Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Átlagos csajok! Ti összejönnét...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Átlagos csajok! Ti összejönnétek olyan pasival aki mindenhova egy az alábbiakhoz hasonló kisautóval közlekedik?

Figyelt kérdés

Nissan Micra: [link]

Fiat Multipla: [link]

Daewoo Matiz: [link]

Az első még annyira nem is gázos, de mennyire zavarna benneteket ha ilyen Matiz kaliberű kiskocsival vinne mindenhova (pl. randi) a potenciális jelölt? Vagy be sem ülnétek és egyből lelépnétek?

Amúgy erről most hirtelen ez a videó jutott eszembe: https://www.youtube.com/watch?v=1vMNeOUwA1Y

Pedig a Fiat 500 még egy viszonylag ikonikus/stílusos autónak mondható.

2016. dec. 17. 22:54
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
83%

Igen, mert nem ez számít..20 éves középkategóriás francia autóm van..a férfiakat nem zavarja..engem sem..

Szerintem rosszul mérted fel a nők nagy többségének(értsd:átlag) az igényeit..

2016. dec. 17. 23:32
 12/25 anonim ***** válasza:
75%
Nyilvan ez csajfuggo, van akinek szamit.. De szerintem praktikus a kisauto, foleg nagy varosokban :konyebb parkolni. Ferjem most pl. a mini morissokba szeretett bele. Amikor osszejottunk autoja sem volt.
2016. dec. 17. 23:34
 13/25 Noblesse Oblige ***** válasza:
83%

Nekem a Mirca és Matiz tetszik.

Amúgy van barátom, járunk színházba is, étterembe is, és holnap pl. moziba is megyünk... gyalog. :O

A belvároshoz közel lakunk, arra a 15 perces gyalogútra tök fölösleges a kocsi. Kivéve a mozi mert a város másik felén a plázában van, de munka után én örülni fogok a friss szabad levegőnek.

Pl én nagyra értékelem, hogy munka után mindig elém jön együtt megyünk haza. Direkt nem használok tömegközlekedést, még ilyen hűvösebb időben is, inkább kéz a kézben sétálok a párommal a városon keresztül haza.

Nem tartom magam szép lánynak, és nem tartom magam különlegesnek sem. De a páromnak nincs kocsija, így ismertem meg, így fogadtam el. Szerencsére olyan városba lakok ahol jó a biciklis közlekedés, így mindketten ha tehetjük akkor kerékpárral közlekedünk.

2016. dec. 17. 23:38
 14/25 A legrosszabb ***** válasza:
0%
Beteges ez az álszent félrevezetés, ami itt folyik. Persze-persze, egyiket sem érdekli, amíg a tűz közelébe nem kerülnek. Na onnantöl próbáljunk csak megfelelni nekik anyagilag, miután belekóstoltak a popsijuk alá villázott jólétet, komfortot.
2016. dec. 18. 00:13
 15/25 anonim ***** válasza:
83%
Mindegy. Mondjuk a Multipla egy 6 személyes családi autó, nem tudom miért gondolod hogy kicsi.
2016. dec. 18. 00:25
 16/25 anonim ***** válasza:

A tetszik a pasi, akkor össze.

A-ból B-be elvisz az autó, az a lényeg. Mondjuk megkérdezném miért ilyen kocsit választott.

Sosem lennék előítéletes. Sokan olyat vesznek, amilyet tudnak, a körülményekhez, anyagi helyzethez képest.

Mondjuk így felnőttebb fejjel, egy családi kocsinak örülnék a legjobban titkon. A ford tetszett is.

Ha viszont trabanttal jönne, sikítanék az izgalomtól és kérném, hagy próbáljam ki, milyen vezetni. :)

27N

2016. dec. 18. 00:52
 17/25 anonim ***** válasza:
83%

Nincs olyan, hogy "női logika", és nem az ide író nők logikájával van a probléma, hanem a tiéddel.

Nem átlagos nő vagyok, hanem 10-ből kb. 8 férfi szerint kifejezetten szép. Mellé tanult is vagyok, jómódú családból jöttem.

Leírom a teljes igazságot.

