Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Amiért csúnyább vagyok az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Amiért csúnyább vagyok az átlagnál, nem is érdemlek Társat?

Figyelt kérdés

Elméleti kérdés, de akár igaz is lehetne. A környezetem, "haverok" is ezt sulykolják belém. Ha valaki átlag alatti külső adottságokkal rendelkezik (bármennyire is igényes arra a kicsire, ami van), akkor már nem is érdemli meg, hogy szeresse és elfogadja egy Társ?

Én például ezek miatt fordultam magamba és lettem negatív, mert mindig csak az elutasítást tapasztaltam és általában a külső adottságaim miatt. Nem magyarázkodásnak szánom, csak megjegyeztem... 25F

2016. dec. 15. 22:41
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Az a keserű igazság és ez azokra is igaz akik azt hajtogatják hogy "nem a küldő a lényeg" hogy valamilyen szinten de. Kell az hogy akivel vagy ahhoz vonzódj, meg legyen a kémia és meg lásd benne a szépséget. A szépség relatív, mindenkinek más szép. Gondolj bele hogy van egy tökéletes lány belsőleg minden passzol ami neked fontos egy lány személyiségébe de külsőleg egyáltalán nem találod vonzónak így kapcsolat se lesz belőle. Az a baj ez az igazság és én meg értem hogy nagyon rossz de mindenkinek el jön az életébe az az ember aki meg látja a külsődbe és belső tulajdonságaiba a szep dolgokat.

És de kell hogy külsőleg is vonzódj ahhoz az emberhez akivel kapcsolatot akarsz mert hát e nélkül kétlem hogy ki alakulhat kapcsolat ha nincs meg a kémia és a vonzalom.

És nekem sem a külső a legfontosabb a párommal 5 éve vagyunk együtt és nekem első látásra meg tetszett a szeme a mosolya teljesen meg fogott. Szerencsére személyisége is csodás és boldogok vagyunk vonzódunk egymáshoz és sosem érdekelt az ha valaki azt mondta külsőre kaphatnék jobbat, mert számomra tőle nincs jobb.

2016. dec. 16. 00:20
 12/15 A kérdező kommentje:

És létezik akkor ezek szerint olyan ember, aki senkinek sem szimpatikus/tetszik kellő mértékben?

Megnyertem a szerepet, yepp! :D

2016. dec. 16. 00:24
 13/15 anonim ***** válasza:
Hidd el hogy van akinek te is csodás leszel csak várnod kell. Ne keresd megszállottan majd jön amikor jönnie kell. Légy nyitott, pozitív, jókedvű, humoros és te is meg találod majd az igazit. :) A jó dolgokra néha varni kell
2016. dec. 16. 00:27
 14/15 anonim ***** válasza:

Miért nem kezdesz valamit sportolni?

A ronda de jótestű férfiak is elkelnek. Még jó nőd is lehet.

Ha a sporthoz lusta vagy, akkor meg ott vannak a csúnya, kövér lányok...

2016. dec. 16. 16:35
 15/15 anonim ***** válasza:

Ne tedd idézőjelbe a haverok kifejezést! Sokkal hasznosabbak azok a haverok, illetve barátok, akik a keserű igazságot kimondják, mint akik hazugságokkal hitegetnek, hogy minden rendben veled, jól nézel ki, bejössz a lányoknak, stb. Ezekkel a hazugságokkal csak egy álomvilágban kezdesz el élni ahol nem fogod érteni, hogy miért ér mindig csalódás és másokat kezdesz majd el hibáztatni, mert tényleg elhiszed, hogy veled minden rendben.

Meg kell tanulnod együtt élni a hibáiddal. Igen, van rá esély, hogy nem lesz barátnőd soha. De nem te vagy az egyetlen, aki ebben a cipőben jár és attól még élhetsz boldogan is, csajozás nélkül.

2016. dec. 16. 21:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!