Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Velem van a baj, vagy a sráccal?
Van egy fiú akivel néhány napja ismerkedtem meg. Személyesen még nem találkoztunk. A munkahelyemen járt ott látott meg. Kiderítette a nevemet, rám írt és a hétvégére randit beszéltünk meg. Azóta viszont fél óránként rám ír, hogy mi van velem, mit csinálok stb. Engem ez kezd zavarni, mivel egyrészt nem vagyok összenőve a telefonommal így nem nézem óránként az üzeneteimet, másrészt a munkahelyem se tolerálná ha egész nap a facebook-ot nyomkodnám. Ezt őszintén meg is mondtam neki, de azóta is csak ír. Elvárná hogy 0-24-ben vele beszélgessek.
Most velem van a baj és már most túl nagy szabadságot akarok magamnak, vagy ő a túl rámenős?
Túl rámenős, valószínűleg sikertelen a nőknél. Még most leépíteném.
33F
Jaj, ezt ismerem. Nagyon rossz előjel, ha nem értette meg.
Az a pláne, hogy ezek a fiúk tök jó lappal indulnak, de ott cseszik el, hogy elkezdenek zavaróan nyomulni, amitől az ember lánya visszavonulót fúj még mielőtt találkozásra sor kerülne.
Ez egy nagyon nagy hiba. A türelmetlenséggel és konoksággal (agresszióval) nagyon sokat árul el magáról.
Pont egy ilyen nyomulósnak adtam esélyt anno, bár ne tettem volna ...
a sráccal van a gond
a kevesebb több
23F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!