Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem rég megismertem egy lányt pár éve nagyon tetszettem neki de én csak most vettem észre, elvileg van neki most valami sráccal alakulóban aki idősebb mint én és ez az indok hogy velem nem jön össze mit tegyek?
Figyelt kérdés
Mondott olyat is hogy 10 nap alatt többet értem el nála mint a mostani barátja akivel egy hónapja vannak együtt ,ez valami jót is jelenthet?
18/F
2016. febr. 2. 12:07
1/6 anonim válasza:
Nyugi. Nyárra már a nevére sem fogsz emlékezni.
2/6 A kérdező kommentje:
Egy suliba járunk, és azt szeretné ha maradna a kapcsolatunk így ahogy most csak én mindig többet szeretnék és ezt nem is utasítja el,lehet nem tudja mit akar?
2016. febr. 2. 12:35
3/6 anonim válasza:
Lehet, hogy benne van egy icipici bosszúvágy. Miszerint régen oda volt érted, aztán
4/6 anonim válasza:
Bocsi lefagyott.
Szóval beléd volt szeretve, te meg lepattintottad, és most jól esik neki, hogy tepersz, de hiába.
5/6 A kérdező kommentje:
erre is gondoltam,kösz szépen teperek tovább:D
2016. febr. 2. 13:06
6/6 anonim válasza:
Szerintem hagyd, a másik pasi jobban bejön neki, mert idősebb, gondolom dolgozik, keresete van, vagy albérletben él egyedül, tökmindegy, de menőbb nálad, kár a gőzért. hiába kábít azzal, h te mi mindent elérsz nála 10 nap alatt, ha mégse veled jön össze.
Persze, ha sok időd van és a csalódás se fáj, akkor teperj nyugodtan, majd félreállsz, ha kifáradtál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!