3 és fél éve van barátom, akit nagyon szeretek. Fiatalabb nálam, akkor kezdte az egyetemet, amikor összejöttünk. Ő nálam szegényebb családból jött, nincs pénze drága nyaralásokra, nincs kocsija, de még jogsija sem. Minden évben elmegyünk pár napra nyaralni a Balatonra. Vonattal. Szabadstrandon szoktunk strandolni, és hamburgerrel tömjük a fejünket. És a nyár legjobb napjai azok. :)

Volt már arra is példa, hogy kinéztünk egy napra a Volt fesztiválra. Vonattal. :P (örültünk, hogy egyáltalán napijegyre volt pénzünk :D) Délután mentünk, és másnap reggel jöttünk haza, hajnalban meg Sopronban csámborogtunk, mert nyitva sem volt még az állomás. Jót szórakoztunk, egyik legjobb közös élményünk ez az egész nap.

Campus fesztiválon is voltunk, oda átszállással mentünk (vonat + busz), és kora reggel még várnunk is kellett a koszos buszpályaudvaron. Még meg is van örökítve ez, képzeld. :D

A több tucat mozizást, éttermezést, kávézást le sem tudnám mind írni. Mindenhová tömegközlekedéssel megyünk, és általában a számlát is felezzük (ha telik rá, meghív).

Egy szóval: Lesz**arom a kocsit, meg jelenleg az egyéb anyagi javakat is.

Nincs szükségem arra, hogy a párom anyagi javaival kompenzáljak dolgokat, mert rendben vagyok magammal. Nekem sincs kocsim, pedig még idősebb is vagyok nála. Miért várnám, hogy ő tolja alám? Nem vagyok valami finnyás kis nyomorék, aki nem tud sétálni vagy tömegközlekedni. Pedig úgy nőttem fel, hogy kocsival fuvaroztak a szüleim, amikor csak tudtak, és el is kényeztettek minden téren. De azt is megtanították, hogy ők együtt teremtették meg, hogy erre legyen lehetőség. Szóval mi is így teszünk a barátommal: mindketten tanulunk, építjük a jövőnket, és ketten felépítünk mindent. Lesz kocsink is. ;)

2016. dec. 18. 01:38
 18/25 Diavolino44 ***** válasza:

Nálad valami baj lehet. :D

Nagyjából mindig volt csajom, es elmúltam 30 de nincs jogsim. Utazgattunk eleget, bejártam egesz Európát.

2016. dec. 18. 01:53
 19/25 anonim ***** válasza:

Egy normális nő nem az alapján dönti el,hogy összejön e- veled,hogy milyen kocsid van és hogy van e- egyáltalán kocsid?

Én pl amikor megismertem a párom,még jogsija sem volt,nem hogy autója.És?

Később letette a jogsit és kocsit is vett idővel. Kényelmesebb így, de akkor is vele lennék,ha még mindig nem lenne autója.

Az meg,hogy milyen kocsija van pont nem érdekel.Nyilván ne egy pénznyelő autót vegyen,amibe az összes fizetését bele kell ölni és még úgy is szar. Mert ez azért engem is érint,hogyha közös kasszán vagyunk. De ha van egy átlag autó,aminek a fenttartása nem 6 számjegyű összeg havonta,akkor nem érdekel hogy milyen,egy alap suzuki swift is lehet vagy tök mindegy milyen.

A linkelt kocsik közül a 2. szerintem elég csúnyácska,de ha neked ez tetszik,akkor ez.

Mondom,egy normális nőt nem az érdekel milyened van.

2016. dec. 18. 07:56
 20/25 anonim ***** válasza:

Én barátomnak nincs kocsija, most akkor szakítsak vele...?

Én Budapesten élek, itt bárhova eljutsz gond nélkül tömegközlekedéssel, különösen ha metró vonalat érint. Ráadásul bizonyos helyekre a BKV fényévekkel gyorsabban jut el, mint egy autó.

Mi csak vásárláshoz szoktuk kölcsön kérni szüleim ezer éves kocsiját, ami kicsi és rozzant, de tökéletesen lehet bele pakolni nehéz cuccokat, amit nem akarok cipelni. Nekem ennyiből hasznos, amúgy nem érdekel.

2016. dec. 18. 08:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!