Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Minden nő jobban szereti az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Minden nő jobban szereti az extrovertált, nagydumás, rámenős pasikat, mint a csendesebb, visszahúzódó introvertáltakat?

Figyelt kérdés
Ha lehet, elsősorban nők válaszát kérem.

2016. dec. 18. 16:48
1 2 3 4
 21/40 anonim ***** válasza:
51%

Én egy kicsit más szögből közelíteném meg a dolgot.

1)Nyilván itt a minden szót nem matematikailag kell érteni hanem mondjuk egy széles többség (90%).

2)Így van, introvertáltként nehéz párt találni mert sok esetben nincsen tapasztalatod és önbizalmad valamint a csajozós dumáknál kínosan érzed magad.

3) A nők szeretik ha kimutatják feléjük azt hogy kedvelik őket. Legalábbis ezt szokták mondani. Ezt introvertált fiúként megtenni nagyon nehéz ès sokszor nem is tartjuk fontosnak, mert legbelül mi is így èrzünk és ez valahogy természetes nekünk.

4)Sokkal kevesebb embert ismersz amiatt hogy nem nyitsz és kisebb az esélye annak hogy találsz valakit. megfigyeléseim szerint jóval válogatósabbak is az introk, viszont a kapcsolataik tovább tartanak. Kb ennyi. :)

2016. dec. 18. 17:07
 22/40 A kérdező kommentje:

Hagyd már abba, hogy a nők így hazudnak, meg úgy, nyilván van köztük olyan, aki igazat mond. Amúgy meg nincs végtelenül sok tapasztalatom, 20 éves vagyok, csak aggaszt a kérdés, ezért tettem fel.

2016. dec. 18. 17:08
 23/40 anonim ***** válasza:
52%
Azért nem csak ez a két véglet létezik. Én ambvivertált vagyok, vagyis kb ugyanolyan százalékban vagyok introvertált mint extrovertált. Első páromnak heti 3-4 saját napra volt szüksége, sok időt töltött olvasással stb, viszont társaságban nagyon is beszédes volt, mert beszélgetést kezdeményezni, alapvetően jó társaság volt. Mostani párom jóval introvertáltabb pl. társasági tekintetben, csendesebb, több idő míg feloldódik, de ő volt az aktív kezdeményező fél, nem félt a beszélgetéstől. Az introvertált az csak az irányultságot jelenti, és nem jelzi előre hogy az illető mindens zituációban hogy fog viselkedni. Aki társasági szituációkban gátolt és merev és kuka, és nem MER megszólalni, az inkább félénk, mintsem introvertált.
2016. dec. 18. 17:22
 24/40 anonim ***** válasza:
29%
Ez az "introvertált vagyok" dolog az egyik legnagyobb kifogás, ami csak létezik. De kifogásnak legalább ideális, mert egy eleve elrendelt dolognak lehet felfogni, amin úgysem tudsz változtatni, ráadásul még tudományosan is hangzik.
2016. dec. 18. 17:30
 25/40 A kérdező kommentje:

Ez már valami! Ehhez hasonló válaszokat szeretnék és nem egymás cseszegetését.

Ami engem illet, rendkívüli módon intro vagyok, nincsenek barátaim, társaságban furcsán viselkedem, ami nem egyenlő a félénkséggel.

Mivel általában nehezen boldogulok az emberek között, ezért vagyok visszahúzódó, de van bennem bátorság a kezdeményezésre. Inkább csak annyi a probléma, hogy a csaj, akinek nemrég próbáltam udvarolni, semmi érdeklődést nem mutatott, ezért egy idő után feladtam, mert én csak akkor tudok másokkal ismerkedni, ha ezt ők is akarják. Nos, mivel ő nem akarta, felmerült bennem a gyanú, hogy talán van valami hiba a viselkedésemben, amit nagyon nem bírnak a csajok.

26/40 anonim ***** válasza:
36%
Extrovertált nőként két introvertált párom volt eddig. Érdekes és tanulságos látni, hogy milyen kis sajátos világot építettek maguk köré, és anno ez volt az egyik tulajdonságuk, ami annyira megfogott. Bár önálló emberként értékesnek tartom őket, de rá kellett eszméljek, hogy a két ellentétes életmódunk és világnézetünk összeegyeztethetetlen. Az ellentétek nem vonzzák egymást.
 27/40 A kérdező kommentje:

Szerinted talán lehet rajta változtatni?

28/40 A kérdező kommentje:

Továbbá: ha nem hiszed el, hogy létezik ilyen, hogy valaki introvertált és nem másmilyen, ajánlom figyelmedbe Susan Cain: Csend című könyvét. Ott megtudhatsz egyet-mást erről a fura emberfajtáról, amelyhez én is tartozom.

2016. dec. 18. 17:33
 29/40 anonim ***** válasza:
74%

Introvertált barátom van.

Ha beledöglötök, akkor is utálom a feltűnősködő menőarcokat. De ez nem azt jelenti, hogy beérem a középszerűvel, nekem nem a nagydumás, menőverdás suttyó az etalon, hanem egy értelmes, csendes, otthonülős, számomra fontos emberi értékeket hordozó, megbízható, jóképű férfi.

2016. dec. 18. 17:48
 30/40 anonim ***** válasza:
63%
Introvertált ember is válhat nyitott, érdeklődő, magabiztos, társasági emberré, nyilván nem lesz belőle showman (de nem is kell ismerkedés terén annak lenni). Ettől függetlenül e mögé "bújni" szerintem a felelősség elhárítása ("nem én tehetek róla, hogy ilyennek születtem").
2016. dec. 18. 17:49
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!