Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Tényleg bunkó vagyok, ha nem...

Tényleg bunkó vagyok, ha nem válaszolok a társkeresőn?

Figyelt kérdés
Sokszor nem válaszolok, mert igen, sokan rám írnak, hosszasan nem tudok annyi emberrel elbeszélgetni, azt írni,hogy bocs, de nem tetszel, szerintem az nagyobb bunkóság. Így azt a benyomást keltem, ami igaz is, hogy nem érek rá válaszolni. Mit gondoltok?

2013. szept. 25. 10:30
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:

Is-Is.

Az is rossz ha nem írsz vissza.Mert ha normális ember normális levelet ír annak azért érdemes,hogy ne álmodozzon.Tudja,hogy nincs esélye.

a bunkó értelmetlen leveleket meg hagyd.

2013. szept. 25. 10:34
 2/15 anonim ***** válasza:
100%

Valamilyen szinten érhető, másrészről nem.

Írhatnád válaszként azt, hogy ne haragudj, de nem vagy az esetem, mert ez kicsit szebben hangzik, mint a bocs, de nem tetszel.

Én is írtam már ilyet, de válaszként megkaptam, hogy egy büdös k-rva vagyok.

Igazából ezért sem ismerkedek neten, mert nagyon sok a lelkisérült így inkább kerülöm őket.

2013. szept. 25. 10:37
 3/15 anonim ***** válasza:
100%
Alapból nem vagyok jó véleménnyel a társkeresőkről, de szerintem illik megtisztelni a másikat azzal, hogy válaszolsz, ha elutasítod, akkor is. Osztom az első véleményét, hogy persze a bunkó, alpári üzenetekre nem kell reagálni feltétlenül.
2013. szept. 25. 10:38
 4/15 vakondka ***** válasza:
Ne írj hosszasan, de válaszolj valamit mindenkinek.
2013. szept. 25. 10:39
 5/15 anonim ***** válasza:
Szerintem ha normális, kulturált levelet kapsz akkor illik visszaírni. Az elutasítás nem bunkóság (persze ha csak normálisan válaszolsz, nem bunkózva).
2013. szept. 25. 10:41
 6/15 anonim ***** válasza:
100%
20 "bocs nem"-et nem telik sok időbe megírni. Főleg, ctrl+c ctrl+v. :-)
2013. szept. 25. 10:42
 7/15 A kérdező kommentje:

Az olyan konfliktusoktól is megkímélem magam, mint amit a kettes írt, sokan, ha egyértelmű elutasítást kapnak, hirtelen felindulásból szépeket tudnak írni.

Volt akinek leírtam, hogy mi van,majd napokon keresztül még írogatott, hogy de beszélgetni azért még lehet stb...

Tény, hogy aki normális felfogja, aki nem, annak meg úgyis mindegy.

Köszi a válaszokat!

2013. szept. 25. 10:46
 8/15 anonim ***** válasza:
Sajnos ez együtt jár ezzel.
2013. szept. 25. 10:48
 9/15 anonim ***** válasza:
26%

A lehetõ legnagyobb bunkóság.

De nem baj, mert nyilván egyébként is egy hatalmas bunkó vagy?

2013. szept. 25. 10:59
 10/15 anonim ***** válasza:
nem hiszem, hogy bunkóság, de és ha az? de egyébként minek vagy ilyen oldalon? (költői kérdés volt :))
2013. szept. 25. 11:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!