Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet túl sokat akarok/várok a netes ismerkedéstől?
Minap egy lány!! rámírt, hogy ,,hello laci :)". De csak ennyi. Nagyon örültem neki. Pár évvel idősebb mint én. Elolvastam a bemutatkozóját, képei alapján is szimpatikus. Írtam neki hogy remélem hosszú, és tartalmas beszélgetésnek veszem az elejét. Tetszik a bemutatkozója, bár 1-2 momentumot másképp látok/gondolok.
Ennyit írtam. Láttam elolvasta, de semmi reagálás.
Túl sokat írtam, vagy nem úgy... nem tudom. De nem írhattam neki csak annyit hogy hello xy.
Mit szúrhattam el, vélemény, tapasztalat?
"hello laci :)"
Lehet, tényleg elriasztottad, mert aki csak ennyit tud írni, az valószínűleg nem alkalmas a hosszú és tartalmas beszélgetésekre. (A már említett kis fogalomzavart felejtsük el :))
ez érdekes,ha egy férfi ir egy nőre,akkor a férfinak kell
elkápráztassa a nőt a dumájával,szófosásával,ha egy nő ir
rá egy férfira,akkoris csak annyit merészel irni hogy hello laci,?én ha ráirok egy nőre hogy szia,kitti,nemfog válaszolni mondván egy köszönésre nemlehet mit irni,deha egy nő ir csak ennyit az nembaj,sőt még laci irt utána többet és még az se volt jó a nőnek
Nem kell túl sokat belegondolni az ismerkedésbe, főleg nem akkor, ha online történik és főleg nem a legelején. Nekem is volt már, hogy egyik napról a másikra eltűnt olyan nő, akivel jól elbeszélgettünk, ezernyi oka lehet a dolognak (és nem feltétlenül te rontottad el).
De kit érdekel, rengeteg nő van, mindig lehet találni másikat (főleg, ha nem csak online írogatsz, hanem kimerészkedsz a való életbe is és ott ismerkedsz főleg).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!