Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfiaknak miért olyan nők kellenek, akiket a smink tart össze?
Jó párszor láttam már, hogy a férfiak milyen nőkért vannak oda, a legtöbbjük sminkkel összetákolt "műalkotás".
Ők testesítik meg az etalont, a smink nélküli nőket meg rondának titulálják, holott lehet a vödörnyi vakolat mögé bújt nők ezerszer kiábrándítóbban néznek ki.
Szerintem is marhaság. Biztos van olyan pasi, akinek ez jön be, meg a szolibarna bőr, a póthaj, és a szilikonmell, de a többség nem erre indul rá.
Én is csak elvétve sminkelek, ha olyan helyre megyek, ahová "illik", tehát pont úgy nézek ki reggel is, mint este. Azt se mondhatom, hogy különlegesen szép vagyok, vagy hamvas porcelánbőröm van kiló vakolat nélkül is. :)
Mégis szokott akadni olyan, akinek így is bejövök. Akinek a kiló vakolat műalkotások kellenek, az valószínűleg rám se fog nézni, de én se őt keresem. :D
Náluk már ott kiestem a rostán, hogy öltözni se úgy szoktam, mint az "instamodellek": lapos talpú, kényelmes cipő, kényelmes ruházat, és nem dobom ki mindenem a kirakatba.
A belinkelt képeken lévő természetes szépségeken van smink, az utolsón látni a legjobban a pirosítót, de halványrózsaszín ajkakkal sem születik kreol bőrű lány..
Én is ismerek természetesen hibátlan bőrű lányt, de borzasztó ritka.
Én azt veszem észre, hogy nem érdekli a férfiakat a smink, csak akkor, ha valaki túlzásba viszi. De ha túl sok van valamiből, minden zavarja őket.
Amúgy a ritka dolgokra mindenki büszke. A természetes szépség ritka. A szépség akárhogy is ritka. Sminknélküli pedig akárki lehet. Remélem látod a piramist.
A belinkelt 3 natúr lányról:
Mindegyik profi fotó utómunkával.
2: A szemén van smink + erősen megszaladt a Photoshop ami bőrét illeti.
3: Komplett, teljes smink.
Itt vannak natúr, feljavítatlan fotók: [link]
A kérdésre:
Én szoktam sminkelni, néha erősebben is, de sokszor sehogy. Tehát a párom éppen eleget látja a natúr arcomat is. Szerinted a sminkelős lányok 0-24 sminkben vannak? :)
Nem vagyok sem agyonmázolt, sem "ribizli" (annyira gáz szó ez :D), mégis lepontoztalak. Alig írtál, de még az a kevés is csöpög a rosszindulattól, szánalmas benyomást keltesz. Téged minősít az a 0%.
A többi srácot, akik normálisan leírták, hogy nem tetszenek nekik a túl sok sminket viselő nők, felpontoztam mind.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!