Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy kb ilyen kinézetű lány mint a képen, már a legtöbb férfinek csak külsőre tökéletesen megfelel? Vagy van akinek ez még túl átlagos?
2016. dec. 17. 21:11
11/24 anonim válasza:
Átlagos lány, aki nem mondható se szépnek, se csúnyának. Szerintem a legtöbbnek megfelelne külsőre.
12/24 anonim válasza:
Szerintem a képen szereplő lány eléggé szép.. nem tudom,miért nem fér bele sok korábbi válaszolónál egy kis smink, ez még abszolút a normál kategória.. azon kívül szép az arca,látszik hogy ápolt a haja (kellően dús, a képen kellően fényes is, és a festés is igényes..bár kb minden harmadik lánynak ilyen szőke a haja).. az alkata is jó, nőies (nem az a bodys undormány, nem is deszka vagy anorexiás, de nincs is rajta felesleg.. bár a felsője miatt nem könnyű ezt megmondani, de a karjai alapján nekem ez a tippem)..szerintem olyan 160-70 cm körül van, tehát magasságra is átlagos, zöld pipa..nekem tetszik még a mosolygós szeme, nagyon szép, látszik hogy ez a lány szinte mindig vidám (a színe és a vágàsa is szép szerintem),valamint a szája is (nem az a kacsasxgg ami valamiért divat)..a bőre is szép àrnyalatú,azt hiszem, erre mondjàk hogy olyan mint a hamvas barack.. a mellei sem agyon szilikonozott görögdinnyék, nem nagyok (sőt,a képen kimondottan picinek tűnnek),de szerintem ez a kutyát nem érdekli,amikor megnézi ezt a lányt.. összességében nagyon rendben van, szinte tökéletes szerintem :)
13/24 anonim válasza:
Lehet, addig jó, amíg csak pofákat vág és nem nyitja ki a száját :D
14/24 anonim válasza:
Van a tökéletes, átlagos meg a celeb kategória. Ez 3 különböző kategória.
15/24 anonim válasza:
rakj fel előnyösebb/normálisabb képet,mert ez alapján nem egy vonzó csaj.
16/24 anonim válasza:
Noi szemmel nem valami szep, fura feje van.
17/24 anonim válasza:
engem 0%-ra pontoztál és nála 1000-szer szebb barátnőm van
18/24 anonim válasza:
Celeb?
UFC-ben lesz meccse éjszaka, ne celebezd már le légyszives, mikor küzdősportoló... :D
Amúgy álmaim nője már egy ideje
19/24 anonim válasza:
Nekem kicsit túl szopós képe van így, de ezt leszámítva nem rossz, 10/7
20/24 anonim válasza:
Nem sértésből, nem szemétségből, de ez nem kis mosoly mint írod, hanem tipikus pi csa, pofa vágás, pózolgatás.
Ilyenekkel van tele a facebook, meg az összes média.
10 kiló vakolat, megnézném hogy néz ki smink nélkül. Valszeg tiszta pattanás a feje.
Szépnek szép így sminkel, ha nem követné a nyájat,és nem vágna ilyen buta fejet még talán tettszene is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!