Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nőnek soha ne higgy! Tartsd,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nőnek soha ne higgy! Tartsd, , pórázon", legyél te a lovas ő pedig a ló. Jogosan mondják ezt az idősebb 60 feletti férfiak nekem?

Figyelt kérdés
Több férfi is mondta már, akik nagy nőcsábászok voltak. Egyik közülük nagyon jó barátom, a másik édesanyám élettársa, illetve egy 3. idősebb férfi is mondta már ezt. Mind a 3-nak nagyon sok párja volt, 50 felett. De persze volt 1-2 feleségük is. Tehát sokat láttak. Miért nem lehet megbízni egy nőben? Szinte egyikben sem? Ha túl hosszú a ,,póráz", akkor félrelép a legtöbb? A napokban néztem egy filmet 1972-ből, amikor még voltak értékek a filmekben is. Talán a vadon szava volt, Charlton Hestonnal. Na ő is azt fogalmazta meg, hogy jobban hisz a kutyájának, jobban bízik benne (Buck kutya) mint az eddigi összes nőjének. Van benne valami? Mivel vívták ki ezt a nők, vagy a legtöbb, hogy nehéz nekik hinni? Tisztelet a kivételnek.
2016. dec. 20. 18:14
1 2 3 4
 1/32 anonim ***** válasza:
7%
Sajnos ez igaz. Tapasztalatból mondom, most fog majd sok nő ide irkálni, hogy tagadják az egészet. De sajnos ez tényleg így.... Nem értem, hogy mért gondolkodnak így.
2016. dec. 20. 18:17
 2/32 anonim ***** válasza:
94%
Szóval hűtlen, nőcsábász vén "bölcsek" véleménye az, hogy a nők hűtlenek... milyen érdekes...
2016. dec. 20. 18:19
 3/32 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy nagyon sok lepontozás lesz majd, meg sok negatív írás a nőktől. Ez várható is. De nem én találtam ezt ki. Olyan emberektől hallottam, akik már megéltek ezt-azt. Sok kapcsolatot, pár házasságot. Pedig talpig férfik mind. Intelligensek, diplomások (ugye a régi diplomák értékek voltak, nem adták úgy, mint a mostaniak zömét). De nagymamám is elmondta ezt, 82 éves. Persze nem így, de mondta, hogy sokszor kellett, hogy nagyapád igenis a ,,tyúkszememre" lépjen.
2016. dec. 20. 18:21
 4/32 anonim ***** válasza:
62%
Az, hogy valakinek sok nő volt az életében, az hogy függ össze azzal, hogy hűtlen lenne?
2016. dec. 20. 18:21
 5/32 A kérdező kommentje:
Nem hűtlen, kapcsolatban és házasságban nem hűtlen. Csak sokat látott, tapasztaltak.
2016. dec. 20. 18:22
 6/32 anonim ***** válasza:
94%
Érdekes, nekem meg pont, hogy több hűtlen férfivel volt dolgom. Akkor most ti is egytől egyig megbízhatatlan alakok vagytok? Egyszerűen érthetetlen számomra, hogy valaki képes 3,5 milliárd emberre megfogalmazni egy általános "igazságot".
2016. dec. 20. 18:27
 7/32 anonim ***** válasza:
88%
Miért lehetetlen, hogy egy kedves, értelmes nővel emberként bánj? A pitsaszájú,műszemöldök-pilla-száj-haj-orr-cici nőket nem sirolnám ide most.
2016. dec. 20. 18:27
 8/32 A kérdező kommentje:

Egyik ezt mondta.

,,Ha kell szeretetet adj,-ha megérdemli- , de ha kell lecseszést-ha megérdemli-!!!!

Így, leszel számára jó vezető!!!

A lovasnak kell úgy viselkednie,hogy a ló szeressen vele lennie.

És ha jó lovas leszel,akkor bármilyen ló jöhet majd! Aztán egyszercsak fennmaradsz!

Nem pusztán a ló lesz más,hanem te is! Addig üld,am8g el nem fárad!

Na majd akkor értékel!!!

2016. dec. 20. 18:28
 9/32 anonim ***** válasza:
57%

Nem vagyok feminista, sem hímsoviniszta, független vagyok! :DD

A helyzet az, hogy a nők kb. 100 éve egyenjogúak a férfiakkal, de egyes országokban még a mai napig sincs egyenjogúság. A nők minták voltak, példák. Mindent el kellett nézniük a férjnek, csinálhattak velük bármit. A férjek ezzel a lehetőséggel persze éltek, a törvény, a vallás, minden mellettük állt... A nők gyereket neveltek, háztartásban tevékenykedtem, férjeiket szolgálták ki. Ma már a feministák megjelenésével, a liberális elveket valló nők és fpérfiak is még több egyenjogúságot követelnek a nők javára. Ez valamilyen szinten érthető, de már kezd túlzásba esni a dolog.

Egyenjogúságot és női előjogokat követelnek...

De persze most a feministákról beszélek, nem amblock az összes nőről.

Az én szerény véleményem az, hogy hűtlen mindkét nemben arányosan oszlik el. Nincs olyan, hogy CSAK a férfi avgy CSAK a nő... Baromság.

Nem tudom hány éves lehetsz, de ne higyj az öregeknek. Azért, mert ők rosszat tapasztaltak vagy éppen kiszinezik, máshogy mesélik el avgy fele sem igaz a történetüknek, még nem muszáj, hogy a te életedet is keresztül húzzák az ő mendemondájuk...

Légy nyitott, kedves és érdeklődő. Tanulj sokat, élj sokat és utána alkoss saját véleményt!

Ügyesen! ;)

2016. dec. 20. 18:28
 10/32 anonim ***** válasza:
0%
Ez teljesen igaz, bár kb magamba is annyira bízok, mint a nőkben.
2016. dec. 20. 18:29
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!