Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért akarok minden férfit megmenteni?
Többször is előfordult már, hogy a férfit, akivel randiztam, "meg akartam menteni". Biztosan én is vonzom valamiért a sérültebb lelkű stb. férfiakat, mert párral már összehozott a sors. De mivel ők ezt nem akarják, így hamar sok leszek számukra, így véget ér vagy el sem indul a kapcsolatunk.
Más nő is van így? Egyszerűen egy gondoskodó, figyelmes típus vagyok...
Szerintem tévedés ezt anyai viselkedéssel azonosítani. Az én anyám soha nem foglalkozna ilyenekkel. Szerintem ez inkább nemtől függetlenül egy felelősségteljes ember viselkedése. És inkább a kivétel, mint a szabály... manapság mindenki lerázza a felelősséget, a sajátját is, nem hogy másokét is a vállára vegye.
Egyébként elgondolkodtató, nekem volt már hasonló kapcsolatom, amiben ilyesmivel próbálkoztam. Bele is rokkantam :D de lehet, neked már rutinod van benne.
Hú én hasonló vagyok, csak férfiban, bevonzom az olyan nőket, akik annyira éretlenek és naivak, hogy többször is hagyták magukat kihasználni.
Mondjuk én nem akarok kapcsolatot velük, pont az éretlenségük miatt, viszont annyira megsajnálom őket, hogy jövök a "maradjunk barátok" szöveggel, ami kb. abból áll, hogy továbbra is "zaklatnak" a problémáikkal én meg túl lelkiismeretes vagyok ahhoz, hogy ne válaszoljak néha napján. :D
Te nem akarsz pszichológus lenni amúgy? :D
22/F
Uh, én is ilyen vagyok.
Már férjnél, mert sikeres mentő voltam nála, de azóta is az ilyen embereket vonzom be.
Szal csak csináld, úgy tűnik nincs kiút 😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!