Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mit tegyek ha a társkeresőn...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek ha a társkeresőn egyszerre több srácnak válaszolok már ribinek érzem magam?

Figyelt kérdés
Konkrétan lelkiismeret furdalásom van..nekem elég lenne egy fiú de 3 is van aki tetszik és nem tudom hogy mindegyikkel folytassam-e a levelezést, mi van ha nem tudok választani közülük? De mivan ha végül egyikkel sem jön össze semmi. Elég frusztrált vagyok emiatt... pedig a társkeresőzés értelme pont ez lenne tudom...
2016. dec. 9. 16:56
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:

(Uh mennyi "miért nem írnak vissza a lányok társkeresőn?" jellegű kérdés lenne itt, ha mindenki egyszerre csak egyvalakivel beszélgetne... :D)

dehogy lenne,az nemszámít hogy ráirok egy nőre,nemválaszol ráirok mégegyre,mért hogykéne?aztán még a nő terjeszti el a barátnőinek hogy ez mindenkire ráir,mrét hogykéne?ráirok egy nőre enmválaszol azt töröljem magam az oldalról?

2016. dec. 9. 17:31
 12/27 anonim ***** válasza:
0%
én 7 éve vagyok fennt netes társkeresőkön,még egy találkozást se sikerült összehozzak,a kérdező meg egyszerre 3 férfival is találkozhatna,akkor kinek könnyű?a nőknek
2016. dec. 9. 17:33
 13/27 anonim ***** válasza:

"ja ha valaki defektes akkor már neis akarjon nőt,értem"

Egy másik kérdésnél meg ugyanez a fiú: "ja ha valaki nemtud beszélni azmár csak beteg állat lehet,oké"

Igen, ha valaki defektes, nő vagy férfi, az ne akarjon párt.

2016. dec. 9. 17:42
 14/27 anonim ***** válasza:
Illetve nyugodtan akarjon párt, de ha tudja magáról, hogy defektes, akkor ne vegye csodának, hogy nem talál. Nem jár alanyi jogon pár
2016. dec. 9. 17:46
 15/27 anonim ***** válasza:

hát,nemtudom,én ismerek bolond nőt,annak is van fickoja,

igaz azis sárgalapos

2016. dec. 9. 17:46
 16/27 anonim ***** válasza:

"ja ha valaki defektes akkor már neis akarjon nőt,értem"

Az, akinek, legyen akár pasi, vagy csaj, de defektje van, akkor először tegye rendbe magát olyan szinten, hogy a problémája ne húzza le a kapcsolatot és ne a másiktól várja a megoldást. (pl. nagyon önbizalomhiányos, utálja magát, ergó ha egy ilyen személy kapcsolatot kezdeményez, akkor örökösen féltékeny lesz, képtelen lesz elhinni hogy a párja őt szereti és csak az fog a fejében lenni, hogy az a valaki csak megelégszik vele, mert nincs jobb)

Mindenki a saját életéért felelős. Nem a másiktól kell várni, hogy majd elfogadja a lelki problémáit, meg tolerálja a múltban ért sérelmek következményeit.

Szépen sorjában haladjon az ember. Fokozatosság elve!

2016. dec. 9. 17:47
 17/27 anonim ***** válasza:

önbizalomhiány se véletlenül van,ha egy férfi bejön egy nőnek máris lessz önbizalma,de mindjárt jön a szöveg,hogy

munkától is lehet önbizalom,decsak ha 300 ezret keresek,meg a hobbiktól is.

2016. dec. 9. 17:50
 18/27 anonim ***** válasza:

Tévedésben van mindenki, aki azt hiszi, hogy önbizalma valakinek csak külső ráhatással lehetséges!!!

Önbizalmat te saját magad is el tudsz érni, és nem kellenek a többiek!

Önbizalom jelentése:

"Hit saját magunkban; személyes meggyőződés a saját képességeinkről, erőnkről, céljaink elérhetőségéről, amit nem feltétlenül tudunk igazolni, mégis bizonyosnak tartunk. Ez fellépésünkben és cselekedeteinkben tükröződik."

[link]

2016. dec. 9. 17:56
 19/27 anonim ***** válasza:
igen,valaki elő tuggya adni magát hogy milyen nagy önbizalma van,máris lessz nője,még akkoris ha amugy egy fackalap
2016. dec. 9. 17:57
 20/27 anonim ***** válasza:

"tuggya"

Neked pedig helyesírási szótárat tudnék ajánlani!

Már attól is van önbizalma az embernek, ha eléri a céljait, pl. elolvas egy könyvet, vagy túljut a vizsgán, és ehhez nem kellenek a többiek!

2016. dec. 9. 18:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!