Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nőnek soha ne higgy! Tartsd,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nőnek soha ne higgy! Tartsd, , pórázon", legyél te a lovas ő pedig a ló. Jogosan mondják ezt az idősebb 60 feletti férfiak nekem?

Figyelt kérdés
Több férfi is mondta már, akik nagy nőcsábászok voltak. Egyik közülük nagyon jó barátom, a másik édesanyám élettársa, illetve egy 3. idősebb férfi is mondta már ezt. Mind a 3-nak nagyon sok párja volt, 50 felett. De persze volt 1-2 feleségük is. Tehát sokat láttak. Miért nem lehet megbízni egy nőben? Szinte egyikben sem? Ha túl hosszú a ,,póráz", akkor félrelép a legtöbb? A napokban néztem egy filmet 1972-ből, amikor még voltak értékek a filmekben is. Talán a vadon szava volt, Charlton Hestonnal. Na ő is azt fogalmazta meg, hogy jobban hisz a kutyájának, jobban bízik benne (Buck kutya) mint az eddigi összes nőjének. Van benne valami? Mivel vívták ki ezt a nők, vagy a legtöbb, hogy nehéz nekik hinni? Tisztelet a kivételnek.
2016. dec. 20. 18:14
1 2 3 4
 11/32 A kérdező kommentje:

Ha rossz lovas vagy, a ló megérzi és megy a saját feje után,vagy ledob a p.cs.ba!

Nem a ló a hibás!!!!

Hanem Te kisbarátom!!!

Mert ki a fene mondta neked,hogy ülj rá a lóra....!....?

Ha viszont ráültél,akkor kapaszkodj!!!

2016. dec. 20. 18:30
 12/32 anonim ***** válasza:
92%
Te mit szóklnál hozzá, ha a többi ember egy állathoz hasonlítana téged? Mondjuk egy kangörcsös eszetlen kutyához. Bár bocs, az én kangörcsös kutyámnak több esze van mint neked és jobban is tisztelem. xD Az ismerőseid beteg, hímsoviniszta alakok.
2016. dec. 20. 18:36
 13/32 anonim ***** válasza:
9%

Igaz a dolog.

A helyzet az, hogy a nő bármikor találhat pasit. Érzik a lehetőséget és szeretik, ha szeretve vannak. Élvezik a változatosságot és folyamatosan igényelnék, amit elvárnak. A férfiak többsége simán elvan a megszokott világában.

Én sem ismerek egy megbízható nőt sem. Barátilag igen, kapcsolatilag nem. A legjobb női barátaimról is tudom, hogy kapcsolatok terén borzalom, amit műveltek/művelnek.

Mondom ezeket úgy, hogy én nyitott vagyok és mindenki kap lehetőséget. De még egy pozitív példát sem láttam.

2016. dec. 20. 18:36
 14/32 anonim ***** válasza:
Áhh, minden hiába,privat-esetleg feljelentesz- nem használ. Én meg NŐ, meg EMBER szeretnék lenni évek óta. Nem lwhúzós. Nekem meg ez nem sikerül.
2016. dec. 20. 18:38
 15/32 A kérdező kommentje:

,,Te mit szóklnál hozzá, ha a többi ember egy állathoz hasonlítana téged? "

Kár, hogy nem jutott el a tudatodig, hogy nem a hasonlaton van a hangsúly, mert éppen ez jutott a férfi eszébe, hanem a tartalmán.

2016. dec. 20. 18:43
 16/32 A kérdező kommentje:

,,De még egy pozitív példát sem láttam."

Nekem most hétvégén pattan el kicsit a húr. Meghívott egy barátnőm (csak barát), aki vérbeli erkölcsös 31 éves nő (több hónapja beszélünk, és azt hittem), több száz embert koordinál a munkahelyén, ahol vezető. Nem hülye, többdiplomás, tapasztalt nő. 3 kapcsolat is mögötte áll, egyik sem volt rövidebb 3 évnél. Elmentünk. Aztán erkölcsös is volt. Majd buli közben leitta magát és hagyta, hogy 2 vagy 3 férfi (gusztustalan alakok) fogdossák a táncparketten. Nekem ez nem volt szimpatikus.

2016. dec. 20. 18:47
 17/32 anonim ***** válasza:
86%
Kedves FÉRFIAK,most meggyőztetek, hogy életem legnagyobb marhasága volt szeretni a féjem (anno) 16 évig, pláne fiúgyermeket szülni, felnevelni. Mindez badarság volt. Műttettem volna szájat-mellet)segget-orrot, rakattam volna műszempillát-hajat, baxtam volna végig fél Magyarországot. Akkor igazi nő lennék, kérdem tisztelettel?
2016. dec. 20. 18:50
 18/32 A kérdező kommentje:
Ismerek persze olyan paplányt is, akik 25 éves. Soha nem csókolózott, szinte ki sem mozdul a 4 fal közül, csak ha prédikálnia kell menni a templomba. Soha egy csúnya szava nem volt még, fel sem emelte talán a hangját. Tehát ez a másik ellentét, de ez pokolian ritka. Sokkal több a másik véglet. A buliban ott volt még egy 39 éves nő is (barátnőm ismerőse), aki most éppen rosszban van a férjével, mégis egy 13-15 évvel fiatalabb férfival csókolózott ott, akiket akkor látott először.
2016. dec. 20. 18:52
 19/32 anonim ***** válasza:
86%
Az en volt baratom vallasos. Azert is mentem bele az ismerkedesbe vele, mert mindig csalodtam a ferfiakban es ugy gondoltam egy vallasos ember huseges lesz es tiszteletre melto. Ehhez kepest par honapon belul kiderult hogy akkora nocsabasz hogy arrol konyvet lehetne irni. De tudod mit? Meg ezek utan sem gondolom hogy minden ferfi egy hutlen, gerinctelen allat...de te csak merits tudast a nagy oregtol, akik lukrol lukra ugraltak, hisz hogy mashogy lenne akkora tapasztalatuk.
2016. dec. 20. 19:01
 20/32 anonim ***** válasza:
88%

Azért mások véleményét is meghallod vagy csak a magadét fújod?

Lehet ezért nincs senkid...

2016. dec. 20. 19:03
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!