Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nőnek soha ne higgy! Tartsd,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nőnek soha ne higgy! Tartsd, , pórázon", legyél te a lovas ő pedig a ló. Jogosan mondják ezt az idősebb 60 feletti férfiak nekem?

Figyelt kérdés
Több férfi is mondta már, akik nagy nőcsábászok voltak. Egyik közülük nagyon jó barátom, a másik édesanyám élettársa, illetve egy 3. idősebb férfi is mondta már ezt. Mind a 3-nak nagyon sok párja volt, 50 felett. De persze volt 1-2 feleségük is. Tehát sokat láttak. Miért nem lehet megbízni egy nőben? Szinte egyikben sem? Ha túl hosszú a ,,póráz", akkor félrelép a legtöbb? A napokban néztem egy filmet 1972-ből, amikor még voltak értékek a filmekben is. Talán a vadon szava volt, Charlton Hestonnal. Na ő is azt fogalmazta meg, hogy jobban hisz a kutyájának, jobban bízik benne (Buck kutya) mint az eddigi összes nőjének. Van benne valami? Mivel vívták ki ezt a nők, vagy a legtöbb, hogy nehéz nekik hinni? Tisztelet a kivételnek.
2016. dec. 20. 18:14
1 2 3 4
 21/32 A kérdező kommentje:
Az nem jelenti azt, hogy valaki pap, akkor minta ember. Az itteni református pap 55 év körüli, azon 40-es, 50-es nőnek a fele megvolt neki, akik járnak templomba. Az egész falu ezt mondja. Mindenkivel kikezd. Tehát nem ezen van a hangsúly, ez csak példa volt nekem.
2016. dec. 20. 19:04
 22/32 anonim ***** válasza:
88%

Viszonylag sok nőhöz volt közöm, voltak kapcsolataim, kaladjaim is, volt már hozzám hűtlen az egyik volt barátnőm, szóval van némi tapasztalatom. Szerintem szánalmas dolog, ha valaki irányítani akarja a nőt, egy normális kapcsolatban nem olyan a felállás, hogy van a ló és a lovas, ha egymást szerető, tisztelő, egyenrangú felek vannak.

Másrészt pedig nekem nem kellene olyan pár, aki csak azért nem megy félre, mert én "rövid pórázon tartom". Ezt úgy lehet elérni, ha megszabom hová mehet, kikkel mennyit beszélhet, parancsolgatok neki, és ha valami nem tetszik, erőszakos stílusban kommunikálom le, és ezzel szépen leépítem az önbecsülését, autonómi igényét. Nem, ettől nekem hányingerem van, én olyan párt szeretnék, aki azért hűséges hozzám, mert szeret, becsületes és nem szenved mellettem hiányt semmiben.

Ha félrelép, akkor az előbb vagy utóbb általában kiderül, és akkor szakítok.

Amúgy nagyjából ugyanannyi félrelépés van mindkét oldalon, mivel ez a dolog nem nemfüggő, hanem az illető személyiségétől és az adott kapcsolat milyenségétől függ. Nincs speciális női és férfi "dolog", személyiség.

2016. dec. 20. 19:06
 23/32 anonim ***** válasza:

17.dik vagyok. Szóval?

Ha vélemény kell_ te nem láttál még nőt, de ami szomorú, azt sem tudod, mik azok az érzelmek.

2016. dec. 20. 19:21
 24/32 anonim ***** válasza:
3%
Igaza van.
2016. dec. 20. 19:47
 25/32 anonim ***** válasza:
39 éves(rusnya,fos) nő vagyok. Senki sem tartott el 14 éves korom óta.Én is sok videót néztem a napokban. Nos?_)
2016. dec. 20. 20:04
 26/32 anonim ***** válasza:
2016. dec. 20. 20:44
 27/32 anonim ***** válasza:
A 76%-os vagyok. Férfi kéne. Nem ilyen.
2016. dec. 20. 20:53
 28/32 anonim ***** válasza:
36%
Ahhoz képest, hogy állítólag tele van az oldal nőgyűlölőkkel: Miért a férfi válaszok vannak lepontozva, a női válaszok pedig fel? :)
2016. dec. 20. 21:31
 29/32 anonim ***** válasza:
100%
#28 Erre az alapból elég szexista kérdésre 5 férfi válaszolt (ha a te válaszodat nem nézzük) akik közül 4 megkeseredett nőgyűlölő, szóval nem hiszem hogy pont ez a megfelelő alkalom, hogy szmájlik kíséretében próbálj ráébreszteni minket, hogy mekkorát is tévedtünk az itteniekkel kapcsolatban...
2016. dec. 20. 22:01
 30/32 anonim ***** válasza:
#29: Akkor most már csak a másik oldalt kéne megnézned és a százalékokat, ha komplex képet akarsz kapni. Tényleg felesleges volt a szmájli, mert választ nem kaptam. :/
2016. dec. 20. 22:26
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!