Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nőknek bejönnek az ilyen nagyon hosszú szakállas és nagyon belőtt hajú férfiak, akik heti szinten látogatják a borbélyt?
Az a baj az ilyen szakállmakikkal, hogy nagyon látszik, hogy szánalmas műmájer buznyákok, egy fejszéről azt se tudják, hogy melyik végét kell a fába vágni, és melyiket fogni.
Egyszóval röhejes kretének.
Szerintem az a lényeg, hogy a külsőd, a személyiséged, az életmódod harmóniában legyen, mert ha nem így van, akkor rohadtul nevetséges a végeredmény.
Egy belvárosi irodista, aki teljes kiőrlésű műzlit reggelizik gluténmentes tejjel, az nem akarjon favágónak kinézni, mert röhejes.
Egy favágó, aki meg az erdőn dolgozik, szalonnát reggelizik kolbásszal és pálinkával öblíti le, egész nap izzadt és koszos, az meg ne vegyen fel Boss öltönyt, mert ő is röhejes lesz.
#13, én egy ideig dolgoztam favágóként, nekem is van szakállam, de nem ilyen műszakáll, az ilyen kis dizájnszakállas nyikhaj hülyegyerekeket meg megeszem kb. reggelire, ennyit a férfiasságról :)
Nincs ebben semmi irigység, ezek a formák elfuserált divatmajmoló nyomingerek, semmi egyéniségük nincs, ez tény.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!