Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mit csináljak, ha ez a srác...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak, ha ez a srác kivételesen nem csak szexet akar?

Figyelt kérdés

Ő az első olyan srác, aki tényleg kíváncsi rám, de nekem ez nagyon szokatlan, és nem tudom, hogyan kezeljem a dolgot.

Családi problémák miatt nem nagyon van önértékelésem, és sosem merek senkinek megnyílni, csak pár ember ismer igazán. Felszínes dolgokról eldumálgatok bárkivel, de magamról szinte semmit nem mesélek.

És szóba hozta a srác, hogy kb. semmit sem tud még rólam, meg mindig csak ő beszél a randikon, úgyhogy legközelebb meg sem fog szólalni. És hogy nem olyanokra kíváncsi, hogy pl. hány anyajegy van a hasamon, hanem tényleg szeretne megismerni.

Nem történt még csók sem, mert ő is az a lassan ismerkedős fajta, de tetszem neki, és ő is nekem, szóval nem akarom őt elijeszteni a sötét múltammal... Nem tudom, mit kellene tennem. Az eddigi kapcsolataimban senki nem erőltette ezt a dolgot, bár tény, hogy egyik se volt valami komoly.

Hogyan nyíljak meg neki? Ez tényleg szörnyen nehéz nekem.

20N

2016. aug. 25. 09:37
 1/6 Noren1989 ***** válasza:

Tegyük fel, ne dugjatok egy ideig...

Nos...nem fog jól esni ez a megnyílás, de nincs mit tenni.

Pl beszélj a terveidről. Jövőképedről. Nekem, meg a legtöbb férfinak bejönne!

2016. aug. 25. 09:40
 2/6 anonim ***** válasza:
80%
Mond el neki hogy introvertált vagy és nehezedre esik beszélni.
2016. aug. 25. 09:41
 3/6 anonim ***** válasza:

Én is nehezen nyíló ember vagyok, sajnos tudom milyen ez...

Azt ajánlom menjetek el valahová, csináljatok közös programot, pl állatkert, vidámpark vagy valami ilyesmi. Ilyen környezetben, ahol nem csak ti ketten vagytok és beszélgettek, hanem rendegetg dolog történik körülöttetek, sokkal könnyebb megnyílni, van miről beszélgetni. Aztán ha kicsit megnyíltál előtte, megy a beszélgetés, jobban fog menni az is, hogy magadról mesélj neki.

N/30

2016. aug. 25. 09:50
 4/6 anonim ***** válasza:
Hidd el, ha ilyet kér, akkor komolyan gondolja. Elég makacsnak tűnik, nem hiszem, hogy el tudnád riasztani. Meg egyébként is, a csaladi problémákért nem te vagy a felelős, ha megnyílsz neki, akkor csak nyerni tudtok, ő jobban megbízik benned, te pedig megkönnyebbülsz, amiért nem kell elhallgatnod.
2016. aug. 25. 10:34
 5/6 anonim ***** válasza:

Ismerős.

Vígasztaljon az, hogy az én múltamhoz képest a Tied valószínű nem olyan rossz. (bár ha tragikusabb lehet).

Amúgy nem "kivételes" az ilyen figura én is ilyen vagyok, sajnos. Igazából előnyöm még nem volt ebből.

2016. aug. 25. 12:02
 6/6 A kérdező kommentje:

Mással se feküdtem le azonnal, de tény, hogy a testisegen volt a hangsúly.

Találkozgatunk, ahogyan írtam is, és mindig van téma, de többségében ő szokott beszélni.

2016. aug. 25. 17:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!