Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Átlagos csajok! Ti összejönnét...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Átlagos csajok! Ti összejönnétek olyan pasival aki mindenhova egy az alábbiakhoz hasonló kisautóval közlekedik?

Figyelt kérdés

Nissan Micra: [link]

Fiat Multipla: [link]

Daewoo Matiz: [link]

Az első még annyira nem is gázos, de mennyire zavarna benneteket ha ilyen Matiz kaliberű kiskocsival vinne mindenhova (pl. randi) a potenciális jelölt? Vagy be sem ülnétek és egyből lelépnétek?

Amúgy erről most hirtelen ez a videó jutott eszembe: https://www.youtube.com/watch?v=1vMNeOUwA1Y

Pedig a Fiat 500 még egy viszonylag ikonikus/stílusos autónak mondható.

2016. dec. 17. 22:54
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:

Ez a Fiat Multipla nagyon gáz kocsi...

Mellesleg egy normális értékrenddel rendelkező lány nem a kocsid miatt fog összejönni veled. Ha valakinek az számít akkor azért nem is kár. Nőként mondom, hogy sajna jelenleg csak a külsőségek, a pénz dominál.

Van a családban autó, de hétköznap tömegközlekedéssel járunk dolgozni, villamos, busz.

Ha megyünk valahova, pl belföldi nyaralás, hétvégi wellness, vagy ép vacsorázni olyankor mindig elővesszük.

Tiniként buli ez a hátizsákos kirándulások, fesztiválozások, de nekem ne mondja senki, hogy FELNŐTT ember oda van ezekért. Ki akar egy 1,5 hetes nyaralásra fel pakolva vonatozni? Senki.

Sokan írnak itt mindenfélét, hogy jaj ez nem számít stb ha oda kerülne a sor lekoptatná az illetőt. Akad itt pár álszent csaj.

Nem minden az autó, de jó ha legalább van 1 a családban, párkapcsolatban.

Kíváncsiságból. Ha a párotoknak és neked se lenne autód, viszont ép szülni fogsz, de nincs szabad mentő autó busszal mennél? (Taxi nem minden városban van).

2016. dec. 18. 08:32
 22/25 anonim ***** válasza:

a micra meg a matiz kifejezetten aranyos, fiat 500at meg magamnak is szívesen vennék (ha lenne jogsim és pénzem :D)

nem érdekel amúgy, hogy van-e kocsija a pasinak. oké, kényelmesebb azzal elmenni nyaralni, (bár miért rögtön a repülő jut eszedbe?... életemben 1x mentem repülővel és az egy cserediák program volt... nem az az általános hogy repülővel járnak az emberek nyaralni) de a balcsira vonattal is le lehet ugrani, fesztiválozni is lehet úgy, sőt, még akár bécsbe is kényelmesen ki lehet utazni :)

programokhoz jó a tömegközlekedés (bár én bp-n lakom) ha elmegyünk este étterembe/bárba akkor meg úgyse tudna senki vezetni, mert iszunk valami alkoholt is...

a multipla nagyon ronda, szerintem kiröhögném, de nem vagyok egy idióta kényes p csa hogy ne üljek be :D teljesen lényegtelen milyen a kocsi. belül ne legyen koszos, szakadt, igénytelen, meg legyen meg rajta minden ami a biztonságos közlekedéshez kell, és kész.

23L

2016. dec. 18. 22:48
 23/25 anonim ***** válasza:

én alapban fel se ismerem a kocsikat, úgyhogy nekem aztán tökmindegy, mije van, vagy hogy van-e egyáltalán autója.

mellesleg, hány éves vagy, hogy szerinted az nem fordulhat elő, hogy a nőnek van autója? mert ugye, szerinted egy nő azt nézi, hogy van-e a férfinak kocsija, és milyen...

2017. febr. 18. 21:46
 24/25 anonim válasza:
Nekem az a lenyeg hogy szeressen nem a kocsija de amugy van 2 is
2020. júl. 20. 17:37
 25/25 anonim ***** válasza:
Aki ilyen autókkal mer járni, annak biztos, hogy nagyon stabil egoja van
2021. okt. 30. 11:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!