Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nőnek soha ne higgy! Tartsd, , pórázon", legyél te a lovas ő pedig a ló. Jogosan mondják ezt az idősebb 60 feletti férfiak nekem?
Viszonylag sok nőhöz volt közöm, voltak kapcsolataim, kaladjaim is, volt már hozzám hűtlen az egyik volt barátnőm, szóval van némi tapasztalatom. Szerintem szánalmas dolog, ha valaki irányítani akarja a nőt, egy normális kapcsolatban nem olyan a felállás, hogy van a ló és a lovas, ha egymást szerető, tisztelő, egyenrangú felek vannak.
Másrészt pedig nekem nem kellene olyan pár, aki csak azért nem megy félre, mert én "rövid pórázon tartom". Ezt úgy lehet elérni, ha megszabom hová mehet, kikkel mennyit beszélhet, parancsolgatok neki, és ha valami nem tetszik, erőszakos stílusban kommunikálom le, és ezzel szépen leépítem az önbecsülését, autonómi igényét. Nem, ettől nekem hányingerem van, én olyan párt szeretnék, aki azért hűséges hozzám, mert szeret, becsületes és nem szenved mellettem hiányt semmiben.
Ha félrelép, akkor az előbb vagy utóbb általában kiderül, és akkor szakítok.
Amúgy nagyjából ugyanannyi félrelépés van mindkét oldalon, mivel ez a dolog nem nemfüggő, hanem az illető személyiségétől és az adott kapcsolat milyenségétől függ. Nincs speciális női és férfi "dolog", személyiség.
17.dik vagyok. Szóval?
Ha vélemény kell_ te nem láttál még nőt, de ami szomorú, azt sem tudod, mik azok az érzelmek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!