Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányok/nők, mit gondoltok, mi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok/nők, mit gondoltok, mi lehet az oka annak, hogy nagyon sok férfi sikertelen a lányok/nők terén?

Figyelt kérdés

Szeretném, hogyha minél több dolgot leírnátok. :) Hátha akadnak hasznos vélemények, amik segítenének 1-2 itteni felhasználónak.

Trollkodást lehetőleg mellőzük.

2016. dec. 15. 09:28
1 2 3 4 5
 41/46 anonim ***** válasza:
62%

40: Nő vagyok, ennyit az emberismeretedről. :)

Még mindig a 37. vagyok.

2016. dec. 15. 12:35
 42/46 anonim ***** válasza:
89%

Nem olvastam el másokat, talán valaki már írta ezt:

1. Szerintem az emberek nemtől függetlenül nem szeretnek küzdeni semmiért. Nemhogy kapcsolat, de önfejlesztés, munka, semmi. Lusták.

2. Többségében a férfiak egyébként is lemaradtak kb 100 évvel ezelőtt, amikor még kisistenek voltak, mert a nőket kb kutyákkal egyszinten kezelték. A női nem elég keményen harcolt ez ellen. Ezen lehet hőzöngeni, de ha te nőként mindenért ötször annyit küzdöttél életedben, mert még mindig nincs egyenlőség, és sikeres lettel, nem fogsz kicsit se vonzódni egy olyan férfihoz, aki az anyja szoknyája mögött kiabálja, hogy ő többet ér nálad, mert farka van. És ez bizony elég gyakori.

3. Nincs egyenlőség, vagyis pl nem elfogadott az sem, hogy egy srác érzékenyebb lelkű legyen, csendes, és nem hajlandó olyan kapcsolatba kezdeni, ahol tipikus irányító párja lenne, mert jajj mi lesz akkor. Pedig szerintem ez jó kombináció lenne, ha amúgy van összhang, mivel nem mindig a férfiak dominálnak.

Nagyon sok társadalmi probléma áll emögött és persze részben szerencse kérdése is.

2016. dec. 15. 14:11
 43/46 anonim ***** válasza:
85%

Most mindenki felhozza példálózásnak azt, hogy középiskolában így, meg úgy zaklatták őket, amikor nálam pont, hogy ez volt egy szükséges jellemformáló esemény.

Fiús középiskolába jártam, alig akadt 1-1 lány, elég szerencsétlen is voltam, mert már általánosban is folyamatosan szekáltak/edzésen is, mindenhol.

Viszont középiskolában érte el a csúcsot, megtanultam hogyan kell kezelni ezeket a helyzeteket, felálltam magamért, még ha utána szarabbul is jöttem ki, 16 évesen elmentem az első bulimba (amire csodálkoztam, hogy meghívtak), jól összehánytam magam, amiből lett egy történet, ami mondjuk úgy, menőnek számított abban a korosztályban.

Ennek ellenére önbizalmam így se volt túl sok, de úgy mentem egyetemre, hogy elég népszerű voltam az új ismerősök között.

Csinálni kell olyan dolgokat, amitől sikerélményed lesz, egy jó edzés, főzni valami ehetőt, úgy, hogy soha nem tudtál még egy pirítóst se csinálni, szar vicceket mondani megállás nélkül, 10ből 1en fognak nevetni, de csak az marad meg bennük, hogy te milyen jó vicceket mondasz és felismered, hogy milyen humorra van szükség.

Lányok itt sincsenek túl sokan, nem is terveztem semmi olyat, hogy majd itt az egyetemen fogok én barátnőt találni, de úgy alakult, hogy összebarátkoztam egy lánnyal abból a 3ból aki 1000 főre jutott és össze is jöttünk, igaz nem tartott fél évig se és elég csúnya vége lett, de attól függetlenül én ezt egy sikernek könyvelem el.

Másfél éve szingli vagyok én is, de egyáltalán nem úgy fogom fel ezt, mint ha a világ vége lenne, addig is ismerkedek emberekkel, ha lesz valaki aki tényleg megfog valamivel, akkor annál majd bepróbálkozok.

22/f

2016. dec. 15. 17:42
 44/46 anonim ***** válasza:

Ide is leírom, amit egy privátban író férfinak írtam:

köszönöm a kommented, de nem olvasom végig. százszámra kapom az ilyeneket, valaki mindig leírja az életfilozófiáját, nem tudom, miért hiszitek, hogy egy vadidegen ember fogja olvasgatni. írd le oda nyilvánosan, vagy ilyesmi. további szép napot.

2016. dec. 16. 09:57
 45/46 anonim ***** válasza:
Önismeret hiánya, túlzott elvárások, félénkség, befordultság, rossz kommunikációs képesség, rossz küllem, rossz emberismeret és helyzetfelmérés..nagy vonalakban..
2016. dec. 19. 02:41
 46/46 anonim ***** válasza:
..L
2016. dec. 19. 02:42
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!