Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehetett volna megszólítani egy olyan lányt, aki a húgával és az édesapjával forralt borozott tegnap?
Figyelt kérdés
Mellettük álltam a barátommal, de nagyon hülyének éreztem volna csak úgy leszólítani.2016. dec. 21. 13:08
1/16 anonim válasza:
Nézd már, milyen kedves lány, hogy eljött a húgával és a bátyjával(!) forralt borozni.
Apucinál +1 pont, nőnél szintén.
2/16 anonim válasza:
Szerintem sehogy, szemezz vele, aztán véletlenül melléjük ültök le.
4/16 anonim válasza:
Klisé. És még annak is gagyi. Szappanoperákba esetleg elmegy
5/16 anonim válasza:
Mivel a megszólítás gondolata az apuka miatt oszlott el, igy egyenesen az apukaval kellett volna szoba elegyedni, aztán jöhetet volna a többi...
7/16 anonim válasza:
Biztos nem fogok apám előtt pasizni, és a hugicámat sem fogom hanyagolni egy ismeretlen miatt, szóval még apám nélkül is esélytelen lenne.
8/16 anonim válasza:
Lol mert amit te írtál, az nem übergáz? :D
9/16 anonim válasza:
Lehet az, de legalább kellően elborult ès nem olyan mintha a Karátok Közt 466578876545688.rèszèből ollòzták volna ki.
10/16 anonim válasza:
Most mi bajotok az elsővel szerintem tök vicces? :D
Bár k*rvára nem jött volna be de én jót röhögtem. Ez tényleg kicsit esélytelen volt amúgy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!