Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet túl sokat akarok/várok a netes ismerkedéstől?
Minap egy lány!! rámírt, hogy ,,hello laci :)". De csak ennyi. Nagyon örültem neki. Pár évvel idősebb mint én. Elolvastam a bemutatkozóját, képei alapján is szimpatikus. Írtam neki hogy remélem hosszú, és tartalmas beszélgetésnek veszem az elejét. Tetszik a bemutatkozója, bár 1-2 momentumot másképp látok/gondolok.
Ennyit írtam. Láttam elolvasta, de semmi reagálás.
Túl sokat írtam, vagy nem úgy... nem tudom. De nem írhattam neki csak annyit hogy hello xy.
Mit szúrhattam el, vélemény, tapasztalat?
"veszem az elejét"
Sikerült :)
Tanulj meg magyarul, vagy ne írj olyan kifejezést, amit nem ismersz.
"elejét venni" (vminek)= megakadályozni
Lehet, hogy elriasztották a rosszul használt, de választékosnak szánt (legalább próbálkozol...) kifejezések, de simán lehet, hogy csak nem volt még ideje válaszolni. Szerintem várj még egy kicsit, legyél türelmes.
"Nyomást helyeztél rá kapásból. Ez kuka."
erről beszélek,elég egy apró hiba és készis
Laci, te csibész... Nagy forma vagy. :D
Várj, hátha ír még, és mondd meg neki, hogy csak viccelni próbáltál azzal a bizonyos mondattal, nem vagy ám olyan tudatlan, mint amilyennek látszott a szöveged.
Relax, lesz ez még nehezebb is.
de minek kell menekülőre fogni?nyilván azért irt lászlóra a csaj mert bejött neki nyilván lászlónak is bejött a nő,
akkor minek tulspilázni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!