Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért akarok minden férfit megmenteni?
Figyelt kérdés
Többször is előfordult már, hogy a férfit, akivel randiztam, "meg akartam menteni". Biztosan én is vonzom valamiért a sérültebb lelkű stb. férfiakat, mert párral már összehozott a sors. De mivel ők ezt nem akarják, így hamar sok leszek számukra, így véget ér vagy el sem indul a kapcsolatunk.
Más nő is van így? Egyszerűen egy gondoskodó, figyelmes típus vagyok...
2016. dec. 17. 15:56
11/14 anonim válasza:
Ha valakit támogatnál egy nehezebb időszakban, annak biztos örülnének. Talán kicsit túlzásba viszed, túl gyorsan, túl erősen próbálod "megreformálni" őket. Saját tapasztalatból mondom, hogy ez sok egy ilyen embernek. Először legyen meg a támogatás, adj önbizalmat, és amikor látod, hogy jön ki a gödörből az illető, esetleg akkor próbálj tanácsokat adni.
12/14 anonim válasza:
Én is ugyan ezt csináltam. Csak lányokkal. De már nem, mert csak rosszat kaptam a segítségért.
13/14 anonim válasza:
Előtte bedobtad a vízbe vagy mi?
14/14 anonim válasza:
De jó lenne meg lett volna a múltban ha nekem is volna ilyen ismerősöm aki megmentene magamtól :D Bár szélmalomharc lenne de talán pár hülyeségtől megkímélt volna. Én személy szerint örülnék egy ilyen nőnek és PONTOSAN azért nem találkoztam még ilyennel amiért Te is csak olyanokba botlassz akiknek ez nem tetszik :D Hihetetlen az élet... ha csak egy percre felvenne egy emberi formát én úgy megverném
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!