Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy kb ilyen kinézetű lány mint a képen, már a legtöbb férfinek csak külsőre tökéletesen megfelel? Vagy van akinek ez még túl átlagos?
Ja hogy a kérdésre is válaszoljak szerintem az ilyen arcú lány kb már az átlagos felett van.
Más nevében nem tudok választ adni, de nekem, ha a belső tulajdonságai is stimmelnek akkor bejönne.
20 as voltam
Ne hülyéskedjünk már aki erre a lányra azt mondja hogy szét van sminkelve annak rossz a szeme vagy nem látott még igazán szétsminkelt csajt.
Amugy már maga a sminkkel sem értem hogy mi a probléma ha ő így érzi magát jól és magabiztosnak akkor hadd sminkeljen ( persze normális kereteken belül ). Annyira bírom az ilyen nagy smink ellen embereket nem értem miért baj az ha valaki jobban akar ki nézni a nap folyamán mint reggel, vagy ha van esetleg valami bőrhibája miért ne korrigálhatná sminkkel. Valószínűleg a párja látta már smink nélkűl is és úgy is szereti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!