Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Minden nő jobban szereti az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Minden nő jobban szereti az extrovertált, nagydumás, rámenős pasikat, mint a csendesebb, visszahúzódó introvertáltakat?

Figyelt kérdés
Ha lehet, elsősorban nők válaszát kérem.

2016. dec. 18. 16:48
1 2 3 4
 31/40 anonim ***** válasza:
78%

"Ami engem illet, rendkívüli módon intro vagyok, nincsenek barátaim, társaságban furcsán viselkedem, ami nem egyenlő a félénkséggel"

Pont ezt mondom, hogy nem ez az introvertáltság.

Hogy viselkedsz furán?

Attól, hogy valaki introvertált, még lehetnek barátai, akikkel jól elvan. Pont azért, mert ilyen sok időt tölteneka gondolataikba mélyedve, lehetnek nagyon érdekes társaság. Úgyis mondhatnánk, hogy akik inkább introvertáltabbak, azok szeretnek befelé élni, és leginkább önmagukba tudnak feltöltődni. Ez nem zárja ki, hogy társaságban oldóttan tudjanak viselkedni, vagy legyenek barátaik avgy kapcsolataik, vagy kezdeményezzenek.

Valószínűleg annaka lánynak nem tetszettél, van ez így.

2016. dec. 18. 17:50
 32/40 A kérdező kommentje:

#29: akkor én a te eseted lennék.

#30: igazad van, bár nekem ez bizonyos társas-kommunikációs nehézség miatt nehezen menne

#31: hogy értem azt, hogy furcsán viselkedem? Nehezen tudnám így látatlanban elmagyarázni, látnod kéne engem...

Valahogy nem tudom megtalálni a módját annak, hogy jól kifejezzem magam, és jól megértsek másokat. Gyakran túl szűkszavú vagyok, vagy éppen olyasvalamit is elmondok, ami fölösleges, nem tartozik a tárgyra. Gyakran nem tudom megfelelően kódolni azt, amit mondani szeretnék, emiatt gyakran értenek engem félre és gyakran hat furcsán, ahogy beszélek, meg amit mondok.

2016. dec. 18. 17:53
 33/40 anonim ***** válasza:

Hány éves vagy?

Lehet újra kell tanulnod a szocializációt.

Én fiatalabb koromban szinte csak sértegetve tudtam kommunikálni, ez volt az elsődleges humorforrásom is, aztán ilyen jópofáskodó lettem, csat az utóbbi években kezdtem rátalálni, hogy hogyan is akarok vislekedni, mit akarok kifejezni.

2016. dec. 18. 17:57
 34/40 A kérdező kommentje:

20 éves vagyok.

Hogy érted azt, hogy csak sértegetve tudtál kommunikálni?

Ha nem publikus, írhatod privátban is.

Nekem az a bajom, hogy hiába próbálok lazábban viselkedni egy társaságban, valahogy mégiscsak elvétek valamit, amit a többiek tudnak. Nem tudom, hogyan tanulhatnám meg.

Neked sikerült szocializálódnod? És párt találnod?

2016. dec. 18. 18:16
 35/40 anonim ***** válasza:

Igen, de nagy utat tettem meg. Sokat változtam és tanultam hozzá.

20 évesen volt először a párom, azelőtt a pasikkal se tudtam kommunikálni.

2016. dec. 18. 19:37
 36/40 anonim ***** válasza:
Engem mindkét véglet irritál, csak köztes emberrel jövök ki jól, aki olykor introvertált, máskor meg extrovertált. Nem is értem, hogy lehet úgy élni, hogy csak az egyik megy örökké.
2016. dec. 19. 12:03
 37/40 anonim ***** válasza:
Nem. Viszont a legtöbb élethelyzetben sokkal könnyebb megismerkedni és jól érezni magad valakivel, aki extrovertált és nagymenő.
2016. dec. 20. 15:04
 38/40 anonim ***** válasza:
Ha úgy fogod fel a kérdésed, hogy az extrovertáltság mértéke az a saját kirakatod, akkor érthető hogy legtöbb nő arra megy, hosszútávon pedig a szórakoztatás, az úgymond "pezsgő életvitel" miatt is ez tetszik jobban a többségnek, akik felületesek, és felvágósak. Utóbbinak ez az elsődleges mindent meghatározó eleme a pasijuk, akitől jön idővel a ház, a kocsi,nyaralás, stb.. Nem tudnak lemondani a pezsgő életvitelről. Ennyi , kognec. Életük során mindig körbe vannak ugrálva és ez már-már függőségi helyzetet teremt náluk. Sajnos introvertáltnak, csak nagyon kevés számú lányból kerülhet kis barátnője, olyanok akik alapból depisek vagy gyerekesek, de ezek a csajok irtó kevesen vannak és mivel sokat vannak otthon ezért összetalálkozni is nehéz velük. Ezért ezennel megalapítom az Belső érték nevű csoportot a fuxbookon. Gyűljetek oda mind akik ilyenek vagytok! :)
2016. dec. 26. 12:19
 39/40 anonim ***** válasza:

Szerintem lényeges az is, hogy egy extrovertált pasi hamarabb és könnyebben felhívja magára a figyelmet, mint egy introvertált, így ha szimpatikus, könnyebb vele beszélgetni, megszólítani, valószínűleg ő hamarabb megszólít téged, mint te őt. :)) Míg egy introvertált emberrel nehezebb közelebbi kapcsolatot kialakítani, főleg úgy, hogy te is introvertált vagy. :)

Én lányként inkább a visszahúzódóbb típusba tartozom és pont az év elején zúgtam bele egy nagyszájú pasiba, valószínűleg pont azért, mert annyira az ellentétem volt, hogy ez vonzóvá tette. Viszont egyáltalán nem viszonozta az érzelmeimet, amit annyira nem bánok, mert azóta megismertem egy csendesebb srácot, aki kedves, segítőkész, figyelmes és... maximálisan introvertált és fogalmam sincs, hogy jelezzek még neki, hogy nagyon bejön és szeretném jobban megismerni. :D

Szóval kitartás, igen is van, akinek szimpatikusabb egy csendesebb ember, csak nehezebb lányként kezdeményezni, főleg ha nem is érezzük biztosra, hogy bejövünk a kiszemeltnek. :')

2017. márc. 10. 22:20
 40/40 anonim válasza:
Utólagos válasz a nők 30% ez jön be pl. Nekem is a barátom ilyen
2017. júl. 3. 03:11
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!