Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mit csináljak, ha hármas...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak, ha hármas szexet akar?

Figyelt kérdés

Tetszik egy srác, én is bejövök neki, de mint megtudtam, barátnője van, ráadásul hármas szexhez keresnek egy lányt...

Én nem akarok belemenni ilyesmibe, de azt mondta a srác, hogy barátkozásban is benne van... Vajon ezt komolyan gondolta? Mert én tényleg nem akarok bekavarni a kapcsolatukba.

(Egyébként a pasi csak külsőre jön be, szóval nem kötődöm hozzá vagy ilyesmi.)

2016. dec. 16. 14:23
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
65%

Nem tisztje senkinek sem eldönteni, hogy mi a rossz/ferde, és mi a helyes a szexben, ameddig nem ártanak senkinek sem a felek.

Olyat pedig általában 0 szexuális kultúrával rendelkező, komlexusos emberek találnak ki, hogy ha xy kipróbál ezt meg azt, akkor nem lesz neki többet elég yz dolog.

Megalapozatlan.

Mondom ezt úgy, hogy én nem vagyok híve kifejezetten az édeshármasnak, mégse vonok mindenféle random következtetést.

Amúgy kérdező: Semmit. Leírtad, hogy neked nem jön be a dolog, a srác pedig foglalt. Ennyi.

2016. dec. 16. 14:51
 12/14 anonim ***** válasza:
66%

11, teljesen egyetértek!

# 10, köszönöm a reakciódat!

Az a baj, hogy kevered a divat biszexualitást az igazival.

Először is azért van több biszexuális mostanában, mert régen fel sem lehetett vállalni az ilyesmit vagy elnyomták magukban az emberek. A divat biszexekről ne beszéljünk, mert értelme sincs. Részegen csókolóznak, a fiúkat ez beindítja és menőségből csinálják, de ha puncit kellene nyalni hányan csinálnák meg?

A Katy Perry-s szám is csak médiafogás. Abban igazat adok, hogy sok tizenéves lányt befolyásolt. Te arra gondolsz, hogy hány lány elgondolkozott azon hogy ő is vágyik erre? A biszexualitással semmi gond nincs? Te hetero vagy, más meg nem. Imádom a szexet de megértem azt is aki aszexuális, így szép az élet hogy mindenki más.

2016. dec. 16. 15:03
 13/14 anonim ***** válasza:

Döntsd el, hogy akarod-e hármasban (a kérdésed és a hozzá tartozó leírás alapján nem) és ha nem akkor felejtsd el.

Amúgy szerintem a kapcsolat formájától függetlenül a szex addig jó amíg felnőtt emberek kölcsönös beleegyezésén alapszik és amíg ez így van addig mindegy a résztvevők száma, neme és kapcsolati státusza. Én is leírhatnám, hogy beteg meg perverz meg aberrált meg gyökér aki másképp gondolja és le kell harapni valamely testrészét, de minek?

2016. dec. 21. 14:29
 14/14 anonim ***** válasza:
Naa belementél végül v mi lett?
2017. jan. 18. 11:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!