Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányok/nők, mit gondoltok, mi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok/nők, mit gondoltok, mi lehet az oka annak, hogy nagyon sok férfi sikertelen a lányok/nők terén?

Figyelt kérdés

Szeretném, hogyha minél több dolgot leírnátok. :) Hátha akadnak hasznos vélemények, amik segítenének 1-2 itteni felhasználónak.

Trollkodást lehetőleg mellőzük.

2016. dec. 15. 09:28
1 2 3 4 5
 11/46 anonim ***** válasza:
32%
8. Ahogy mondtam, nem fognak tudni válaszolni a kérdésre, mert csak "képzelik" hogy ezekkel a srácokkal valami baj van. A valóságban soha nem elegyedtek szóóba iylen srácokkal. Az olnie térnek köszönhető, hogy ismerik egyáltalán a problémát.
2016. dec. 15. 09:47
 12/46 A kérdező kommentje:

Igen. Viszont ha megfigyeled, akkor nők szemszögéből érdekel az oka a sikertelenségnek. Nem arra vagyok kíváncsi, hogy "Pistikét kiskorában kiközösítették, ezért nem tud bánni a nőkkel", hanem az, hogy a másik nem, hogyan látja ezt.

Tudod, egy dologról többféle vélemény is kialakulhat, ha valaki máshogy látja a világot, akkor más lesz a véleménye és mivel a férfiak és nők másképp gondolkodnak, ezért úgy gondolom, hogy teljesen másképp látja a helyzetet az a férfi, akit éppen elutasítanak, mint az a nő, aki éppen elutasít egy férfi.

2016. dec. 15. 09:49
 13/46 anonim ***** válasza:
53%
A nőt ritkán utasítja el egy férfi. Leginkábhb azért, mert a férfi a kezdeményező fél. Ez konnkrétan a mai napig is elvárás. 100 esetből 90 szer a férfi kezdeményez. A fennmaradó 10 esetből max 2 szer utasítják vissza, 8 ból tuti lesz szex. (mert ilyen a férfi). 90 ből viszont ezek a srácok 90 elutasít kapnak. Se sex, se semmi. Nagyon nem ugyanaz.
2016. dec. 15. 09:53
 14/46 anonim ***** válasza:
22%
első, a nemváltoztató műtét előtt is már hallgatsz a megszólításra? cuki.
2016. dec. 15. 09:54
 15/46 A kérdező kommentje:

#13-as, még mindig nem vagy nő. Köszi a véleményt, de elég lesz. :D

Nem véletlenül lányok/nők véleményére vagyok kíváncsi, férfiként nekem is van saját véleményem a jelenségről, de jó lenne objektíven nézni ezt az egészet.

2016. dec. 15. 09:55
 16/46 anonim ***** válasza:
57%
Miér 5, akkor szerinted mi a magyarázata annak h sok férfi "botladozik?
2016. dec. 15. 09:56
 17/46 anonim ***** válasza:
31%
16. objektív véleményt vársz azoktól, akik nem talákoztak a probkémával? Okos gondolat.
2016. dec. 15. 09:57
 18/46 anonim ***** válasza:
43%

A férfiak 90% halvàny lila elképzelése sincs,hogy mi kell egy nônek.

2. nem tudjàk mitôl férfi egy igazi férfi és a mai pasik 95%-a nem csodàlom nem kap nôt.

3.Nem tudjàk nôként kezelni a nôt.

4.Öltözködésük és stílusuk sincsen,igénytelenek.

5.Nincsen jövôképük,semmi céljuk,így elvannak a kis panelba a sörrel meg évente egy nyaralàs ami ócó.

6.Egzisztenciàjuk sincs,a 150 nettóért elvagyok elv,szànalmas vagy mindegy milyen meló csak valami legyen.

7.Nem értenek a nôi testhez,nem tudnak szexelni megfelelôen,ki se tudnak egy nôt elégíteni.

8.Nem sportolnak vagy dagadt disznók vagy nyikhaj véknyak.

9.Nem fejlesztik személyiségüket.

Mindennek toppon kell lennie.

Szànalmasak a mai pasik,férfihoz semmi közük tisztelet a kivételnek.

29F

2016. dec. 15. 10:00
 19/46 anonim ***** válasza:
84%

Szerintem sok oka van.

- van, aki egyszerűen nem szép, ez is egy elég nagy probléma, akár nő, akár férfi az illető. (Aki szerint egy nő ilyet nem él át, az olvassa el Kosztolányitól a Pacsirtát. Ja, és egy férfi írta azt a regényt, döbbenet.)

- mindkét nemnél lehet az, hogy az illető burokban él, ismerek ilyet nőben is, férfiban is. Vannak női ismerőseim, akikről lehet tudni, hogy burokban élnek, és vannak ilyen férfi ismerőseim is. Burokban élés alatt nem azt értem, hogy valaki mindig bulizni jár, mielőtt belém kötnek, hanem azt, hogy nem sok elképzelése van arról, hogy mennek a dolgok. Ez a pont igazából magába foglal sok másikat is, amit fogok még említeni.

- ápolatlanság

- az, hogy valaki nagyon introvertált, és bár maga is tudja, hogy a sült csirkét várni nem jó, de nem mer mást tenni.

- friendzone-mániás, aki azt hiszi, a nőnek leesett, hogy az udvarlás volt, hogy kétszer jegyzetet kért tőle.

- bunkó paraszt, aki ilyen "szia cica, van gazdád?" módon udvarol

- odajön, és ha visszautasítják, elkezdi kérdezgetni, hogy miért? mintha ő lenne a Fluimucil reklámban. Mondjuk meg alaposan, hogy miért stb. ha a többi nő ezt látja, akiknek esetleg tetszett volna, már nekik se fog.

- eleve nem gondol sokat a nőkről, és ez látszik is rajta

- karrieristának tekint minden nőt, akinek 1 fillérrel több a keresete, mint neki

- névvel, arcképpel odakommenteli Palvin Barbioz, hogy "szúrnám", meg "egy menetre jó lenne", majd meg van döbbenve, hogy egy parasztnak nézik

- néha rád ír egy-egy üzenetet, hogy miért nem mosolyogsz a profilképeden, és azt hiszi, ez udvarlás volt

- felvesz ismeretlenül Facebookon, de nem írja meg, hogy miért, neked kell rákérdezned, és egy sziát sem képes írni.

- másokat próbál kisebbíteni, hogy ő nagyobb arcnak tűnjön. Egyik barátnőmnek udvaroltak így: "itt mindenki egy idióta, szerintem nem is értették, amit mondtál stb."

- halálosan szerelmes egy nőbe 10 éve, és nem veszi észre, hogy másik 3-nak tatszett volna. Ez nőkre is igaz, és erről az illető nem lehet, hiszen nem lehet rákényszeríteni, hogy tetsszen neki más.

- és van az a típus, aki mindent jobban tud, és azt hiszi, hogy a nőknek semmi baja nincs, ezek azok az emberek, akik írnak egy olyan kérdésre, ahol nincsenek megszólítva. Mindig minden a más problémája. Ha valaki megtudja, hogy így gondolkodsz, azonnal kidob.

Ilyeneket láttam eddig. Az első pont viszont nyilván nagyon igaz mindkét nemre, sokan nem néznek ki olyan jól, mint szeretnének,viszont szerintem sokan jobban néznek ki, mint gondolják, mindkét nemből.

23/N

2016. dec. 15. 10:08
 20/46 anonim ***** válasza:
40%
18 remélem ez szarkazus a részedről
2016. dec. 15. 10:10
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!