb hívod a lányt az egész korrekt :) de ne ott akarj randizni vele rögtön, max egy gyors szám/névcsere és mindenki megy a dolgára.
Ezzel a szöveggel érdemes odamenned:
-Teccő te ge@i! Hoztam fűszert a borodba! Fél cent pálinkát is töszök bele,ha adsz egy csókot!
-Ha Te is benne vagy,gyere hozzám és igényeljünk egy CSOK-ot és kapunk egy 20 milliós lakást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!